Smažená vepřová játra recept
Vepřová játra dobře opláchneme a nakrájíme na tenké plátky (játra při smažení mírně násobí svůj objem). Zásadně nesolíme, jelikož by byla játra tvrdá. Nachystáme si hladkou mouku, rozšlehaná vejce a strouhanku. Následně plátky jater obalíme v klasickém trojobalu tedy v mouce, vejci a strouhance.
Podobné recepty jako Smažená vepřová játra
Tyrolská játra recept
Játra nesolím, když jsou měkká, vytáhnu je a já dávám masox, soli jen hodně málo až do omáčky. Tady ale většinou jsou názory na masox negativní, tak to tam raději ani nepíšu, každý si to udělá, jak má rád. Určitě by to šlo i zvepřových jater. Já osobně hovězí jára používám pouze na tento postup. Odp
Podobné recepty jako Tyrolská játra
Smažená játra recept
Tématické fráze: smažená játra smažená játra recept smažené játra játra smažená smažená hovězí játra obalovaná játra jak smažit játra jak upravit krůtí játra játra v trojobalu úprava jater recept na smažená játra recept smažená játra smazena obalena jatra smažená játra recepty obalovana smažena jatr
Podobné recepty jako Smažená játra
Srnčí játra po tyrolsku recept
Očistěná játra vložíme na 2 hodiny do mléka, potom je vyjmeme, osušíme a protáhneme slaninou, opepříme a dáme dusit na máslo a osmaženou zeleninu. Přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list, tymián. Zalijeme vývarem z kostí a dusíme do měkka. Měkká játra vyjmeme, nakrájíme na tenké plátky a dáme n
Podobné recepty jako Srnčí játra po tyrolsku
Nejlepší játra recept
Vyzkoušejte tento recept, protože je nejen jiný než klasicky smažená játra, ale i mnohem lepší! Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Nejlepší játra
Gulášek jatýrko a žampionek recept
Na oleji orestujeme cibuli do hněda, přidáme nakrájená játra a srdce, zarestujeme, přidáme protlak, papriku, zamícháme a podlijeme pivem (já jen desítkou kvůli dětem) a vodou. Opepříme, přidáme rozmarýn a smil. Dusíme do změknutí, před koncem přidáme nakrájené žampióny. Dochutíme solí, pepřem, česne
Podobné recepty jako Gulášek jatýrko a žampionek
Zabijačkový guláš
A kde máš nové koření.A jinak zabijačkový guláš-smažák se peče nebo dusí v troubě a zahušťuje se mozečkem a není li k dispozici tak strouhankou(špetka) a místo mozečku se tam přidá a rozmíchá vejce.Smažená cibulka se usmaží zvlášť a během pečení nebo dušení se teprve přidává a to z důvodu pravidelné
Podobné recepty jako Zabijačkový guláš