Pikantní medová žebra recept
Ještě to potřebuje pár maličkostí - na žebírkách se na kostech nachází jemná blanka kterou je dobré sloupnout nemte to pak narváno mezi zuby a ušetříte na párátkách a před marinováním je důležité maso umýt limetkovou nebo citrónovou sťávou je pak mnohem jemnější jinak co dodat prostě žebra -
Podobné recepty jako Pikantní medová žebra
Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
Nejdříve si připravte krustu: petržel, mátu a rozmarýn nasekejte, přikrájejte k nim změklé máslo a smíchejte dohromady.Přisypte strouhanku, osolte a prohněťte. Hotovou směs na krustu zabalte do potravinové fólie, vypracujte váleček a dejte vychladit do ledničky.
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
Jehněčí ragú na víně recept
Jehněčí kotlety na tymiánu. 3,0 174 × Jehněčí kotlety s omáčkou. 4,0 16× Srnčí ragú na víně. 3,4 5× Jehněčí konfit z kolínka s ragú z bílého chřestu a hráškovým pyré s mátou. 3,1 162× Zeleninová jehněcí kolínka. 2,8 1 214× Jehněčí hřbet v šípkové omáčce. 2,9 1 721× Jehněčí rizoto. 2,9 1 029× Jehněčí
Podobné recepty jako Jehněčí ragú na víně