Falešná svíčková v pomalém hrnci
...svíčková v pomalém hrnci je z vepřového masa a chutná výborně. Její...
Roštěnky z hovězího masa
Roštěnky z hovězího masa jsou oblíbeným jídlem a na našem stole je vídáme poměrně často. Příprava je jednoduchá a s kva...
Uvařit poctivý hovězí vývar není žádná velká věda, ale má to svá pravidla.
Pravý hovězí vývar asi tak často doma nevaříme. Není to proto, že by to bylo příliš složité, ale spíše proto, že na to po...
Silný hovězí vývar je všelék
Heslo dne zní: Posilte imunitu! Způsobů jak toho dosáhnout existuje celá řada a i vy jistě máte také spoustu tipů na posi...
Čertovské roštěnky
Čertovské roštěnky můžeme rychle připravit nečekané návštěvě. Jako příloha pak stačí čerstvé pečivo. ...
Pikantní roštěnky pečené v alobalu
Pikantní roštěnky pečené v alobalu podáváme s čerstvým pečivem nebo s brambory. Opečenými, šťouchanými nebo vařenými....
Hovězí roštěná podle Pohlreicha
Červené hovězí maso je výborné, ale s některými druhy, které jsou tužší, je při tepelné úpravě potíž. Tento problém vyřeš...
Jíst či nejíst hovězí maso?
To je otázka pro fundované Mnoho odborníků a lékařů se rozchází v názorech na to, zda jíst či nejíst hovězí maso. Co se t...
Hovězí po burgundsku: recept, který proslavila Julia Child
Jedním z francouzských pokrmů proslavených po světě je bez pochyby Boef Bourguignon, tedy hovězí po burgundsku. Tento rec...
Ďábelské roštěnky
Ďábelské roštěnky jsou především pro milovníky pikantních a kořeněných jídel. Jako přílohu můžete dát dušenou rýži, nebo ...
Znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně je notoricky známá a oblíbená hlavně díky omáčce s nezaměnitelnou chutí. Můžete ji podávat s hous...
Pivní roštěnky
Pivní roštěnky jsou skvělé třeba s rýží. Dobře upravené hovězí maso bude chutnat hlavně dospělým....
Leden měsíc polévek. Která vás postaví na nohy?
...na plotně minimálně tři hodiny. V pomalém hrnci ho lze vařit i šest hodin. Jak na to: Do hrnce ... dokonalá. Klíč k úspěchu dobrého vývaru? Voda v hrnci nesmí vřít, ale jen probublávat, a to je třeba...
Top polévky pro podzimní dny
...Už naši předkové věděli, proč je výhodné nechat v hrnci maso zalité vodou pěkně probublávat, a to rovnou ... je připravit vývar z hovězího masa v pomalém hrnci, který si sám hlídá nastavenou teplotu, nebo ho...
Roštěnky zapečené s ementálem
Roštěnky zapečené s ementálem podáváme třeba s bramborovými hranolky nasucho pečenými v troubě. Když přidáme čerstvý sal...
Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
...až po uvaření všech chuťových přísad v jednom hrnci. Stejné hloubky a komplexnosti chuti prostě...
Hovězí roštěná
Tento typ masa se dá připravit tzv. na minutku nebo lze vsadit na jistotu a využít například výhod pomalého hrnce. Zde se...
Top večeře pro měsíc leden, které zahřejí i zasytí
...Praktická je zejména příprava vývaru v pomalém hrnci, který za vás hlídá teplotu a práci odvede klidně ... nebo i v době, kdy jste v zaměstnání. I v běžném hrnci můžeme uvařit poctivý vývar a polévku nechat...
Mrkvový olej dodá pokožce zlatavý nádech a vyrobit ho lze i doma
...a tmavém místě. Zrychlená varianta v pomalém hrnci Suroviny: 3 menší mrkve 2 hrnky kvalitního...
Dušené hovězí s hříbky
...zpět do omáčky. Polentu připravíme ve velkém hrnci. Nejprve svaříme mléko s 5 hrnky vody. Začne-li...
Roštěnky
Roštěnky podáváme s knedlíky, rýží nebo těstovinami. Je to klasické a oblíbené jídlo....
Havajský hovězí guláš
...tak, aby kousky masa byly důkladně obalené. V hrnci rozdrtíme pečená rajčata na malé kousky a přidáme ... změknou, přidáme je do hrnce k masu. Směs v hrnci doplníme vodou, je-li třeba, a přivedeme k varu....
Houby v evropské kuchyni. Jak připravit tradiční polský bigos?
