Irský guláš sv.Patrika recept
Irský guláš bylo první jídlo, které on sám vařil, od té doby ho dělal několikrát a je skvělý, i když docela jiný, než tento, sv. Patrika. Pamatuji si, že tam kromě mrkve dával šalotky vcelku, žampiony, černé pivo a dusí se to společně s brambory.
Podobné recepty jako Irský guláš sv.Patrika
Dančí (jelení) kýta na víně recept
Postup přípravy receptu. Zvěřinu necháme odležet na sucho v jalovčinách nebo potřenou máslem, nedáváme ji do mořidla. Odleženou a očistěnou dáme na kořenovou zeleninu, koření a cibuli i máslo péci.
Podobné recepty jako Dančí (jelení) kýta na víně
Pečené jehněčí kotlety se špenátem
Způsob přípravy. Jehněčí maso připravujeme hlavně o velikonocích. Je křehké a lehké a hodně záleží na receptu podle kterého je připravíme.
Podobné recepty jako Pečené jehněčí kotlety se špenátem
Řecké pečené jehněčí s novými brambory
Způsob přípravy. Řecké pečené jehněčí s novými brambory je rychlá a jednoduše připravená pečeně. Jehněčí maso je zdrojem kvalitních bílkovin a nové brambůrky ho skvěle doplní.
Podobné recepty jako Řecké pečené jehněčí s novými brambory
Jehněčí guláš recept
Postup přípravy. Maso musíme nejprve omýt a osušit. Potom ho nakrájíme na kostičky stejně, jako bychom připravovali hovězí guláš. Oloupanou velkou cibuli nakrájíme na větší kousky a zpěníme ji na rozpáleném oleji společně s česnekem a sladkou paprikou nakrájenou na plátky.
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Jehněčí guláš s citronem recept
Jehněčí guláš s citronem Do podzimních dnů něco teplého k obědu. Recept na hlavní chod z jehněčího masa. ... Přidat první komentář ; Přidat příspěvek k receptu Jehněčí guláš s citronem. Jméno * E-mail. Název příspěvku. Text příspěvku * Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že doch
Podobné recepty jako Jehněčí guláš s citronem
Netradiční jehněčí guláš recept
Netradiční jehněčí guláš po uvaření dochutíme a přimícháme zakysanou smetanu. Netradiční jehněčí guláš podáváme teplý třeba jen s čerstvým pečivem a jinou oblíbenou přílohou.
Podobné recepty jako Netradiční jehněčí guláš
Zabijačkový jehněčí guláš
Jehněčí plec řádně odblaníme a naložíme do octového nálevu s divokým kořením. Necháme asi dva dny odležet. Poté maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky, které zalijeme olejem a necháme v lednici odležet do druhého dne.
Podobné recepty jako Zabijačkový jehněčí guláš
Jehněčí guláš
Jehněčí guláš? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Beskydský jehněčí guláš
Beskydský jehněčí guláš? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Beskydský jehněčí guláš
Jehněčí guláš s rajčaty
Jehněčí guláš s rajčaty? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Jehněčí guláš s rajčaty
Jehněčí kotletky recept
Jehněčí hřbet očistíme a nasekáme na malé kotletky. Lístky máty jemně nasekáme a promícháme s medem, hořčicí, vinným octem a olejem. Kotletky osolíme, opepříme, promícháme a promneme s marinádou. Jehněčí kotletky odložíme do chladu alespoň na 2 hodiny.
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky
Jehněčí maso pečené recept
Postup přípravy. Troubu předehřejeme na 220°C. Jehněčí maso opereme, osušíme, protáhneme slaninou a osolíme. Na rozpáleném sádle přímo na pekáči maso z obou stran rychle osmahneme a potom zvolna pečeme hřbetem dolů.
Podobné recepty jako Jehněčí maso pečené
Jehněčí kýta pomalu pečená recept
Jehněčí kýtu v troubě ponecháme bez otáčení 4 - 6 hodin v závislosti na teplotě, váze a osobní zálibě, zda dáme přednost stupni rare, medium rare nebo medium - nutno vyzkoušet. Hodně záleží i na jakosti masa. Suchý vzduch vysouší, pečeme tedy klasicky.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pomalu pečená
Pečené jehněčí maso na hořčici recept
Postup přípravy. Jehněčí maso (pečínku, kotlety či jiné maso, podle toho co máme k dispozici) opláchneme a odstraníme přebytečný tuk a blány.
Podobné recepty jako Pečené jehněčí maso na hořčici
Jehněčí maso na žampionech recept
Postup přípravy. Jehněčí maso nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Žampiony očistíme a nakrájíme na silnější plátky, aby nám jejich chuť v omáčce nezanikla.
Podobné recepty jako Jehněčí maso na žampionech
Hospodský vepřový guláš recept
Guláš nesmí být hustý, jinak nevystoupí na povrch tuk. Guláš pomalu a na nejmenším plameni necháme ještě 20 minut bez poklice velmi pomalu probublávat. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku.
