Rybí polévka
Připravit rybu ve formě polévky se u nás dělá hlavně na Vánoce. Rybí polévka je však velmi prospěšná během celého podzimn...
Top 10 jedlých hub
...Její klobouk se nejčastěji používá ke smažení v trojobalu jako řízek, nebo se jen posolený a s kmínem ... se zeleninou, vařit s masem, smažit obalené v trojobalu, naplnit náplní a dusit, mají v naší kuchyni...
Jak smažíme maso
...užitečných rad a tipů. Základní recept – řízky v trojobalu Čtyři rovnoměrně naklepané plátky vepřové nebo ... Rady a tipy Maso nejčastěji obalujeme v klasickém trojobalu, což znamená hladká mouka, rozšlehané vejce a...
Kuřecí tortilla
...na menší kousky. Osolíme a jednotlivě obalíme v trojobalu. Na rozpáleném oleji obalené maso usmažíme...
Smažený sýr
...Plátky eidamu, silné přibližně 1 cm, obalíme v trojobalu (hladká mouka, rozšlehaná vejce, strouhanka)....
Řízky z patizonu
...se strouhankou. Připravené plátky obalíme v trojobalu jako klasický řízek z masa. Na rozpáleném...
Vánoční tradice: proč se jí na Štědrý den kapr s bramborovým salátem?
...rosolu. Dnes je nejvíce populární kapr smažený v trojobalu. Recept na smaženého kapra byl inspirován ... a připravuje se podobně jako vídeňský řízek v trojobalu. Nejstarší recept na takto upravenou rybu lze...
Chcete jíst zdravě? Tak nezapomínejte na ryby.
...kapr, mezi další nejoblíbenější patří pstruh, candát, štika, amur, siven, sumec a mnohé další....
Smažené tofu s japonskou omáčkou ponzu
Tofu připravené originálním způsobem. Je to japonská dobrota, která zachutná snad každému....
Obalovaná vepřová játra na roštu
Obalovaná hovězí játra na roštu podávejte s bramborovou kaší nebo s opečenými brambory. Výbornou přílohou je i čerstvý s...
Proč ryby rozhodně patří na náš stůl?
...ryby patří pstruh a kapr. Méně tučná je štika, candát, tilápie, treska. Ryby mořské jsou svými tuky...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
...daleko více než teď se jedly ryby – siven, lín, candát, sumec, štika, okoun a úhoř –, které se...
Holandský řízek
...maso se sýrem osmažené v trojobalu - to je holandský řízek, kterému se často...
Rybí karbanátky
Klasické karbanátky se připravují z mletého hovězího nebo vepřového masa, ale tato varianta je chuťově o něco výraznější....
Krůtí prsa
Krůtí prsa v tomto receptu smažíme na kvalitním oleji a díky použitému sýru budou mít trochu jinou chuť, než když je obal...
Vaření podle Herbáře: sváteční ryba trochu jinak
...receptu na sváteční tabuli sáhla po české rybě – candátovi. Tato dravá ryba má na podzim a v zimě lovnou ... sezonu, a tak se její použití přímo nabízí. Candát s máslovou omáčkou s vínem Pro 2 osoby ... potřebujete: 2 ks candáta 1 pór 2 šalotky 2 dcl bílého vína 2 lžíce ... na větší špalíčky a poklademe ho na rybu. Candáta zakápneme olivovým olejem a dáme péct na půl...
Kapr – česká klasika
...dusíme, pečeme, udíme, grilujeme, smažíme v trojobalu, připravujeme z něj polévku, pečenáče, kapří...
Horkovzdušná fritéza
Horkovzdušná fritéza je příjemný pomocník do kuchyně, ve kterém můžeme připravit jídlo bez připalovaného tuku, tudíž mno...
Smažené krevety podle Pohlreicha
...“zahřešit” a oblíbené mořské plody obalit v trojobalu. Recept šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha je snadný a...
Jedlé květiny na našem talíři
...dobře známe květy černého bezu, které smažíme v trojobalu nebo v palačinkovém těstíčku a pochutnáváme si na...
Cibule - královna naší kuchyně
...A co cibulové kroužky obalené v těstíčku nebo v trojobalu? Komu nevadí její štiplavost a trochu slz při...
Smažený sýr v horkovzdušné fritéze recept
Smažený sýr někteří označují za jediné skutečné plnohodnotně české jídlo a mnozí ho tak za národní pokrm považují spíše n...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...
Smažené žampiony
...pokapejte citronovou šťávou. Pokud přidáte do trojobalu jednoho panáka světlého piva, bude ta stará známá...
Krůtí řízky v sýrovém obalu
...zajímavou obměnou klasických řízků balených v trojobalu. Skvělé budou s jemnou bramborovou kaší a se...
Skotská vejce s kari majonézou
...a ztuhnou, postupně je ze všech stran obalíme v trojobalu. Ve vysoké pánvi s rozpáleným olejem, nebo ve...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Candát v trojobalu recepty