Pikantní filet z tresky
Pikantní filet z tresky podávejte s hranolky či vařenými bramborami. Nebo s dušenou zeleninou případně čerstvým zeleninov...
Pražma na citrónovej omáčke s olivami
...rozmarín, plátky citróna a z oboch strán filety pražmy. Pridáme čierne olivy a všetko podlejeme...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
...Tri Tip steak, Flank steak, New York strip, Filet Mignon, Rib Eye, Hanger steak, Rump steak, Skirt ... si pochutnáváte na New York strip a na druhé na Filetu Mignon. Oba jsou rozděleny kostí. Porterhouse ... jeho delikátní chuť. Nachází se na hřbetu krávy. Filet Mignon steak Steak Filet Mignon (česky malý)...
3 tipy na večeře, po kterých nepřiberete
...promícháme a je hotovo. Losos s kozím sýrem Filet z lososa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na...
Losos na másle
Lososa na másle připravíte jednoduše a rychle v troubě. Jako přílohu můžete zvolit čerstvou zeleninu....
Mražený losos
Mraženého lososa před tepelnou úpravou raději rozmrazte. Den předem ho z mrazáku položte na talíř vyložený papírovou utě...
Losos se zázvorem a medem
...Do jiné mísy nalijeme 2/3 hrnku této marinády a filet z lososa v ní marinujeme v chladnu nejméně půl...
Tři nové restaurace, které stojí za návštěvu v Praze
...z úhoře. V případě hlavního chodu volte například filet z pečené pražmy se skvěle ochucenou omáčkou z...
Chcete jíst zdravě? Tak nezapomínejte na ryby.
...kapr, mezi další nejoblíbenější patří pstruh, candát, štika, amur, siven, sumec a mnohé další....
Rybí polévka
Připravit rybu ve formě polévky se u nás dělá hlavně na Vánoce. Rybí polévka je však velmi prospěšná během celého podzimn...
Mořská štika pečená v troubě
Mořská štika pečená v troubě je přesně to jídlo, které vaříme, když jsme příliš zaneprázdněni. Pár minut přípravy a zbyte...
Proč ryby rozhodně patří na náš stůl?
...ryby patří pstruh a kapr. Méně tučná je štika, candát, tilápie, treska. Ryby mořské jsou svými tuky...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
...daleko více než teď se jedly ryby – siven, lín, candát, sumec, štika, okoun a úhoř –, které se...
Treska s bylinkovým máslem
Treska s bylinkovým máslem je lehké, téměř dietní jídlo. Její příprava je velmi jednoduchá a času zabere pramálo. Příloho...
Poke bowl s lososem
Na Havaji slovo „poke“ znamená „sekat na kousky“, což odkazuje k hlavní úpravě pokrmu – většina surovin v misce je pokráj...
Rybí filé v troubě
Rybí filé v troubě upečené může chutnat pokaždé trochu jinak. Záleží na tom, jakou rybu vyberete ,a na zvoleném koření. M...
Vaření podle Herbáře: sváteční ryba trochu jinak
...receptu na sváteční tabuli sáhla po české rybě – candátovi. Tato dravá ryba má na podzim a v zimě lovnou ... sezonu, a tak se její použití přímo nabízí. Candát s máslovou omáčkou s vínem Pro 2 osoby ... potřebujete: 2 ks candáta 1 pór 2 šalotky 2 dcl bílého vína 2 lžíce ... na větší špalíčky a poklademe ho na rybu. Candáta zakápneme olivovým olejem a dáme péct na půl...
Ceviche
Ačkoli Peruánci prohlašují ceviche jako své národní jídlo toto jídlo najdete v domácnostech a restauracích ve Střední a J...
Ceviche
Ačkoli Peruánci prohlašují ceviche jako své národní jídlo toto jídlo najdete v domácnostech a restauracích ve Střední a J...
Grilované rybí filety s petrželovým máslem
...rybí filety s petrželovým máslem jsou lehké a pikantní. Voní...
Zapečený losos
Zapečený marinovaný losos bude skvěle chutnat s jakkoliv upravenými bramborami. Místo žampionů můžete v sezóně použít i ...
Pečený losos na másle a víně
Pečený losos na másle a víně je jemný, šťavnatý a přidáme k němu třeba opečené brambory s máslem a zelenou petrželkou....
Pečený s losos se zázvorem
...trochu nakrájené cibule a úplně nahoru položíme filet z lososa.Vše polijeme omáčkou se zázvorem a...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Candát filet recepty