Nepečené vepřové maso recept
Cibuli usmažíme na malém množství sádla do světlerůžova a k ní přidáme vepřové plecko nebo bůček nakrájený na větší kousky. Na mírném plameni pomalu opékáme, dokud cibulka trochu nezhnědne. Potom přidáme česnek, sůl a mletý kmín podle chuti. Nepatrně podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou.
Podobné recepty jako Nepečené vepřové maso
Moc dobré naložené kuřecí maso recept
Kuřecí maso je chuťově nevýrazné, proto se dá ochutit velmi rozmanitě. Tato marináda je díky zázvoru i kari pikantní a voňavá. Maso je i po usmažení nádherně šťavnaté a spolu s hranolky nebo rýží vykouzlíte výborný nedělní oběd. Hodnocení receptu je. 5,0 (112)
Podobné recepty jako Moc dobré naložené kuřecí maso
Kluci v akci hovězí guláš
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. 600 g hovězího masa ve vlastní šťávě 100 g špeku 100 g fazolových lusků 2 větší cibule 1 mrkev ¼ celeru 6 brambor ½ l světlého piva (může být i řezané) 8 - 10 stroužků česneku 1 menší rajský protlak (asi 80 g) 1 polévková lžíce
Podobné recepty jako Kluci v akci hovězí guláš
Šťavnatá grilovaná kukuřice
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. čerstvé máslo nebo olej kukuřice sůl 2 balení kvalitní anglické slaniny – krájené (200 g) čerstvé bylinky (např. jarní cibulka, pažitka, petrželka – kadeřavá) Způsob přípravy. Připravíme si alobal nebo alobalové nádoby na grilov
Podobné recepty jako Šťavnatá grilovaná kukuřice
Čokoládová poleva
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Tipy jak správně skladovat potraviny a uchovávat je čerstvé… Maso, či nemaso? Odpovědi na hamletovskou otázku. Ingredience receptu. 160 g cukr např. krupice 100 g kvalitní čokoláda 1/8 l voda 1 kávová lžička pravé máslo; Způsob přípravy. Do hrnce si
Podobné recepty jako Čokoládová poleva
Krémy do dortů
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Jak přežít vedra – rady, které je dobré si připomenout. Ingredience receptu. 2 vanilkové pudinky 3 lžíce cukru krupice 250 g jemného tvarohu 500 ml polotučného mléka ; Způsob přípravy. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme podle návodu pudink.
Podobné recepty jako Krémy do dortů
Máslové skořicové rolky
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Top svačiny pro letní výlety. Pár triků, jak se zasytit a zároveň nepřežrat . Ingredience receptu. 6 hrnků polohrubé mouky 2 vejce 1/2 hrnku moučkového cukru 1/2 lžičky soli 1/2 hrnku změklého másla 1 lžíce sušeného droždí 1 1/4 hrnku vlažného plnot
Podobné recepty jako Máslové skořicové rolky
Tropický drink
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. 200 ml bílého rumu 1 limetka (nebo citron) 500 ml ananasového džusu 2 kiwi 400 ml perlivé vody 1 lžička pomerančového sirupu led čerstvá máta; Způsob přípravy. Kiwi oloupeme a nakrájíme na plátky. Nasypeme je do velkého džbánu,
Podobné recepty jako Tropický drink
Plněná vejce
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. 8 vajec 60 g strouhaného parmezánu 2 lžíce zakysané smetany 2 lžíce majonézy 1 naložená červená kapie mořská sůl Způsob přípravy. Vejce uvaříme natvrdo, necháme je vychladnout a oloupeme je. Každé pak podélně překrojíme a žloutk
Podobné recepty jako Plněná vejce
Makovec z mletého máku
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Tipy jak vařit pod širým nebem. Ingredience receptu. 1 hrnek mletého máku 2 vejce 1 hrnek cukru krupice 1 hrnek plnotučného mléka 1/4 hrnku rostlinného oleje 2 hrnky polohrubé mouky 1 kypřící prášek do pečiva 1/2 balíčku vanilkového cukru sůl; Způso
Podobné recepty jako Makovec z mletého máku
Roštěná z vepřového masa
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Top 5 tipy jak poznáte, že vašemu tělu chybí vitamíny a minerály… Ingredience receptu. 600 g vepřové kýty 1 cibule 80 g slaniny zeleninový vývar hladká mouka sůl mletý černý pepř mletá sladká paprika olivový olej; Způsob přípravy. Na pánvi na oleji
Podobné recepty jako Roštěná z vepřového masa
Čínské knedlíčky plněné krevetovou náplní
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Pár triků, jak se zasytit a zároveň nepřežrat . Ingredience receptu. 1 balení plátků těsta gyoza kawa(300g) 1,8 kg mletého hovězího masa 1 polévková lžíce nastrouhaného zázvoru 450 g syrových oloupaných krevet 1 svazek zelené jarní cibulky špetka bí
Podobné recepty jako Čínské knedlíčky plněné krevetovou náplní
Vepřová žebírka