Podobné recepty jako Hospodský vepřový guláš
Guláš od mámy
Já dělám guláš více méně obdobně, jen místo mouky dávám nadrobený chleba bez kůrky, papriku dávám gulášovou a někdy hodím i chilli. Gulášky my doma rádi, pokaždý může mít malinko jinou chuť.
Podobné recepty jako Guláš od mámy
Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou recept
Jehněčí hřbet upečený v kořeněné krustě. Recept na chuťově zajímavou specialitu z jehněčího masa. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
Jehněčí guláš s jablkem
Jehněčí guláš s jablkem? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Jehněčí guláš s jablkem
Pečená jehněčí kolínka recept
Postup přípravy. Z kolínka odstraníme přebytečný tuk, který je nositelem charakteristické jehněčí chuti, přibližně 2 cm kosti v horní části kolínka naříznutím a seškrábnutím maso odhalíme.
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kolínka
Jehněčí roláda na česneku recept
Postup přípravy. Jehněčí plec očistíme od blan a přebytečného tuku a rozkrojíme ji tak, aby se z ní dala srolovat roláda. Olivový olej smícháme s majoránkou, špetkou soli, pepřem a prolisovaným česnekem a touto směsí potřeme maso, poté na maso rovnoměrně rozložíme slaninu a následně špenát (několik
Podobné recepty jako Jehněčí roláda na česneku
Jehněčí pilaf s mandlemi recept
Jehněčí maso s rýží dochucené rozinkami a mandlemi. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Jehněčí pilaf s mandlemi
Jehněčí Tagine recept
Přidáme cibuli a jehněčí maso a opékáme je za častého zamíchání na středně silném ohni 5 minut dozlatova. Vmícháme česnek, zeleninový vývar, pomerančovou kůru a šťávu, med, skořici a zázvor, přivedeme k varu, zmírníme oheň, pánev nebo kastrol
Podobné recepty jako Jehněčí Tagine
Jehněčí kolínko na pivu recept
Jehněčí kolena očistíme, osolíme, opepříme a ochutíme kmínem. Stroužky česneku oloupeme a necháme v celku. Oloupanou velkou cibuli nakrájíme na čtvrtiny. Celer, menší mrkev a petržel očistíme a rozkrojíme na poloviny. Kapii rozkrojíme a zbavíme semínek.
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko na pivu
Jednoduché čevabčiči recept
Složení Základem je mleté maso, nejčastěji pak jehněčí. Jeho typickou příměsí je koření čubrica a cibule. Příprava je zpravidla smažením na pánvi.
Podobné recepty jako Jednoduché čevabčiči
Pečená jehněčí kýta po židovsku recept
Pečenou jehněčí kýtu po židovsku servírujeme horkou. Na talíř dáme hřibovo-hráškovou směs, na směs položíme 2 plátky upečeného jehněčího stehna, obložíme brambory, pečenými na uzené paprice s rozmarýnem a granulovaným česnekem. Můžeme podávat.
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta po židovsku
Jehněčí hřbet s bylinkami recept
Postup přípravy. Troubu rozehřejeme na 240 °C. Česnek nasekáme nahrubo. Umyté a osušené jehněčí kousky potřeme olejem, osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet s bylinkami
Jehněčí na šalvěji recept
Touto směsí potřeme jehněčí, vložíme do pekáče, podlijeme vínem a dáme do rozehřáté trouby. Pečeme asi 15 minut na 180 °C. Pečeme asi 15 minut na 180 °C. Mezitím si rozpustíme polovinu másla a podusíme rozmrazený hrášek a karotku.
Podobné recepty jako Jehněčí na šalvěji
Indická jehněčí masala recept
Postup přípravy. Jehněčí maso odblaníme, nakrájíme na 2 cm velké kostky, dobře smícháme s jednou lžící garam masaly a jednou lžičkou soli, tak aby byl každý kousek kořením obalený.
Podobné recepty jako Indická jehněčí masala
Pečený jehněčí hřbet recept
Pečený jehněčí hřbet nakrájíme na porce, rozdělíme na nahřáté talíře, přelijeme omáčkou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou bramborové noky a smetanový špenát. Vhodnou přílohou jsou bramborové noky a smetanový špenát.
Podobné recepty jako Pečený jehněčí hřbet
Jehněčí kýta pečená recept
Jehněčí pečeně je velmi chutná a doporučovaná vyhlášenými labužníky. Její příprava není nikterak složitá. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pečená
Jehněčí s kuskusem recept
Jehněčí maso a kuskus s rozinkami. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Jehněčí s kuskusem
Jehněčí kolínko na česneku recept
Recept na pečená jehněčí kolínka s chutí česneku a přílohu z čerstvého špenátu se smetanou. Hlavní chod podáváme s bramborovým knedlíkem nebo opečeným bramborem. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko na česneku
Jehněčí maso se smetanou recept
Pečenou jehněčí kýtu se smetanovou omáčkou připravíme bez větších potíží. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Jehněčí maso se smetanou