Lesy jsou plné sběračů, protože houby konečně rostou! Po suchém červenci a o něco mokřejším srpnu dostaly lesní porosty k...
Top 10 jídel z hovězího masa
Hovězí maso je spolu s vepřovým nejpoužívanějším masem v české kuchyni. Upravovat ho můžeme buď tím, že ho pečeme a vařím...
Dušené hovězí
Dušené hovězí s rajčaty a paprikami můžeme podávat s noky nebo s těstovinami. Ale vlastně třeba i houskovými knedlíky neb...
Hovězí přední
Hovězí přední se dá připravit mnoha různými způsoby. Také podle tohoto receptu....
Řecké dušené hovězí
...smícháme v míse se solí a černým mletým pepřem. V hrnci smícháme olivový a kokosový olej a zahřejeme na...
Hovězí líčka na víně
...ale výsledek za to rozhodně stojí. Ve velkém hrnci na rozpáleném oleji opečeme osolená a opepřená...
Italské dušené hovězí
...rýží, s knedlíky nebo jen s pečivem. Ve velkém hrnci usmažíme na oleji pokrájenou cibulku, přidáme...
Tuniský hovězí guláš
...a s cibulí nakrájenou nadrobno dáme ve velkém hrnci vařit v 1 litru vody. Vaříme zvolna asi 15 minut...
Indický hovězí guláš
...Vše dusíme asi hodinu a půl. Mezitím ve velkém hrnci přivedeme k varu asi litr a půl osolené vody....
Hovězí polévka s fazolkami
Hovězí polévka s fazolkami je voňavá kořením a vhodná i při cukrovkové dietě. Můžete k ní přidat krutony z opečeného celo...
Hovězí líčka
Hovězí líčka na víně, to je hlavně jemné maso lahodných chutí. Podáváme je nejlépe s hedvábnou bramborovou kaší....
Hovězí na žampionech
Hovězí na žampionech podávejte třeba s houskovými knedlíky. Ale ani vařené brambory nebo dobrý čerstvý chléb není špatná ...
Hovězí líčka podle Pohlreicha
Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová...
Hovězí přední
Krk nebo kližka z hovězího dobytka patří do skupiny tzv. hovězího předního masa. Hodí se k dušení, vaření a dá se i dobře...
Hovězí kližka na česneku
Kližka je šťavnatá, jedná se o druh předního hovězího masa a hodí se k pomalému dušení a pečení. Výborný je z ní napříkla...
Hovězí ragú
Hovězí ragú vařené s dobrým červeným vínem, podávané s čerstvým pečivem je opravdu pochoutka pro labužníky. ...
Hovězí špíz
...2 šálku hnědého cukru a 1/2 šálku bílého cukru v hrnci. Tuto směs za stálého míchání zahřejeme,...
Hovězí guláš
Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků. V kastrole rozehřejt...
Thajský hovězí guláš
Thajský hovězí guláš je populární pokrm s podmanivou chutí a vůní exotiky. Podáváme ho většinou s dušenou rýží, pokud mož...
Hovězí zadní maso
Je méně tučné než vepřové a hovězí je i bohatým zdrojem bílkovin, ale také železa. Maso z kýty nebo plece tedy hovězí zad...
Hovězí krk
Toto maso je patří do skupiny hovězí přední a Francouzi ho nazývají bourguignon. Vždyť právě z tohoto kousku masa se přip...
Hovězí falešná svíčková recept
Recept a falešná svíčková s hovězím masem je jedno z nejklasičtějších jídel české kuchyně. Pochutná si na ní snad úplně k...
Hovězí Stroganoff se širokými nudlemi
Hovězí Stroganoff se širokými nudlemi je v podstatě jednoduché jídlo. Stačí mít pohromadě všechny ingredience a čas na v...
Grilovaná hovězí pečínka
Grilovaná hovězí pečínka s červenou paprikou a cibulí je nejlepší třeba s brambory opečenými v troubě nebo s bramborovou ...
Silná hovězí polévka
Silná hovězí polévka je sváteční posilující polévka, která pomalým dlouhým vařením se vším kořením, vám provoní celou kuc...
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem je jídlo s neobvyklou chutí, vytvořenou marinováním masa a přidáním pom...
Kentucké dušené hovězí
Kentucké dušené hovězí má podmanivou chuť a osloví každého, kdo má rád hovězí guláše. Je to lákavé jídlo a rozhodně sto...
Hovězí mleté maso se zeleninou
Těšíte se na teplou večeři? Vyzkoušejte hovězí maso se zeleninou....
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Hovezi rostenky v pomalem hrnci recepty