Vepřové maso v lorně recept
Maso den předem nasolíme a okořeníme (u nás troška směsi Sele na rožni), můžeme zakápnout olejem a uložíme přes noc do lednice. Lornu vymázneme…
Podobné recepty jako Vepřové maso v lorně
Vepřová žebírka na medu recept
Postup přípravy receptu. Všechny přísady na marinádu promícháme v míse, nalijeme na žebírka a necháme 12 - 24 hodin odležet v chladnu. Pak vyjmeme z marinády a pečeme při teplotě 170 - 200°C. Lze i grilovat.
Podobné recepty jako Vepřová žebírka na medu
Pikantní medová žebra recept
Postup přípravy receptu. Z uvedených surovin vyšleháme marinádu, do které vložíme naporcované maso a necháme marinovat. Marinovaná žebra vložíme do trouby, přelijeme zbylým nálevem a pečeme při 200 °C nejméně hodinu a půl. Vypečenou šťávu můžeme zahustit.
Podobné recepty jako Pikantní medová žebra
Pečený divočák recept
Na dno plechu dáme trochu nastrouhané zeleniny, já měla zeleninu s cibulí, česnekem a slaninou, vše promíchané v jedné misce. Na zeleninu naskládáme maso, opět trošku zeleniny, koření od každého tak 5-6 ks a lžíci sádla. Podlijeme vodou a dáme péct na 250°C asi na 1,5 hodiny. Pak stáhneme na 200°C a
Podobné recepty jako Pečený divočák