Voňavé česnekové telecí maso recept
Postup přípravy receptu. Nejprve připravíme maso, které lehce naklepeme, dále posypeme solí, pepřem a sladkou mletou paprikou. Mezitím vyndáme pánev, do které jsme dali rozehřát olej.
Podobné recepty jako Voňavé česnekové telecí maso
Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
Mezi typická velikonoční jídla rozhodně patří jehněčí. Vyzkoušejte úpravu tohoto skvělého masa podle Zdeňka Pohlreicha – s bylinkovou krustou.
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
Jehněčí kýta pomalu pečená recept
Postup přípravy. Kýtu můžeme použít jehněčí nebo skopovou. Celou, tuku zhruba zbavenou a odblaněnou kýtu opečeme ve velké pánvi na olivovém oleji prudce ze všech stran.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pomalu pečená
Jehněčí po pastevecku recept
Postup přípravy. Jehněčí maso pokrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky na kousky, okurky na kostičky, oloupané brambory na kostičky a česnek prolisujeme.
Podobné recepty jako Jehněčí po pastevecku