Jehneci zebirka v bylinkove kruste recept


Jehneci zebirka v bylinkove kruste recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jehneci zebirka v bylinkove kruste, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jehneci zebirka v bylinkove kruste. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jehneci zebirka v bylinkove kruste receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou recept

Po 10 minutách vyndáme maso z trouby, potřeme ho hořčicí a navrch dáme vychlazenou krustu. Necháme zapéct v grilu na 200 °C. Mezitím si připravíme přílohu: brambory uvaříme ve slupce, pak nakrájíme na kolečka a orestujeme na oleji. Přidáme kousek másla a jeden rozmáčknutý stroužek česneku.

Podobné recepty jako Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou

Po 10 minutách vyndejte maso z trouby, potřete ho hořčicí a navrch dejte vychlazenou krustu. Nechte zapéct v grilu na 200 stupňů. Mezitím si připravte přílohu: brambory uvařte ve slupce, pak nakrájejte na kolečka a orestujte na oleji. Přidejte kousek másla a jeden rozmáčknutý stroužek česneku.

Podobné recepty jako Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou

Jehněčí žebírka zapečená v sýrové krustě
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí žebírka zapečená v sýrové krustě

Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. 2. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný sýr, vejce a ochutíme několika kapkami worcesterské omáčky.

Podobné recepty jako Jehněčí žebírka zapečená v sýrové krustě

Klasická vídeňská roštěná recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Klasická vídeňská roštěná recept

V misce promíchejte 100 g hladké mouky a špetku soli. Přidejte kroužky cibule a důkladně je v mouce obalte. V malém kastrůlku rozehřejte olej, mělo by ho být aspoň 3–4 cm na výšku. Jakmile okamžitě zpění, když do něj vhodíte špetku mouky, můžete začít smažit.

Podobné recepty jako Klasická vídeňská roštěná

Kde najít informace



×