Jelení kýta na víně recept
Vyndejte maso z hrnce a k zelenině přidejte nadrcené koření, protlak, na plátky pokrájený česnek a cukr. Asi minutu míchejte, pak přidejte maso a opět promíchávejte asi minutu. Zaprašte moukou, promíchejte a zalijte vínem. Do kastrolu přidejte bobkový list s tymiánem. Přisolte. Za občasného míchání
Podobné recepty jako Jelení kýta na víně
Jelení kýta na víně a smetaně recept
Rozpustíme si polovinu másla, maso ním polijeme a necháme přes noc v chladu. Druhý den kýtu zprudka opečeme, osolíme,přidáme koření a zeleninu, kterou jsme orestovali, dáme do pekáčku, zalijeme vínem, trochou vody, zakryjeme a pečeme v troubě. Před koncem pekáček odkryjeme. Měkké maso vyndáme, zbylé
Podobné recepty jako Jelení kýta na víně a smetaně
Zvěřina na červeném víně
Zvěřina na červeném víně. Podzim a zima rozehrávají celou škálu možností toho nejlepšího masa z přírody, zvěřiny. Jeho průmyslovým chovem nezatížená, výrazná, jemně nasládlá chuť, minimum tuku a spousta cenných látek z něj činí ideální, zdravou a chutnou volbu. Klasická elegantní úprava pak nádherné
Podobné recepty jako Zvěřina na červeném víně
Dančí (jelení) kýta na víně recept
Když je zvěřina měkká, scedíme štávu, zeleninu protřeme sítem, přilijeme červené víno, zaprášíme moukou a necháme přejít varem. Nakonec přidáme podle chuti citronovou štávu nebo trošku přisladíme. Víno si můžeme také rozdělit na dvě poloviny a polovinou zvěřinu podlévat, když se peče, a druhou polov
Podobné recepty jako Dančí (jelení) kýta na víně
Zvěřina
Maso Jelení kýta s portským a pyré z kořenové zeleniny . Maso Zvěřina na červeném víně. Maso Srnčí svíčková s houbovou omáčkou. Maso Srnčí ragú na víně se strouhaným perníkem . Maso Kančí ragú s omáčkou z čokolády. Maso Daňčí kýta s dýňovou omáčkou a špeclemi. Maso Kančí hřbet se šípkovou omáčkou a
Podobné recepty jako Zvěřina
Jelení guláš
Jelení guláš - recept: Maso nakrájíme na kousky, na oleji zpěníme nadrobno krájenou cibuli, zasypeme paprikou, promícháme, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme,
Podobné recepty jako Jelení guláš
Pečená jelení kýta nebo plecko recept
Pečená jelení kýta nebo plecko. Hodnocení receptu je. 4,5 (5) Pro možnost hodnocení. se prosím. přihlašte. lenka-m. 6 názorů. 5.
Podobné recepty jako Pečená jelení kýta nebo plecko
Srnčí kýta na červeném víně
Maso naložte předem – osolte, prošpikujte, svažte a přidejte nakrájenou cibuli, mrkev, celer, nové koření, černý pepř, bobkový list a jalovec. Vše zalijte červeným vínem a nechte dva dny odležet. Maso pak dejte stranou a marinádu přeceďte. V hrnci rozehřejte olivový olej a srnčí opečte ze všech stra
Podobné recepty jako Srnčí kýta na červeném víně
Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně ...
Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně - recept: V míse smícháme všechny ingredience na marinádu. Kýtu očistíme a vložíme do marinády, zaklopíme a necháme 24 hodin marinovat (po 12 hodinách maso
Podobné recepty jako Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně ...
Jelení ossobuco s pivní omáčkou, bramborovými knedlíky s ...
Jelení ossobuco: Vytvořte marinádu ze směsi koření, pepře, soli, drceného jalovce a oleje. Směs pečlivě vmasírujte do masa a nechte marinovat alespoň 12 hodin. Pro podávání maso zprudka opečte na oleji na rozehřáté pánvi. Pivní omáčka: Kořenovou zeleninu nakrájejte na kostičky, šalotku nakrájejte na
Podobné recepty jako Jelení ossobuco s pivní omáčkou, bramborovými knedlíky s ...