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. 1,5 kg vepřových žebírek 1 citron 0,5 lžíce sladké mleté papriky 3 stroužky česneku lžička mletého pepře 2 lžíce sojové omáčky 4 lžíce olivového oleje mořská sůl; Způsob přípravy. V misce smícháme olivový olej, utřený česnek, pa
Podobné recepty jako Vepřová žebírka
Grilovaný ananas
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Top svačiny pro letní výlety. Ingredience receptu. 1 ananas 100 g třtinového cukru 110 g rozpuštěného másla 1 čajová lžička skořice Způsob přípravy. Ananas zbavíme slupky a nakrájíme na asi půl centimetru až centimetr široké plátky. Pokud máme kuchy
Podobné recepty jako Grilovaný ananas
Houbová omáčka
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Top svačiny pro letní výlety. Ingredience receptu. 20 dkg čerstvých hub 1/4 litru vody kmín sůl 1/4 litru kyselé smetany 3 dkg hladké mouky; Způsob přípravy. Očištěné a omyté houby nakrájíme na malé kousky, dáme do hrnce, zalijeme vodou, posypeme ml
Podobné recepty jako Houbová omáčka
Gulášová polévka s mletým masem
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. 500 g mletého masa 200 g brambor 2 cibule máslo 3 lžíce polohrubé mouky 1 lžíce majoránky 1 masox 1 lžíce česnekové pasty (nebo celý česnek) 1 lžíce mleté červené papriky mletý černý pepř sůl; Způsob přípravy. Gulášová polévka s
Podobné recepty jako Gulášová polévka s mletým masem
Velikonoční nádivka
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. uzené maso – kýta apod. (uvařené) ½ balení toustový chléb s oliv. olejem sůl černý pepř mletý 10 ks vajíčka 5 ks ředkvičky 1 svazek jarní cibulka kari bylinka majoránka tymián petrželka medvědí česnek žlutá paprika polotučné mlé
Podobné recepty jako Velikonoční nádivka
Hamburger s krůtím masem a zelným salátem
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Hurá, jahodová sezóna je tu! Ingredience receptu. zelný salát: 2 hrnky nasekaného červeného zelí 2 lžičky adobo omáčky 2 hrnky nahrubo nastrouhané mrkve 2 lžíce rýžového octa 2 lžíce nasekané pažitky 2 lžíce majonézy 2 lžíce bílého jogurtu sůl mletý
Podobné recepty jako Hamburger s krůtím masem a zelným salátem
Vepřové na houbách
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Studené polévky – vítané osvěžení v letních horkých dnech . Ingredience receptu. 700 g vepřového plecka 1 velká cibule 250 g čerstvých hub 250 ml sladké smetany mletý černý pepř mletý kmín sůl olivový olej; Způsob přípravy. Troubu předehřejeme na 18
Podobné recepty jako Vepřové na houbách
Zapražená zeleninová polévka
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Tipy jak vyzrát nad nepříjemným pocením úpravou jídelníčku… Ingredience receptu. 4 dkg mrkve 4 dkg celeru 4 dkg kapusty 4 dkg květáku 4 dkg másla 4 dkg hladké mouky 1 1/2 litru vody 2 dl mléka sůl trochu zelené petržele 1 dkg čerstvého másla; Způsob
Podobné recepty jako Zapražená zeleninová polévka
Dýňové pyré s jablky
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Hurá, jahodová sezóna je tu! Maso, či nemaso? Odpovědi na hamletovskou otázku. Ingredience receptu. 1400 g zralých jablek 500 g máslové dýně 4 lžíce javorového sirupu 1 limetka špetka kurkumy špetka skořice 400 ml vody Způsob přípravy. Jablka oloupe
Podobné recepty jako Dýňové pyré s jablky
Kuřecí špízy s ananasem
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Top 5 potraviny na měsíc červenec 2021, které si můžete uchovat na zimu... Top svačiny pro letní výlety. Ingredience receptu. 8 ks vykostěných kuřecích stehýnek 1 ananas nakrájený na kostky 50 ml sojové omáčky 2 utřené stroužky česneku 2 lžíčky cukr
Podobné recepty jako Kuřecí špízy s ananasem
Krůtí přírodní řízečky
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Tipy jak vyzrát nad nepříjemným pocením úpravou jídelníčku… Ingredience receptu. krůtí prsa s kostí sůl černý pepř – mletý kari koření kari – bylinka kmín – mletý slunečnicový olej červená paprika Způsob přípravy. Předehřejeme si troubu. Krůtí prsíč
Podobné recepty jako Krůtí přírodní řízečky
Zapečené těstoviny s uzeninou
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Hurá, jahodová sezóna je tu! Ingredience receptu . 300 g těstovin 200 g uzeného masa 200 g tvrdého sýra 1 cibule 100 g anglické slaniny 5 vajec mořská sůl mletý černý pepř čerstvá zelená petrželka olivový olej Způsob přípravy. Těstoviny uvaříme podl
Podobné recepty jako Zapečené těstoviny s uzeninou
Cuketová bábovka
