Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory recept
Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory si vychutnáme nejlépe po domácí zabíjačce, to znamená vše z čerstvých a hlavně domácích surovin. Postup: do kastrolu dáme sádlo,cibuli (nakrájenou),zpěníme, přidáme zelí, dusíme do změknutí. Přidáme nastrouhanou bramboru, dochutíme a přidáme na talíř.
Podobné recepty jako Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory
Bůčková roláda s jelítkovým prejtem recept
Bůček si rozkrojíme a pořádně rozklepeme tak, aby nám vznikl větší plát. Osolíme, opepříme a rozetřeme na něj jelitový prejt po celé ploše. Cibuli si nakrájíme na půlkolečka a posypeme prejt. Roládu zabalíme a pevně převážeme. Povrch rolády posypeme kmínem a pečeme zhruba 50 minut až je maso měkké a
Podobné recepty jako Bůčková roláda s jelítkovým prejtem
Domácí prejt recept
Dáme veškeré maso vařit v málo vodě - mimo jater. Natrháme pečivo a namočíme ho polévkou. co se vařilo maso, jako na karbanátky. Přidáme koření, semleté maso a semletá syrová játra. Osolíme a ochutnáme. Vymažeme sádlem silně pekáč, nebo vyšší plech a naklademe v vrstvě prejt.
Podobné recepty jako Domácí prejt