Čína s jasmínovou rýží
Čína s jasmínovou rýží je teplá večeře, která po únavném dnu potěší a příjemně nás naladí....
Čína
Čína z kuřecího masa je pikantní minutka, kterou podáváme většinou tradičně s rýží. I když někdo ji má raději s bramborov...
Tajemství zázvoru – jak z něj dostat to nejlepší?
Zázvor, nenápadný oddenek, jehož výjimečné účinky objevili lidé před tisíci lety. A používají jej dodnes, jak v kuchyni, ...
Rozhovor nejen o jídle s Filipem Sajlerem z pořadu Kluci v akci
Dnes přinášíme rozhovor s Filipem Sajlerem, kterého pravděpodobně znáte z kulinářského pořadu Kluci v akci. Filip je neje...
Kuřecí čína
Kuřecí čína je pikantní směs kuřecího masa, zeleniny a hub. Klasicky ji podáváme nejlépe s dušenou rýží....
Kuřecí čína
Drůbeží maso je chutné a zároveň dietní, protože obsahuje málo tuku. Skvěle se hodí pro přípravu rychlých pokrmů a “čína”...
Kluci v akci čína
Jak uvařit dobrou čínu? Inspiraci jsem hledala u Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny v pořadu Kluci v akci a pozitivní ohlas...
Česnek
Česnek – výrazné koření a přírodní antibiotikum Již staří Řekové a Římané připisovali česneku významnou roli nejen v kuc...
Kapr – česká klasika
Kdo z nás by neznal jeden ze základních symbolů českých Vánoc. Právě Štědrý večer je to, co většinu z nás především napad...
Kuřecí kung pao podle Pohlreicha
Čína tentokrát připravená podle receptu šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Kuře kung pao je skvělý asijský pokrm, který si urč...
Nová metoda vyhledávání rizikových těhotenství ohrožených vývojovou vadou v ČR
Těhotenství je jedním z nejúžasnějších období v životě ženy. Očekávání nového života je naplněné nejen radostí a štěstím,...
Vybírejte sóju a výrobky z ní opatrně!
Je sója opravdu tak zdravá?Sója se po pádu komunismu začala propagovat jako zdravá potravina a hojně se vyskytovala na na...
Máte raději bílý, zelený nebo fialový chřest?
Chřestová sezóna trvá přibližně od poloviny dubna do konce června. V této době můžeme koupit tuhle přirozeně sladkou, kře...
Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…
Zavařování je skvělý způsob jak konzervovat letošní úrodu ovoce a zeleniny. Dobře zavařené produkty vydrží i několik roků...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou ";Čina recepty