Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky recept ...
Až cibule zesklovatí, přidáme očištěná játra a opečeme je z obou stran. Přidáme všechno koření. Podusíme. Vše přendáme do hlubší mísy a rozmixujeme se solí a dochucovadlem. Po zchladnutí zašleháme máslo. Pokud chceme přidat brusinky, mandle i zelený pepř, rozdělíme umixovanou směs na tři díly, jeden
Podobné recepty jako Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky ...
Jemná zvěřinová paštika s vlašskými ořechy a brusinkovou omáčkou
Jelení plec si nakrájíme na menší kostky, stejně tak vepřová játra a slaninu. Do pekáčku dáme upéct jelení kousky a slaninu, které osolíme a ochutíme připraveným nadrceným kořením - jalovec, nové koření, pepř a bobkový list. Pečeme asi hodinu při 180 °C, do té doby než je maso úplně měkké a sype se.
Podobné recepty jako Jemná zvěřinová paštika s vlašskými ořechy a brusinkovou omáčkou
Játrová omáčka recept
Játrovku dělám taky a je moc výborná, já ještě při orestování cibulky do ní dávám červenou papriku mletou, dostane i krásnou barvu, a hustím ji rozmíchanou moukou s vodou. Vypadá s umletými játry jinak než na obrázku, tam máš játra celá.
Podobné recepty jako Játrová omáčka