Jelení guláš podle Jirky recept
Maso ze zvěřiny na přípravu guláše marinujeme alespoň 24 hodin ve směsi vody a octa v poměru 5:1 s nakrájenou cibulí a lžičkou plnotučné hořčice… Jelení guláš podle Jirky - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Jelení guláš podle Jirky
Jelení opilá dobrota recept
Jelení kýtu si nakrájíme na plátky, potřeme utřeným česnekem, posypeme kořením na zvěřinu, osolíme, opepříme. Zabalíme do potravinové fólie a necháme v chladu odležet, nejléte do druhého dne. Na pánev dáme rozpustit sádlo, přidáme na kostičky nakrájený špek, opečeme, přidáme na kostičky nakrájenou c
Podobné recepty jako Jelení opilá dobrota
Zvěřina s liškami a majoránkou recept
Maso nakrájíme na kostky.Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, okořeníme a restujeme, aby se zatáhlo.Poté podlijeme trochou… Zvěřina s liškami a majoránkou - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Zvěřina s liškami a majoránkou
Jelení guláš s houbami recept
Maso nakrájíme na kostky, přidáme čerstvě tlučený jalovec, pepř, snítku rozmarýnu, lehce zakapeme olejem, promícháme a necháme den odležet. … Jelení guláš s houbami - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Jelení guláš s houbami
Jelení roštěnky alla saltimbocca recept
Tento balíček je osmahnut buď jako plátek nebo smotán do roličky ("involtini"). Pak je marinován ve víně či oleji nebo jen slané vodě, v závislosti na zvyklostech té oblasti, kde je připravován. Někdy bývá ještě ozdoben kapary. Nejznámější z těchto jídel je "Saltimbocca alla Romana", původem z Bresc
Podobné recepty jako Jelení roštěnky alla saltimbocca
Jelení pečínka s ořechy a salát z quinoy
Jelení pečínka s ořechy a salát z quinoy - recept: Maso rozřízněte na velký plát a naklepejte přes mikrotenový pytlík. Nadrťte směs koření.Na másle zpěňte nasekanou cibuli a nakrájené žampiony, oříšky
Podobné recepty jako Jelení pečínka s ořechy a salát z quinoy
Oříškové jelení řízky na liškách
Oříškové jelení řízky na liškách - recept: Lišky řádně očistíme od hlíny a jehličí, šalotky nasekáme na kostičky, šlehačku ušleháme, petrželku nasekáme.V pánvičce rozpustíme 3 lžíce másla, ve
Podobné recepty jako Oříškové jelení řízky na liškách
Jelení steak se švestkovou omáčkou recept
Posekanými bylinkami a rozdrceným jalovcem posypeme steaky, zakápneme olejem, promícháme a necháme marinovat. Mezitím připravíme omáčku. Na jemno nasekáme šalotku, kterou zpěníme lehce na oleji, přidáme na měsíčky nakrájené švestky a cukr, necháme rozpustit a zalijeme vývarem a vínem. Necháme asi 15
Podobné recepty jako Jelení steak se švestkovou omáčkou
Jelení kýta se švestkovou omáčkou recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na plátky a po stranách jej nařízneme (asi 4 řezy - aby se maso nekroutilo). Do hlubší pánve nalijeme olej, maso na něm prudce orestujeme, než se stáhne. Osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a zakryjeme pokličkou, dusíme do té doby, než maso změkne. Když je maso měkk
Podobné recepty jako Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Jelení kýta s plněnou hruškou recept
Jelení kýtu očistíme, odblaníme, osolíme, posypeme rozdrceným kořením a necháme 2 dny v chladnu uležet . Maso osušíme papírovou utěrkou,… Maso osušíme papírovou utěrkou,… Jelení kýta s plněnou hruškou - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Jelení kýta s plněnou hruškou
Jelení žebra na jalovci pečená recept
Jelení žebra naporcujeme tak, aby nám vznikly přibližně stejné porce. V rozpuštěném másle rozmícháme koření a v hmoždíři rozdrcené kuličky jalovce se lžičkou hrubozrnné soli. Vzniklou kořenitou směsí bohatě potřeme naporcovaná jelení žebra a uložíme nejméně na jeden den, ale lépe na dva dny do ledni
Podobné recepty jako Jelení žebra na jalovci pečená
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce recept
Maso naložíme do pepřů a deci oleje. Připravíme si kastrůlek a v něm osmahneme do zlatova cibuli pokrájenou na kostičky. Přidáme maso a necháme zatáhnout. Pak přendáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a pivem. Pomalíme 7 hodin na Low. Pak zahustíme a dochutíme solí, popřípadě sečuánským mlet
Podobné recepty jako Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Mufloní kýta
