Brusinkové čatní
Anglicky se omáčce, která zvýrazní chuť pokrmů, přezdívá chutney. V češtině jí říkáme čatní a recepty na toto dochucovadl...
Čatní z rajčat a paprik
Čatní z rajčat a paprik je pikantní doplněk jídla původem z indické kuchyně. Připravuje se z ovoce i ze zeleniny a hodí ...
Cibulové kroužky: smažená chuťovka k pivu a vínu
Pikantní, křupavá a do zlatohněda vypečená chuťovka, to jsou populární cibulové kroužky. Jejich největším producentem je ...
Bez cibule to prostě nejde!
Co o ní víte?Cibule původně pochází ze Střední Asie. Zmínky o ní byly nalezeny na hliněných tabulkách Sumerů, ale i na pa...
Česnekové cibulové kroužky
Česnekové cibulové kroužky, to je pikantní pohoštění při setkání s přáteli. K tomu dobré pití a dobrou náladu....
Švestkové čatní
Švestkové čatní je výborná a pikantní omáčka k masu. S ní bude vaše jídlo opravdovou lahůdkou....
Angreštové čatní
Bobulky angreštu dozrávají v časném létě a ovoce je to vskutku velmi dobře využitelné. Bílý angrešt je velmi osvěžující, ...
Velikonoční tvoření
Velikonoce jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem, oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista. My se ale dnes podíváme na nen...
Top 10 předkrmů
Někdy připravujeme slavnostní oběd či večeři pro svou rodinu, oslavu pro své přátele a hosty. Součástí takové slavnostní ...
Podzimní rajčatové čatní
Podzimní rajčatové čatní je jednou z lákavých zeleninových pochoutek, které vždy najdou v naší kuchyni uplatnění. Snadno ...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky můžeme podávat jako předkrm. Také se hodí jako pochoutka k pivu či vínu. Oloupané cibule na...
Pikantní cibulové kroužky
Pikantní cibulové kroužky jsou křupavé a nejlepší jsou hned po osmažení. Jednoduchá chuťovka třeba k pivu. Nejsnadněji se...
Cibule - královna naší kuchyně
A nejen naší, cibule je základní ingrediencí v kuchyních snad celého světa. Stejně tak jako je nemožné uvařit dobré jídlo...
Tipy na originální pohoštění na zahradní párty
Léto je v plném proudu a všichni si tak konečně můžeme užívat zasloužený čas dovolené, se kterou jsou neodmyslitelně spja...
Dýňové čatní
Dýňové čatní použijeme jako přílohu k masům nebo třeba k sýrům. Bude se hodit také jako náplň do sendvičů nebo baget. ...
Cibulové kroužky
Cibulové kroužky jsou skromné a jednoduché jídlo. Ale velmi dobré a také levné. S bramborovou kaší třeba....
Cibulové placky
Jakmile se venku ochladí, začnu mít chuť na hutnější pokrmy, tučnější maso, a také na cibuli. Možná i proto, že cibule je...
Jak zpracovat rajčata
Koncem léta každý pěstitel zeleniny, který se o svou zahradu dobře staral a samozřejmě pokud nám příroda nepředvedla něja...
Indická kuchyně je prostě jedinečná
Indické pokrmy jsou čím dál tím oblíbenější a v dnešní době není problém si zajít na dobrý oběd nebo večeři do indické re...
Hruškové chutney
Hustá omáčka, které se u nás říká čatní, se používá k dochucení pokrmů a zvýraznění jejich chuti. Hrušková varianta čatní...
Zeleninový salát s cibulovými kroužky
Zeleninový salát je rychlá a chutná varianta svačiny. S čerstvým pečivem i lehkou večeří. ...
Rychlý cibulový koláč
Rychlý cibulový koláč z listového těsta se hodí jako netradiční slané pohoštění k pivu nebo vínu. Je lehce pikantní a můž...
Není ocet jako ocet
Ocet se vyrábí dvěma způsoby. Alkoholovým kvašením se za přítomnosti kvasinek mění přírodní cukr na alkohol, a kyselým kv...
Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…
Zavařování je skvělý způsob jak konzervovat letošní úrodu ovoce a zeleniny. Dobře zavařené produkty vydrží i několik roků...
Francouzská cibulová polévka
Cibulová polévka je skvělý lék na všemožné neduhy, kterými trpíme po dlouhé zimě. Nikdy předtím jste nevařili? Cibulová p...
Grilované kuře s kokosovou rýží a chilli-limetkovou omáčkou
Skvělý recept na grilované kuře, které má krásně křupavou kůrčičku a jemný vnitřek, které se podává s návykovou kokosovou...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Catni cibulove recepty