Jaternice – Rozpis na 10kg recept
Tématické fráze: výroba jaternic buchta do jaternic domácí jaternice top 10 recepty recept na domácí jaternice buchta na zabíjačku placka do jitrnic zabíjačková buchta zabijačková buchta do jitrnic buchta na zabijačku recept jaternice nebo jitrnice co se dává do jitrnic vyroba domacich jaternic zabi
Podobné recepty jako Jaternice – Rozpis na 10kg
Jelítka Rozpis na 10 kg recept
Jelítka Rozpis na 10 kg Kuchař: fb.lib ... můj děda kupoval střev více a když mu zbyly udělal těsto na bramboráky dal do nich uzeninu a udělal jaternice které uvařil. Pak se opékaly jako normální jatrnice. Bylo to skvělé rád na to vzpomínám. Odpovědět.
Podobné recepty jako Jelítka Rozpis na 10 kg
Domácí klobásy podle Hynka recept
Masovou směs na domácí klobásy narazíme do střev a udíme 5 - 6 hodin na 70 °C. Pokud spěcháme, je možné část s nakládáním vynechat. Na chuť to nemá moc velký vliv. Na 10 kg domácích klobás podle Hynka budeme potřebovat asi 12 metrů střev.
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Moravská jitrnice
Všechno maso uvaříme a necháme trochu vychladnout. Potom rozebereme, jazyk očistíme, a vše umeleme na větších očkách masovém strojku, nebo posekáme sekáčkem.
Podobné recepty jako Moravská jitrnice
Domácí klobásy podle Hynka recept
ROZPIS KOŘENÍ NA 10 KG MASA 160g Sůl 40g Dusitanová sůl 20g Mletý pepř 25g Paprika pálivá 50g Paprika sladká 50g Kmín drcený 150g Česnek 3g Nové koření (mleté) 3g Muškátový oříšek 30g Kmín celý Dusitanovou sůl můžete nahradit normální solí, ale v tom případě je potřeba hotovou směs nechat 2-3 dny ul
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Hovězí guláš podle norem recept
Na vysvětlenou - recept je vždy na 100 porcí ve třech kategoriích: A - maso 32g, omáčka 120g B - maso 45g , omáčka 120 - 150g C - maso 64g, omáčka 150 - 200g Zvolil jsem rozpis A. Nepředpokládám, že budete vařit guláš z 5 nebo 10 kg masa, spíše šlo o poměry surovin a postup. A samozřejmě o doklad, j
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle norem
Jitrnice recept
1,5 kg. vařené maso z hlav, lalkoů, paždíků ... Jitrnice zašpejlujeme, vložíme do vřelé polévky a vaříme při 90 stupních 8-10 minut. Jestli jsou jitrnice dostatečně uvařené poznáme podle toho, že plavou na hladině polévky. Uvařené jitrnice opláchneme ve studené vodě a necháme vychladnout.
Podobné recepty jako Jitrnice
Domácí klobásy podle Hynka recept
Domácí klobásy, které jsem si v průběhu několika let vymazlil téměř k dokonalosti. Recept je z 10 kg masa, ale po vyuzení budete mít 7,5 - 8 kg klobás. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Zelňačka tety Vandy
kg uzené kosti 1-1.5kg. 1 hrnek kysané zelí 2 ks cibule 6 ... Rozpis je na 6 l polévky, protože by měla vydržet 3 dny a každý den odebírat pouze na ohřátí. Čím je starší, tím je lepší. Pozor na kalorie.
Podobné recepty jako Zelňačka tety Vandy
Játrová paštika IV.
Mám podobný vyzkoušený recept z 1/2 kg jater a 1 kg bůčku a rozpis paštikového koření je tento: 20 zrnek pepře, 10 zrnek nového koření, snítka fenyklu, 1 bobkový list, kousek zázvoru, kousek muškátového oříšku, případně 3 hřebíčky - utlouct ve hmoždíři.
Podobné recepty jako Játrová paštika IV.
Jitrničky od Miloše recept
Postup přípravy. Stejnoměrně uvaříme vepřový lalok, nožičky, hlavu, odřezky masa, srdce a plíce. Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme vývarem a zatížíme je nějakým hrncem nebo miskou.
Podobné recepty jako Jitrničky od Miloše
Cuketové matesy
U nás tomuto receptu říkáme pepřáky a rozpis je na´5 kg strouhaných cuket, navíc ještě přidávám 1 lžíci cukru na 1 kg a nedávám koření. Pepřáků zavařuji nejméně 200 skleniček 0.3l a jsou výborné jako salát nebo pod pečené maso.
Podobné recepty jako Cuketové matesy