Marinované maso vyjmeme z marinády, osušíme a prošpikujeme hranolky slaniny. Okořeníme, osolíme a ze všech stran prudce opečeme na másle. Marinádu scedíme. Maso podlijeme trochou marinády a přikryté v troubě dusíme asi 40 minut. Pak otočíme a dusíme dalších 40 minut. Občas podlijeme marinádou. Hrušk
Podobné recepty jako Mufloní kýta
Kančí žebírka na víné a jalovci recept
Hovězí maso Jiné maso Luštěniny Maso Mikrovlnná trouba Minutky Mleté maso ... Teda kančí žebra i jelení mám v mrazáku, ale takovejhle kus masa na tom teda není. Odpovědět hanahcotton 17. 3. 2013 18:00 Asi půjdu ulovit nějakého kance . Odpovědět yanull 17. 3. 2013 17:43 Pokračuji na "veselú notečku",
Podobné recepty jako Kančí žebírka na víné a jalovci
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Maso dám na 1 den do mléka - je šťavnatější a křehčí. Pak opláchnu a dám do vychladlé marinády, kterou dělám takto: Ocet zředím vodou 1:1 a přidám všechny ingredience, povařím 5 minut a nechám vychladnout. Ponořím do ní maso a nechám minimálně 1 den, lépe ale 2 - 3 dny. Pro doplnění: tuto marinádu p
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Svíčková z jelena recept
Maso společně z koř.zeleninou se nechává přes noc odležet proto,že zvěřinové maso má pachuť a takhle se pěkně zjemní chuť. Fotku k receptu zatím nemám, ale až budu opět vařit, přiložím. Dělala jsem tuhle svíčkovou poprvé a měla jsem z toho strach, ale moc se mi povedla, přítel říkal, že ji mám lepší
Podobné recepty jako Svíčková z jelena
Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně - recept: V kastrolu (papiňáku) rozpustíme špek a opražíme plátky zeleniny. Vyndáme, opečeme maso, přidáme zeleninu, koření, plátky citrónu (nebo jenom kůru),
Podobné recepty jako Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Srnčí guláš na červeném víně recept
Srnčí guláš na červeném víně. Hodnocení receptu je. 4,9 (18) Pro možnost hodnocení. se prosím. přihlašte. Pajaja. 17 názorů. Doba přípravy.
Podobné recepty jako Srnčí guláš na červeném víně
SRNČÍ NA HOUBÁCH recept
Postup přípravy. Nakrájíme cibuli a česnek, osmahneme na sádle. Přidáme na větší kostky nakrájené maso, orestujeme, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Během dušení osolíme, opepříme a okmínujeme. Ke konci přidáme houby a ještě dusíme asi 15 minut. Zahustíme tmavou jiškou. Podáváme s rýží
Podobné recepty jako SRNČÍ NA HOUBÁCH
Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou
Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou - recept: Zeleninu na vývar očistěte a nakrájejte na větší kousky.Opečte ji na oleji ve větším hrnci, přidejte kuřecí křídla a skelety, bobkový list, jalovec,
Podobné recepty jako Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Aby bylo maso měkké je nutné pekáček přikrýt ( třeba alobalem). Během pomalého pečení podléváme. Po hodince pečení k masu přidáme 2 dcl červeného vína a dále pečeme. Na troubě přidáme na 200 C. 3. Mezitím co se nám maso peče, připravíme přílohu. Uvařené brambory ve slupce oloupeme a rozkrojíme na čt
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou recept
Srnčí maso nakrájíme na kostky. V misce smícháme olej, mletou papriku, prolisovaný česnek a kuličky jalovce. Maso přidáme do misky a promícháme, aby všechny kousky byly marinádou obalené. Necháme odležet v ledničce, klidně do druhého dne, ale v případě časové tísně i hodinka stačí. Na oleji zpěníme
Podobné recepty jako Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou
Srnčí biftek s oblohou recept
Já z divočiny nemusím to, co má peří, výborné ale bylo, když jsem dělala kančí maso na červeném víně. A nebo myslivecký guláš, ten byl také hodně jedlý. Zvěřina, když se dobře udělá, tak to je delikatesa, protože do ní nikdo necpe ty průmyslové krmné směsi s antibiotiky a růstovými hormony. No nic,
Podobné recepty jako Srnčí biftek s oblohou
Srnčí krk na česneku recept
Maso podlijeme trochou vývaru, dáme do trouby předehřáté na 250°, pečeme asi 30 min., pak ztlumíme na 190° a za občasného podlévaní a přelévání výpekem dopečeme. Když je maso měkké, tak ho vyndáme (udržujeme v teple). Výpek přecedíme, propasírujeme, necháme zredukovat, vložíme zpět maso a obědváme.
Podobné recepty jako Srnčí krk na česneku