Krémová pórková polévka
Pórková polévka připravovaná z kuřecího vývaru, je zahuštěná povařenými jáhly. Pórek v ní můžeme nechat jen krátce povaři...
Druhy skopového a jehněčího masa
...Šrůtka Najdeme ji přímo za krkem, na začátku hřbetu. Je také prorostlejší. Je vhodná k pečení či ... dušení. Hřbet Pokud se nám dostane do rukou hřbet v celku a zbavený kostí, je vhodný k pečení. Je ... Obsahuje velkou část tuku. Pokud budeme mít hřbet s kostí, ořízneme tuk a můžeme připravit jako...
Zvěřina v naší kuchyni? Byla by velká škoda ji vynechávat.
...králíkem, zajícem, srnčím, dančím, jelením, kančím nebo mufloním masem. Také tu můžete dostat ... občas připravit třeba takové delikatesy, jako je kančí nebo jelení guláš ,nebo svíčková ze srnčího masa....
Šípková omáčka
...omáčka se neobejde bez pořádného kusu zvěřiny. Kančí na šípkové omáčce musí ochutnat každý. Recept zde...
Zdraví v číslech aneb jak řídit svůj organismus
...záření pouze na 6 procentech vašeho těla (hřbet ruky, obličej atd.). Dále markantně zvyšuje...
Domácí sulc: jak na tradiční masopustní pokrm?
...a masem nalijeme do pekáčku nebo formy na srnčí hřbet, přikryjeme potravinovou fólií a necháme...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Hřbet kančí recepty