čatni z černeho jeřabu recepty, fotografie a články


Vše co jste chtěli vědět o čatni z černeho jeřabu . Ať už je to recept, článek nebo fotografie týkající se čatni z černeho jeřabu, tak jistě skvěle poslouží jako inspirace pro přípravu nebo zdroj informací o čatni z černeho jeřabu zde koupíte rychle a výhodně bez složitého prohledávání jednotlivých eshopů.

Brusinkové čatní
Uložit recept!
recepty
recepty

Brusinkové čatní

Anglicky se omáčce, která zvýrazní chuť pokrmů, přezdívá chutney. V češtině jí říkáme čatní a recepty na toto dochucovadl...

Dýňové čatní
Uložit recept!
recepty
recepty

Dýňové čatní

Dýňové čatní použijeme jako přílohu k masům nebo třeba k sýrům. Bude se hodit také jako náplň do sendvičů nebo baget. ...

Květen -  čas  černého bezu
Uložit recept!
článek
článek

Květen - čas černého bezu

Blíží se doba, kdy doslova na každém kroku můžeme vidět velká bílá květenství černého bezu. Tenhle zdánlivě obyčejný keř ...

Květy černého bezu – lék, který je zdarma
Uložit recept!
článek
článek

Květy černého bezu – lék, který je zdarma

Konec května až polovina června je období, kdy mnozí z nás sbírají květy černého bezu, který je také hojně lidově nazýván...

Čatní z rajčat a paprik
Uložit recept!
recepty
recepty

Čatní z rajčat a paprik

Čatní z rajčat a paprik je pikantní doplněk jídla původem z indické kuchyně. Připravuje se z ovoce i ze zeleniny a hodí ...

Švestkové čatní
Uložit recept!
recepty
recepty

Švestkové čatní

Švestkové čatní je výborná a pikantní omáčka k masu. S ní bude vaše jídlo opravdovou lahůdkou....

Angreštové čatní
Uložit recept!
recepty
recepty

Angreštové čatní

Bobulky angreštu dozrávají v časném létě a ovoce je to vskutku velmi dobře využitelné. Bílý angrešt je velmi osvěžující, ...

Bezinková sezóna vrcholí: tipy jak zužitkovat plody bezu černého
Uložit recept!
článek
článek

Bezinková sezóna vrcholí: tipy jak zužitkovat plody bezu černého

Smradinky, kobzinky či bzinky, i tak se lidově přezdívalo bezu černému, který je jednou z nejoblíbenějších léčivých rostl...

Kdy sbírat černý bez a co všechno umí?
Uložit recept!
článek
článek

Kdy sbírat černý bez a co všechno umí?

Bez černý patří v lidovém léčitelství mezi ty rostliny, u kterých se využívá více jejich částí. V případě černého bezu js...

Podzimní rajčatové čatní
Uložit recept!
recepty
recepty

Podzimní rajčatové čatní

Podzimní rajčatové čatní je jednou z lákavých zeleninových pochoutek, které vždy najdou v naší kuchyni uplatnění. Snadno ...

Hruškové chutney
Uložit recept!
recepty
recepty

Hruškové chutney

Hustá omáčka, které se u nás říká čatní, se používá k dochucení pokrmů a zvýraznění jejich chuti. Hrušková varianta čatní...

Pečené vepřové koleno
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno, toto původem tradiční bavorské jídlo, podáváme většinou s pikantní hořčicí nebo křenem a s čerstv...

Černý bez - bezinka neboli zázračný lék
Uložit recept!
článek
článek

Černý bez - bezinka neboli zázračný lék

Černý bez neboli latinským názvem Sambucus nigra je jedním z nejznámějších a nejpoužívanějším přírodním léčivem u nás. Ta...

Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Uložit recept!
článek
článek

Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…

Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...

Pečený čaj černý rybíz
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečený čaj černý rybíz

Sice už je po sezóně černého rybízu, ale mnoho lidí si ho zamražuje. Pak se často stává, že pro rybíz není místo na nic j...

Kosmatice
Uložit recept!
recepty
recepty

Kosmatice

Kosmatice si připravíme z květů černého bezu. A jejich sezóna právě začíná....

