Těstoviny s vepřovým ragú
Těstoviny s vepřovým ragú mají svůj původ a základ ve vepřové pleci, která je dušená v kuřecím vývaru, celeru a tymiánu, ...
Boloňské špagety s mletým masem
Boloňské špagety s mletým masem jsou těstoviny, které zachutnají nám i našim dětem. Voní bylinkami a výhodou je i to, že ...
Perfektní lasagne? Vyzkoušejte tajnou přísadu Jamieho Olivera!
Britského šéfkuchaře a hvězdu kuchařských show Jamieho Olivera, není třeba fanouškům vaření příliš představovat. Jeho poř...
Top 5 vegetariánské recepty na měsíc duben…
Přinášíme top 5 výběr těch nejlepších odlehčených receptů na měsíc duben. Zařaďte do svého jídelníčku více zeleniny a luš...
Boloňské špagety
Na boloňské špagety existují stovky receptů a každý tvrdí že je ten pravý. Omáčka má svůj původ v severní Itálii a dokon...
Ragú z hovězích žeber
Ragú z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé vaření, ale rozhodně to stojí za to. Sušené houby na...
Telecí ragú
Telecí ragú podáváme rýží nebo s knedlíky. Pokud nestíháme uvařit přílohu, postačí i čerstvé pečivo....
Top 10 těstovinových jídel
Už římský císař Tiberius, o němž jedni historici dnes tvrdí, že byl zvrácený despota, a druzí zase, že byl uvážlivý polit...
Jak vařit špagety
Špagety patří v naší kuchyni k nejoblíbenějším těstovinám. Zřejmě proto, že jejich přípravu zvládne i naprostý kuchařský ...
Houbové ragú
Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně p...
Ragú z červené řepy
Vegetariánské ragú, které vás příjemně zahřeje a zasytí. Vaříme ze sezónních surovin a naše tělo nám za to poděkuje poděk...
Hovězí ragú na víně
Hovězí ragú na víně podávejte třeba s houskovými knedlíky. Také se k němu velmi dobře hodí noky. ...
Rozhovor o jídle s Vendulou Krejčovou moderátorkou Objektivu nejen o exotickém jídlu jako jsou Cvrčci
Vendula Krejčová je tváří i tvůrkyní Objektivu – legendárního cestovatelského pořadu České televize, který se vysílá už o...
Těstoviny – jejich dělení a nejznámější druhy, jako jsou špagety, fusilli a lasagne
Těstovin po celém světě existuje celá řada. Mohou se rozdělit na několik set druhů. Ty úplně nejběžnější se dělí na dlouh...
Polévka ragú
Polévka jako ragú je originální recept, který má svůj původ v Asii, ale polévku ragú vařily i naše babičky....
Ragú z cizrny a brambor
Tohle ragú obsahuje samé zdravé ingredience a ještě navíc skořici a kurkumu, které dodají pokrmu orientální nádech. ...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...
5 tipů jak zpracovat velikonoční vajíčka
Velikonoční svátky jsou u konce a v ošatce zbyla kopa vajec? Vyhodit je by byla škoda a mrhání peněz, protože vejce jsou ...
Hovězí ragú
Hovězí ragú vařené s dobrým červeným vínem, podávané s čerstvým pečivem je opravdu pochoutka pro labužníky. ...
Cuketové ragú
Směs dušených cuket, paprik a rajčat je velmi svěží. Podávat se dá jako příloha k masu nebo ho lze servírovat jako hlavní...
Boloňské špagety s tofu
Italská klasika v trochu netradiční úpravě, to jsou špagety s rajčatovou omáčkou a tofu. Pokud zvolíte uzenou variantu té...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
V posledním desetiletí se historici začali zabývat okolnostmi nejen velkých událostí, ale i aspekty běžného života tehdej...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
Jestli patříte mezi ty, kteří si rádi dopřejí pořádný kus masa, tak jste na správném místě, protože vám představíme jedno...
Cuketové lasagne
Chuť cuketových lasagní v tomto receptu dosahuje stejných výšin jako u masové varianty. Křupavá krusta a vláčný vnitřek,...
Pečené paprikové kuře
Pečené paprikové kuře je pikantní maso pečené v zeleninovém ragú. Použít můžete i kuřecí prsa....
Rajčatová omáčka sugo
Italská kuchyně se bez rajčatové omáčky téměř neobejde. Používá se při přípravě masových ragú, těstovin i jako omáčka na ...
Rajský protlak domácí
Protlak z rajčat se hodí k dohušťování omáček, polévek i masových ragú. V české kuchyni není rajský protlak nic nového, n...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Bolonske ragu recepty