Pečený bůček
Pečený bůček je oblíbená a jednoduše připravená pochoutka, kterou můžeme jíst za tepla i za studena....
Asijský pečený bůček
Vyzkoušejte tento asijský recept na pečený bůček, po kterém se vám budou sbíhat sliny. Rafinovaná směs koření a křehké šť...
Velikonoční nádivka – recept
Velikonoční nádivka je tradičním pokrmem neodmyslitelně spjatým s tímto obdobím. Kde se na českých talířích vlastně velik...
3 recepty na lákavé pochoutky, které vás zahřejí
Venku přituhuje a dokonce i ti nejotužilejší oblékají zimní bundy. Advent s sebou přinesl mrazy a sněhové přeháňky. My pr...
Vepřový bůček pečený s červenou cibulí
Vepřový bůček pečený v troubě s červenou cibulí, třeba jen s čerstvým chlebem, je pochoutka pro labužníky. Můžete přidat ...
Krůta s kaštanovou nádivkou
Křehká a šťavnatá krůta s nádivkou z jedlých kaštanů je chloubou každé sváteční tabule. Připravte si doma tuto delikatesu...
Pečený bůček marinovaný
Pečený bůček marinovaný je nejlepší třeba s bramborovým knedlíkem. Ale s čerstvým chlebem, kyselou okurkou a hořčicí vám ...
Jak posuzovat chuť vína
Jediný doušek vína vám může napovědět, jaké chuťové zážitky vás čekají a ke kterému pokrmu se hodí. Laik rozezná několik ...
Vlašský ořech, zdravá pochoutka
Krásný strom, vynikající plodyVlašský ořech je jeden z nejvíce konzumovaných ořechů v Čechách. Používá se hlavně při peče...
Pečené kuře s nádivkou z těstovin
Pečené kuře s nádivkou z těstovin můžete klidně podávat bez přílohy. Nebo přidejte dušenou zeleninu....
Domácí bůček
Domácí bůček si připravíme snadno a můžeme mít v lednici připraveno lákavé pohoštění pro hosty. Podáváme s chlebem, můžem...
Vepřová roláda s nádivkou
Vepřová roláda s nádivkou a s vybranou přílohou je skvělý sváteční oběd. Tou přílohou mohou být například jakkoliv uprav...
Mezinárodní den kuchařů – slavnostní jídlo trochu jinak. Fakt jinak
Čtvrtek 20. 10. bude ve znamení vaření! Proběhne Mezinárodní den kuchařů, který patří všem profíkům, poloprofíkům i nám v...
Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018
V naší oblíbené restauraci Jam&co. se chystá v sobotu 10.11.2018 zabíjačka. Přijďte ochutat zaručeně perfektní zabijač...
Pečené kuře se sváteční nádivkou
Ideální recept pro nedělní rodinný oběd, který se hodí také jako velikonoční sváteční pokrm. Nádivku lze péct zvlášť, neb...
Pečený bůček
Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....
Mušle plněné ořechovou nádivkou
Sladké pečivo s ořechy je vhodným pohoštěním pro kávové dýchánky s přáteli. Jako dětská svačina na doplnění energie je je...
Podle čeho správně vybírat víno?
Tisíc lidí, tisíc chutí – to platí i u vína. Ale jak najít tu správnou? Každá lahev skrývá specifické vlastnosti, které s...
Slovník sommeliera: mluvte jako profesionální znalec vína
Ztrácíte se v zvláštních vinařských pojmech, které zní jako v nějaké cizí řeči? Co vlastně říká číšník, když vám nabízí b...
Nadívaný vepřový bok
Nadívaný vepřový bok chutná báječně s domácí bramborovou kaší nebo s bramborovým salátem. Připravíme ho snadno v troubě....
Telecí roláda
Telecí roláda nadívaná mandlovou nádivkou je sváteční pečeně. A k ní se hodí například bramborová kaše....
Houbová nádivka do drůbeže
Kuře má samo o sobě trochu sušší maso, ale když se upeče společně s nádivkou, ztratí i tento handicap. Drůbež nadívaná ho...
Srpen měsíc broskví: proč jíst toto skvělé ovoce?
Broskve sladce voní i chutnají a v létě si užíváme moučníky i dezerty z tohoto šťavnatého ovoce. Broskve ale přináší naše...
Co se jí na Vánoce v jiných zemích?
Vánoce slaví každá země trochu jinak, má své tradice a své tradiční vánoční pokrmy. Samozřejmě jsou země, které Vánoce ne...
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem je pikantní a vydatné jídlo. Můžeme ji podávat s vařenými mladými brambory, ...
Plněné papriky zapečené v troubě
Plněné papriky zapečené v troubě voní krásně parmezánem . Podáváme je třeba s restovanými brambory....
Omeleta se špenátem
Omeleta se špenátem je zdravá, jemná a nadýchaná pochoutka. Upečte ji k večeři a budete mít u všech určitě úspěch. ...
Kaštanová nádivka
Kaštanová nádivka a velký pečený krocan. Tak to asi všichni známe. Ale tuhle skvělou nádivku z jedlých kaštanů můžete pou...
Nadívané kuře
Nadívané kuře je klasika, kterou známe už od našich babiček. Neuškodí si ji znovu připomenout....
Nádivka do kuřete s kešu
Nádivka do kuřete s kešu oříšky, to je jeden z receptů na nádivku, kterých je jistě mnoho. Ale tahle nám obzvlášť chutná...
Výpečky z vepřového masa
Výpečky z vepřového masa budou chutnat třeba s bramborovým knedlíkem a se zelím. A někdo je má raději se špenátem, což j...
Domácí vepřový prejt
Domácí vepřový prejt chutná s vařenými bramborami a kyselou okurkou. Nebo s domácím naloženým zelím....
Pomazánka na topinky
Pomazánka na topinky je z masa a hodí se jako skvělé pohoštění pro přátele při společných oslavách. Ale může to být i sk...
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky podávejte třeba s bramborovými knedlíky. A k tomu můžete přidat dušený čerstvý špenát. Zdroj fotografie:...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...
Králičí stehna pečená v troubě
Králičí stehna pečená v troubě s vepřovým bůčkem a cibulí jsou nejlepší s bramborovým knedlíkem a špenátem. Ale i dozlato...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Bucek s nadivkou 31.11.2015 recepty