Domácí bůček
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí bůček

Domácí bůček si připravíme snadno a můžeme mít v lednici připraveno lákavé pohoštění pro hosty. Podáváme s chlebem, můžem...

Bezová sezóna je v plném proudu, poradíme vám co vše se z bezu dá připravit…
Uložit recept!
článek
článek

Bezová sezóna je v plném proudu, poradíme vám co vše se z bezu dá připravit…

Víte co všechno se dá připravit z bezu? Začala sezóna bílých květů bezu černého, který obsahuje mnoho zdraví prospěšných ...

Bezmasé řízky z květů? Vyzkoušejte kosmatice!
Uložit recept!
článek
článek

Bezmasé řízky z květů? Vyzkoušejte kosmatice!

Řízky jsou v našich končinách velmi populární pokrm a prim hraje zejména jejich vepřová a kuřecí varianta. Smažit se dá i...

Kuře Vindaloo
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuře Vindaloo

Indické kuře vindaloo je vynikající, avšak je určené pouze pro otrlé. Je to jedno z nejpálivěštích jídel, které zvládne j...

Bezový sirup
Uložit recept!
recepty
recepty

Bezový sirup

Pokud milujete home-made výrobky a nebojíte se je sami doma udělat, určitě přijdete na chuť bezovému sirupu. Ten si doma ...

Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
Uložit recept!
recepty
recepty

Vydatný hovězí guláš v holandské troubě

V chladném období není nic lepšího než vydatný hovězí guláš!. Dušené hovězí maso se vaří v troubě asi 2 hodiny, aby bylo ...

Jak zpracovat rajčata
Uložit recept!
článek
článek

Jak zpracovat rajčata

Koncem léta každý pěstitel zeleniny, který se o svou zahradu dobře staral a samozřejmě pokud nám příroda nepředvedla něja...

Indická kuchyně je prostě jedinečná
Uložit recept!
článek
článek

Indická kuchyně je prostě jedinečná

Indické pokrmy jsou čím dál tím oblíbenější a v dnešní době není problém si zajít na dobrý oběd nebo večeři do indické re...

Broskvový ledový čaj
Uložit recept!
recepty
recepty

Broskvový ledový čaj

Ledový broskvový čaj má spoustu příznivců a dá se říct, že je to nápoj přímo kultovní. Osvěžující letní drink lze připrav...

Grilovaný steak (Carne Asada)
Uložit recept!
recepty
recepty

Grilovaný steak (Carne Asada)

Grilovaný steak (Carne Asada) pochází z mexické kuchyně. Základem všeho je zde marináda. Je to tak skvělé maso, že ho bud...

Ruský boršč
Uložit recept!
recepty
recepty

Ruský boršč

Receptů a postupů jak uvařit boršč je nespočet. Každý ho dělá jinak. Základní ingrediencí, bez které byl boršč nebyl borš...

Domácí kečup
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí kečup

Pokud máte hodně rajčat, a nevíte co s nimi dělat, zkuste domácí kečup. Konzistence je stejná jako ten kupovaný, ale chut...

Čočkový salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Čočkový salát

Čočkový salát můžeme připravit na mnoho způsobů. Ten náš je jen jednou z mnoha možností jak připravit zdravé a chutné luš...

Silná hovězí polévka
Uložit recept!
recepty
recepty

Silná hovězí polévka

Silná hovězí polévka je sváteční posilující polévka, která pomalým dlouhým vařením se vším kořením, vám provoní celou kuc...

Vánoční bramborový salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Vánoční bramborový salát

Bramborový salát patří na vánoční stůl stejně jako smažený kapr nebo rybí polévka. Je to pochoutka, kterou si ale můžeme ...

Masala drink
Uložit recept!
recepty
recepty

Masala drink

Masala drink je známý indický nápoj. Můžeme ho pít místo kávy, pro povzbuzení i pro zahřátí. Do hrnce se studenou vodo...

Koprová omáčka s hovězím masem
Uložit recept!
recepty
recepty

Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka je oblíbené klasické české jídlo. Nejlépe chutná s houskovými knedlíky, na talíř můžeme přidat i rozkrojen...

