Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
V chladném období není nic lepšího než vydatný hovězí guláš!. Dušené hovězí maso se vaří v troubě asi 2 hodiny, aby bylo ...
Dušené hovězí s hříbky
Dušené hovězí s hříbky výborně chutná s kukuřičnou polentou. Podle tohoto receptu si můžete uvařit oboje. Trochu náročně...
Silný hovězí vývar je všelék
Heslo dne zní: Posilte imunitu! Způsobů jak toho dosáhnout existuje celá řada a i vy jistě máte také spoustu tipů na posi...
Jíst či nejíst hovězí maso?
To je otázka pro fundované Mnoho odborníků a lékařů se rozchází v názorech na to, zda jíst či nejíst hovězí maso. Co se t...
Irské dušené hovězí
Irské dušené hovězí je lahodný guláš z hovězího masa, který přidáním černého piva a červeného vína získá neopakovatelnou ...
Řecké dušené hovězí
Řecké dušené hovězí si vyžádá trochu více vašeho času, ale je to jedno z nejchutnějších dušených jídel vůbec. Spojení chu...
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem je jídlo s neobvyklou chutí, vytvořenou marinováním masa a přidáním pom...
Uvařit poctivý hovězí vývar není žádná velká věda, ale má to svá pravidla.
Pravý hovězí vývar asi tak často doma nevaříme. Není to proto, že by to bylo příliš složité, ale spíše proto, že na to po...
Hovězí po burgundsku: recept, který proslavila Julia Child
Jedním z francouzských pokrmů proslavených po světě je bez pochyby Boef Bourguignon, tedy hovězí po burgundsku. Tento rec...
Italské dušené hovězí
Italské dušené hovězí jen velmi vzdáleně připomíná český guláš. Liší se hlavně přidáním červeného vína, rajčat a dlouhým ...
Kentucké dušené hovězí
Kentucké dušené hovězí má podmanivou chuť a osloví každého, kdo má rád hovězí guláše. Je to lákavé jídlo a rozhodně sto...
Dušené zelí
Bez dušeného zelí si neumíme některá jídla ani přestavit. Uděláme si velmi dobré dušené zelí....
Recept na palačinky. Vše o palačinkách od A do Z
Recept na palačinky představuje základní stavební prvek mnoha domácností stejně tak jako třeba dostatek toaletního papíru...
Svíčková na smetaně s knedlíkem – národní poklad a cenné dědictví
Svíčková na smetaně je v povědomí mnoha lidí královnou české kuchyně. A právem, protože právě svíčková na smetaně pro spo...
Pomalu dušené hovězí na víně
Pomalu dušené hovězí na víně podáváme třeba jen s chlebem, nebo i samotné, či s kouskem dušené zeleniny. Je to lahodné je...
Dušené hovězí
Dušené hovězí s rajčaty a paprikami můžeme podávat s noky nebo s těstovinami. Ale vlastně třeba i houskovými knedlíky neb...
Pomalu dušené hovězí
Pomalu dušené hovězí je pokrm vynikající chuti. Doba vaření je sice delší, ale právě dlouhé vaření dodá jídlu tu báječnou...
Jak uvařit ledvinky
Leckdo z nás nad vnitřnostmi ohrnuje nos, ale v kuchyni některých zemí, například ve francouzské, jsou oblíbenou surovino...
Rozhovor s šéfkuchařem z Jam&co. Adamem Šínem
Dnes vám přinášíme rozhovor s šéfkuchařem Adamem Šínem z restaurace Jam & co. Za 6 let pobytu v Praze již měl možnost vař...
Dušené maso s brambory po španělsku
Dušené maso s brambory po španělsku je chutné a syté jídlo, příprava je velmi jednoduchá a všechny přísady jsou snadno do...
Dušené hovězí
Dušené hovězí můžeme podávat s jakoukoliv přílohou. Brambory, knedlík, rýže. A klidně i s kvalitními těstovinami....
Hovězí krk
Toto maso je patří do skupiny hovězí přední a Francouzi ho nazývají bourguignon. Vždyť právě z tohoto kousku masa se přip...
Rýmovník – skvělý pomocník nejen na rýmu
Podzim se nezadržitelně blíží a s ním i čas chmurnějších dní, které nás okradou nejen o teplo a sluníčko, ale také o naše...
Top 5 receptů na skvělé snídaně
Sladké k snídani bez výčitekTentokrát jsme pro vás připravili pět nejlepších receptů na snídaně. Zvolili jsme sladké dobr...