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Top svačiny pro letní výlety. Ingredience receptu. 200 g polohrubé mouky 180 g třtinového cukru 200 g nastrouhané cukety 3 vejce 1,5 - 2 dcl mléka 6 lžic slunečnicového oleje ½ sáčku prášku do pečiva Způsob přípravy. Cuketu omyjeme, rozkrojíme a zba
Podobné recepty jako Cuketová bábovka
Velikonoční beránek bez lepku
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Jak přežít vedra – rady, které je dobré si připomenout . Top svačiny pro letní výlety. Ingredience receptu. 220 g mouky Mantler bez lepku 0,5 bezlepkového kypřícího prášku 220 g cukru krupice 6 vajec 180 g másla kandované ovoce čokoládová poleva ros
Podobné recepty jako Velikonoční beránek bez lepku
Vánoční tvarohové cukroví
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Hurá, jahodová sezóna je tu! Ingredience receptu. 200 g měkkého másla 200 g hladké mouky 200 g měkkého tvarohu 1 vejce dia marmeláda sůl; Způsob přípravy . Troubu si předehřejeme na 170 stupňů. Máslo, tvaroh, mouku, špetku soli a jeden žloutek uhnět
Podobné recepty jako Vánoční tvarohové cukroví
Celerový krém s uzeným tempehem a pečenou bramborou
Celerový kořen je bohatým zdrojem vitamínů B1, B2, B6 a C, dále draslíku, kyseliny listové, hořčíku, vápníku, železa, fosforu, sodíku a mnoha aminokyselin. Tato miříkovitá zelenina má protizánětlivé účinky, pomáhá mimo jiné likvidovat záněty v trávicím traktu. Je důležitým zdrojem antioxidantů.
Podobné recepty jako Celerový krém s uzeným tempehem a pečenou bramborou
Houbové rizoto
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Čím vším lze sladit a cukr to není – pár alternativ k obyčejnému cukru. Ingredience receptu. 300 g hub 300 g rýže Arborio 1 cibule 1 velká mrkev 1 citron 2 lžíce olivového oleje 2 lžíce sojové omáčky 1 lžička estragonu mletý černý pepř; Způsob přípr
Podobné recepty jako Houbové rizoto
Kedlubnová polévka
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. 1 větší nebo 2 menší kedlubny 800 ml zeleninového vývaru (lze použít bujon) 50 g másla 50 g hladké mouky (rýžové nebo pšeničné) 4 polévkové lžíce smetany na vaření špetka soli špetka pepře špetka muškátového oříšku Způsob přípra
Podobné recepty jako Kedlubnová polévka
Losos
Losos je jednou z nejoblíbenějších ryb. Jeho maso je jemné a šťavnaté, doplněné omáčkou se zelenými bylinkami podle vaší chuti, může být velmi delikátní a také pokaždé chutnat trochu jinak. (celý recept) Losos je jednou z nejoblíbenějších ryb. Jeho maso je jemné a šťavnaté, doplněné omáčkou se zelen
Podobné recepty jako Losos
Bramborové hranolky pečené v troubě
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv? Ingredience receptu. 500 g brambor olivový olej mořská sůl; Způsob přípravy . Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na hranolky. Hranolky propláchneme ve studené vodě a osušíme. Ve velké míse je pak protřepeme
Podobné recepty jako Bramborové hranolky pečené v troubě
Cibulová polévka
Cibulová polévka. Tento recept není na klasickou cibulačku, ale na její základ. Cibulová polévka v této podobě vám může posloužit jako odrazový můstek k něčemu většímu, třeba z tohoto receptu na cibulovou polévku vytvořte vychytanou francouzskou cibulačku. Tento recept není na klasickou cibulačku, a
Podobné recepty jako Cibulová polévka
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky, na každý čtverec těsta jich trochu položíme a těsto zabalíme . Hotové plněné knedlíky vhazujeme do vroucí osolené vody a vaříme je, dokud nevyplavou na hladinu. Pak jeden knedlík na zkoušku vytáhneme a rozkrojíme. Pokud není uvařený, knedlíky vaříme ještě pár
Podobné recepty jako Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Jahodová bublanina
Jahodová bublanina je lehoučký a opravdu velmi jednoduchý moučník. Samozřejmě že jahody můžete nahradit i jiným ovocem. Hodí se borůvky, třešně a báječná je z višní. (celý recept) Jahodová bublanina je lehoučký a opravdu velmi jednoduchý moučník. Samozřejmě že jahody můžete nahradit i jiným ovocem.
Podobné recepty jako Jahodová bublanina
Přírodní kuřecí plátek s omáčkou
Přírodní kuřecí plátek s omáčkou můžete doplnit dušenou rýží, vařenými bramborami, nebo bramborovými noky. Podle své chuti. (celý recept)Přírodní kuřecí plátek s omáčkou můžete doplnit dušenou rýží, vařenými bramborami, nebo bramborovými noky.
Podobné recepty jako Přírodní kuřecí plátek s omáčkou
Petrželová polévka s rýží
Petrželová polévka s rýží má výraznou chuť a skvělou vůni. Recept na petrželovou polévku lze najít v různých variantách.
Podobné recepty jako Petrželová polévka s rýží