Kuřecí Enchiladas
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí Enchiladas

Toto je mexická chuťovka, která musí chutnat každému a je jednoduchá na udělání. Zapneme si troubu na 180°C. Na nep...

Guacamole
Uložit recept!
recepty
recepty

Guacamole

Guacamole je skvělý jednoduchý recept na klasický mexický dip(omáčku). Rychle se připravuje a jde dobře s nachos chipsama...

Pikantní kuřecí prsa
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní kuřecí prsa

Kuřecí prsa s příchutí citrónové kůry a restované s výběrem bylinek vám navodí skvělý gastronomický zážitek. Česnek je po...

Smažené kuře po Americku
Uložit recept!
recepty
recepty

Smažené kuře po Americku

Trochu jiné smažené kuře než na který jsou češi zvyklí. Nicméně vám určitě bude moc chutnat. Připravíme si mísu na sma...

Plněná ďábelská vejce
Uložit recept!
recepty
recepty

Plněná ďábelská vejce

Plněná ďábelská vejce jsou pro svou vůni a chuť lahůdkou při přípravě studených mís. Protože je připravíte během chvilky,...

Francouzské dušené hovězí  s houbami a pomerančem
Uložit recept!
recepty
recepty

Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem

Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem je jídlo s neobvyklou chutí, vytvořenou marinováním masa a přidáním pom...

Libanonský hovězí guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Libanonský hovězí guláš

Je známé, že libanonská kuchyně je zdravá a chutná. Libanonský hovězí guláš je jedním z oblíbených jídel v předních resta...

Irské dušené hovězí
Uložit recept!
recepty
recepty

Irské dušené hovězí

Irské dušené hovězí je lahodný guláš z hovězího masa, který přidáním černého piva a červeného vína získá neopakovatelnou ...

Indický hovězí guláš
Uložit recept!
recepty
recepty

Indický hovězí guláš

Bohatá chuť a podmanivá vůně indických jídel je pro nás vždycky lákavá. Indický hovězí guláš je jedním z nich. Nejprv...

Dušené maso s brambory po španělsku
Uložit recept!
recepty
recepty

Dušené maso s brambory po španělsku

Dušené maso s brambory po španělsku je chutné a syté jídlo, příprava je velmi jednoduchá a všechny přísady jsou snadno do...

Kentucké dušené  hovězí
Uložit recept!
recepty
recepty

Kentucké dušené hovězí

Kentucké dušené hovězí má podmanivou chuť a osloví každého, kdo má rád hovězí guláše. Je to lákavé jídlo a rozhodně sto...

Bramborová polévka s vejci (kulajda)
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborová polévka s vejci (kulajda)

Bramborová polévka s vejci (kulajda), je tradiční jihočeská bílá polévka. Máme-li, můžeme do ní přidat i houby, pokrájené...

Domácí ledový čaj
Uložit recept!
recepty
recepty

Domácí ledový čaj

Domácí ledový čaj dobře vychlazený je idální nápoj pro teplé dny. Můžeme ho doplnit plátky citonu a kostkou ledu, nebo oz...

Sýrové koule s ořechy a datlemi
Uložit recept!
recepty
recepty

Sýrové koule s ořechy a datlemi

Sýrové koule s ořechy a datlemi jsou populární předkrm, nebo lahodné pohoštění k vínu. Musí se s přípravou začít den před...

Marinovaná Mozzarella
Uložit recept!
recepty
recepty

Marinovaná Mozzarella

Marinovaná Mozzarella je skvělý předkrm. Můžeme ho podávat i jako chuťovku k vínu, nebo může být součástí studené mísy. ...

Pěna z uzeného lososa s kardamomem
Uložit recept!
recepty
recepty

Pěna z uzeného lososa s kardamomem

Pěna z uzeného lososa s kardamomem je lahodný a aromatický předkrm. Přidáváme k němu většinou čerstvé pečivo. V mixéru...

Caprese salát
Uložit recept!
recepty
recepty

Caprese salát

Caprese salát je jedním ze zdravých a chutných italských salátů. Použité suroviny obsahují mnoho zdraví prospěšných látek...

Hledejte dál

Když nikde, tak na internetu budou čatni z černeho jeřabu recepty

Kde najít informace



×