Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín je pikantní pochoutka, rychlé pohoštění a můžete si ho připravit i nějaký čas předem. Tedy spíš musíte...
Smažený hermelín v bramborovém těstíčku
Smažený hermelím v bramborovém těstíčku připravíme jako rychlou večeři třeba se zeleninovým salátem. Pro toho, kdo to má ...
Jak uchovat zeleninu na zimu? Vyzkoušejte pickles!
V pěstitelské sezoně si užíváme čerstvou zeleninu a ovoce, ale tato doba pomalu končí. Nastupuje období, kdy se příroda u...
Těsto na pizzu
Pojďte si společně s námi připravit těsto na pizzu! Sice to asi nebude tak dobré a kvalitní, jako byste se na pizzu vydal...
Plněný grilovaný hermelín s pivní omáčkou
Vylepšete si letní grilování nevšedním hermelínem plněným houbami a ořechy. Přidejte pečené brambory na které se skvěle h...
Grilovaný hermelín na pánvi
Grilovaný hermelín na pánvi je labužnická pochoutka. Pikantní a lahodná. Přílohou může být čerstvé pečivo nebo vařené či...
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín je výtečná a pikantní pochoutka, třeba k pivu. Podáváme k němu čerstvý chléb....
Tajemství italských kuchařů odhaleno! Jak připravit tu nejlepší pizzu?
Dospělí i děti pizzu prostě milují. Provoňte svou kuchyň podmanivou vůní této italské pochoutky a vyzkoušejte náš osvědče...
Snídaně, oběd, večeře, svačiny – nevíte, co si dát zdravého?
Začínáte řešit svůj jídelníček a nevíte, co za potraviny zařadit? Jíte pořád to samé dokola a hledáte inspiraci pro vaše ...
Hermelín v kabátku
Hermelín v kabátku je trochu jiný, než je ten známý, smažený. Takový malý slaný koláč, který může být třeba sytou svačin...
Smažený hermelín s anglickou slaninou
Smažený hermelín s anglickou slaninou podávejte s bramborovou kaší. I když vhodné jsou brambory v jakékoliv podobě. Někdo...
Vegetariánská pizza
Malé děti rádi pomáhají s vařením. Vegetariánská pizza je jednou z možností, jak své ratolesti zapojit a užít si s nimi...
Máte rádi sýr? A umíte ho správně používat v kuchyni a skladovat?
Všechny sýry se vyrábí srážením mléka kyselinou mléčnou nebo syřidlem. Tento mléčný výrobek pak obsahuje tuky, mléčnou ky...
Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Omamná vůně povidel a marmelád, aneb zavařování, sterilování, nakládání, moštování, sušení a mražení. Nejen pálící ...
Pečená srnčí žebra
Zvěřina má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v období od srpna do září, kdy ...
Naložená pochoutka k pivu
Dopřejme si naložený hermelín, pěkně proložený kořením a dalšími dobrotami!...
Hermelínová pomazánka
Skvělá a na přípravu jednoduchá hermelínová pomazánka, která bude chutnat celé rodině. Uvaříme vajíčka natvrdo. Nak...
Top 5 receptů na mořidla divočiny nebo svíčkové
Nakládání divočiny nebo svíčkové do mořidla není úplně běžné, ale jakmile to jednou vyzkoušíte, nebudete chtít jinak. Mas...
Podzim je tady! A nesmí chybět ani uzené
S příchodem podzimních měsíců se začínají rozpalovat také udírny. Ojedinělá vůně uzeného masa k chladným dnům jednoznačně...
Slaný dort
Slaný dort bez pečení je pochoutkou ve studené kuchyni. Existuje spousta různých pomazánek, které můžeme použít k jeho př...
Smažený sýr v horkovzdušné fritéze recept
Smažený sýr někteří označují za jediné skutečné plnohodnotně české jídlo a mnozí ho tak za národní pokrm považují spíše n...
Melouny na scéně. Které dobroty z nich připravit?
K teplému počasí melouny prostě patří! Ne nadarmo vychází jejich hlavní sezona právě na letní měsíce. Kulaté tykve se sla...
Top marinády pro grilované vepřové maso
Úprava masa na grilu je v létě jednoduchý způsob, jak připravit výtečný oběd, večeři nebo pohostit společnost. Ugrilovat ...
Kvašáky
Kvašáky, neboli rychlokvašky, jsou okurky naložené v solném nálevu. Mějme na paměti, že na 1 l vody potřebujeme 400 g sol...
Mořidlo s octem na zvěřinu
Naložte si zvěřinu do skvělého mořidla, které vám zaručí jedinečnou chuť a šťavnatost masa. Určitě se to vyplatí....
Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Pokud chcete připravit opravdu delikatesní maso, které se bude na jazyku rozpadat, vyzkoušejte tohle mořidlo s vínem. Je ...
Mořidlo s červeným vínem
Už jste zkoušeli mořit maso? Určitě to stojí za to, jelikož mořidlo dodá maso vynikající a nezaměnitelnou chuť. Obzvláště...
Vinné mořidlo s jalovcem
Jednoduchý recept na vynikající mořidlo, které vám zaručí jedinečnou chuť masa. Koření a víno stáhne typickou chuť zvěřin...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Houbový kuba
Tradiční houbový kuba je jídlo, které si dáte rádi v zimě. Je to pokrm, který se u nás jedl vždycky. Skládá se z krup, uz...
Pomazánka z Nivy
Pomazánkou z Nivy můžeme namazat plátky veky a ozdobit je podle vlastní fantazie a chuti. Třeba plátky čerstvé zeleniny....
Brambory zapečené s brokolicí a sýrem
Jednoduché jídlo, které zvládne každý začátečník. Pečeme ho v troubě a občas zkontrolujeme. ...
Hermelínová silvestrovská pomazánka
Hermelínová silvestrovská pomazánka je lehce pikantní. Namažte ji na opečené topinky z chleba nebo z veky. Může být celo...
Sýrové taštičky z listového těsta
Sýrové taštičky z listového těsta jsou tak jednoduché, že jejich přípravu můžete svěřit i větším dětem. Můžete použít dva...
Cuketa zapečená s Hermelínem
Cuketa zapečená s Hermelínem bude chutnat s brambory v jakékoliv podobě. Také ale stačí kousek čerstvého pečiva....
Zapečené brambory se šunkou a sýrem
Skvělá chuťovka nebo předkrm, který rozhodně neurazí. Rozpůlené brambory naplněné směsí sýra, šunky, smetany a vajíčka, r...
Smažený sýr
Smažený sýr obalený v těstíčku a strouhance je klasika, bez níž by se česká kuchyně asi neobešla. Takzvaný “smažák” je k ...
Sýrový salát s balzamikovým dresinkem
Sýrový salát s balzamikovým dresinkem je lehký oběd pro horké letní dny. Nebo si ho můžeme připravit večer, přidat sklenk...
Hermelínová pomazánka
Hermelínová pomazánka s pečeným česnekem a s jarní cibulkou je pikantní a hlavně strašně jednoduchá. Ať už ji namažete na...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Hermelin nalozeni recepty