Jikry s mlíčím v remuládě recept
Umyté jikry a mlíčí uvaříme ve vodě s rozkrojenou cibulí, okyselené, osolené a oslazené podle chuti, i s kořením. Velice mírným varem, stačí 10, max. 15 minut. V tomto vývaru je necháme do druhého dne. Scedíme, kromě bobkového listu vybereme všechno koření, skládáme do skleněné nádoby a zaléváme rem
Podobné recepty jako Jikry s mlíčím v remuládě
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím recept
Když je rybí maso měkké, polévku přecedíme, vyjmeme koření, obereme rybí maso z hlav a vše vrátíme zpět do nádoby. Na másle orestujeme nastrouhanou kořenovou zeleninu, přidáme restovat i pokrájené jikry a mlíčí. Zalijeme rybím vývarem, necháme probublat a nalijeme zpět do polévky. Povaříme.
Podobné recepty jako Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
Vánoční rybí polévka z kapra s jikrami a mlíčím
Přidejte jikry a mlíčí a 5 minut povařte. Troubu předehřejte na 140 °C. Rohlík nakrájejte na kostičky, rozprostřete je na plech a opékejte v předehřáté troubě dozlatova asi 5 minut. Mezitím oberte z hlavy uvařené maso a vraťte ho zpět do hrnce. Polévku podávejte s krutonky.
Podobné recepty jako Vánoční rybí polévka z kapra s jikrami a mlíčím