Tuniský hovězí guláš
Tuniský hovězí guláš s cizrnou je jeden z dalších receptů na dušené hovězí maso. Jeho příprava je snadná, všechny přísady...
Thajské hovězí kari
Thajské hovězí kari je exotický pokrm, který stojí za to ochutnat. Toto pomalu dušené hovězí, doplněné patřičným kořením ...
Dušené bílé zelí s mletým masem
Nejen letní, ale také podzimní sezónní ovoce a zelenina mají v kuchyni co nabídnout. Mezi významné podzimní potraviny bez...
Dušené bílé zelí se slaninou
Dušené bílé zelí se slaninou je výtečná příloha k vepřovému masu, ke kachně, k huse, ke kuřeti, nebo k pečenému králíkov...
Dušené zelí
Dušené zelí, ať už bílé, nebo červené, je základní příloha k pečeným masům. Hlavně pečená kachna nebo husa se bez dušenéh...
Dušené vepřové s kapustou
Dušené vepřové s kapustou je úplně nejlepší s vařenými bramborami. Ale klidně si jako přílohu uvařte houskový knedlík neb...
Dušené brambory s paprikou
Dušené brambory s paprikou jsou báječné vegetariánské jídlo. Pro milovníky masa je to zase netradiční příloha....
Dušené telecí řízky
Dušené telecí řízky na ovocné šťávě jsou jemné a lahodné. Podáváme k nim třeba dušenou rýži nebo bramborovou kaši....
Dušené kuře s kedlubnou a mrkví
Dušené kuře s kedlubnou a mrkví je lehké zdravé jídlo. Podávejte ho s brambory, houskovými knedlíky, těstovinami, nebo tř...
Dušené kapustičky
Dušené kapustičky jako příloha k pečenému masu nebo rybě jsou skvělé. Recept je velmi jednoduchý a ani vám nezabere příli...
Dušené kuřecí závitky
Dušené kuřecí závitky podávejte s rýží nebo třeba s italskými těstovinami. Ale ani vařené brambory nebo noky nebudou špat...
Dušené sladké vepřové maso
Co by měl mít každý kuchař ve svém repertoáru? Jsou to určitě základy, například jak připravit rýži nebo upéct kuře. Nebo...
Dušené zelí na smetaně se slaninou
Velmi snadný a výživný recept, na který se tak trochu zapomnělo. Zelí dušené s brambory a slaninou, přitom chutná tak dob...
Dušené telecí s rajčaty
Dušené telecí s rajčaty podávejte s těstovinami nebo s rýží. A bude výborné i s vařenými bramborami nebo s bramborovými n...
Vepřové se švestkami dušené na víně
Tento recept je inspirovaný francouzskou kuchyní a tradičně se k němu podávají těstoviny. Komu se to zdá příliš neobvyklé...
Dušené kuře ve smetanové omáčce
Dušené kuře ve smetanové omáčce se zeleninou bude výborné s vařenými bramborami. Také ho ale můžete podávat s rýží, housk...
Dušené kedlubny s uzeným masem
Dušené kedlubny s uzeným masem, k nim vařené brambory, to je pochoutka. Jednoduchý recept na zeleninové jídlo, kde ale ne...
Kuřecí kostky dušené se zeleninou
Kuřecí kostky dušené se zeleninou v jemné smetanové omáčce , to je jídlo na kterém si určitě pochutnáte. Přílohou mohou b...
Příloha z dušené zeleniny
Příloha z dušené zeleniny je rychlá, dietní a lehká. Můžete ji podávat k pečeným nebo grilovaným masům....
Dušené žampiony
Dušené žampiony voní česnekem a bylinkami. S čerstvým pečivem, s vařenými bramborami nebo jako příloha k masu....
Hlávkové bílé zelí dušené s jablky
Hlávkové bílé zelí dušené s jablky k vepřovému masu nebo k pečenému kuřeti. Je to zdravá a chutná příloha....
Dušené kuřecí nudličky
Dušené kuřecí nudličky ve smetanové omáčce budou hotové raz dva. A k nim třeba dušenou rýži....
Vepřová klobása a dušené zelí
Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kval...
Dušené kuře s kapustou a bílým vínem
Dušené kuře s kapustou a bílým vínem je skvělé s houskovým knedlíkem. Můžeme ho ale podávat i s těstovinami, rýží nebo va...
Hovězí guláš
Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků. V kastrole rozehřejt...
Thajský hovězí guláš
Thajský hovězí guláš je populární pokrm s podmanivou chutí a vůní exotiky. Podáváme ho většinou s dušenou rýží, pokud mož...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Hovezi dusene recepty