Vařené hovězí žebro s křenem
Vařené hovězí žebro s křenem můžeme podávat už jen s chlebem. Ale například také s vařenými bramborami a kyselou okurkou....
Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
V chladném období není nic lepšího než vydatný hovězí guláš!. Dušené hovězí maso se vaří v troubě asi 2 hodiny, aby bylo ...
Top 5 receptů na pečené čaje
Znáte pečené čaje?Pečené čaje jsou hitem posledních let. Většinou se prodávají v obchůdkách se sypanými čaji, ve zdravých...
Silný hovězí vývar je všelék
Heslo dne zní: Posilte imunitu! Způsobů jak toho dosáhnout existuje celá řada a i vy jistě máte také spoustu tipů na posi...
Thajské hovězí kari
Thajské hovězí kari je exotický pokrm, který stojí za to ochutnat. Toto pomalu dušené hovězí, doplněné patřičným kořením ...
Hovězí pečeně se zelenými bylinkami
Hovězí pečeně se zelenými bylinkami pomalu pečená v troubě je voňavá a křehká. Můžeme ji podávat s vařenými brambory nebo...
Štěpánská hovězí pečeně
Štěpánská hovězí pečeně bude chutnat s houskovými knedlíky, protože má výbornou omáčku. Ale také třeba s dušenou rýží....
Jíst či nejíst hovězí maso?
To je otázka pro fundované Mnoho odborníků a lékařů se rozchází v názorech na to, zda jíst či nejíst hovězí maso. Co se t...
Uvařit poctivý hovězí vývar není žádná velká věda, ale má to svá pravidla.
Pravý hovězí vývar asi tak často doma nevaříme. Není to proto, že by to bylo příliš složité, ale spíše proto, že na to po...
Znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně je notoricky známá a oblíbená hlavně díky omáčce s nezaměnitelnou chutí. Můžete ji podávat s hous...
Pečené hovězí plátky na česneku
Pečené hovězí plátky na česneku podávejte s pečenými brambory, s dušenou sezónní zeleninou nebo s čerstvými zeleninovými ...
Hovězí pečené na česneku a rozmarýnu
Hovězí pečené na česneku a rozmarýnu je jemné maso v pikantní omáčce. Podávat ho můžeme s vařenými brambory, nebo třeba...
Jedlé kaštany - pečené nebo snad v nádivce?
Ještě docela nedávno to byla pro nás málo dostupná a tak trochu exotická pochoutka. Dnes už je dostaneme každý rok běžně...
Hovězí po burgundsku: recept, který proslavila Julia Child
Jedním z francouzských pokrmů proslavených po světě je bez pochyby Boef Bourguignon, tedy hovězí po burgundsku. Tento rec...
Dušené hovězí s hříbky
Dušené hovězí s hříbky výborně chutná s kukuřičnou polentou. Podle tohoto receptu si můžete uvařit oboje. Trochu náročně...
Grilovaná hovězí pečínka
Grilovaná hovězí pečínka s červenou paprikou a cibulí je nejlepší třeba s brambory opečenými v troubě nebo s bramborovou ...
Hovězí pečeně
Hovězí pečeně s omáčkou je jedním z klasických jídel. Často se podává s dušenou rýží. ...
Druhy hovězího masa
Pro nezkušené kuchařeZkušené kuchařky a kuchaři už dávno netápají, když vkročí do masny. Rozhodně objednají až pět druhů ...
Nové menu v Jam and Co.
Restaurace Jam and Co., kterou najdete v Krymské ulici v Praze Vršovicích, pro vás připravila nové menu. To jako obvykle ...
Živáňská pečeně
Živáňská pečeně s hranolky nebo s pečenými brambory bude všem jistě chutnat. Navíc to nedá moc práce a kromě trouby můžet...
Hovězí Wellington
Hovězí Wellington je pečené v listovém těstě a je to to pravé jídlo nejen pro slavnostní příležitosti. S pečenými brambor...
Hovězí líčka podle Pohlreicha
Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová...
Jste milovníci nebo zarytí odpůrci koprovky?
Žádné jiné koření snad tolik nerozděluje společnost na dvě poloviny jako kopr. Buď totiž kopr milujete, nebo ho nesnášíte...
Svíčková na smetaně s knedlíkem – národní poklad a cenné dědictví
Svíčková na smetaně je v povědomí mnoha lidí královnou české kuchyně. A právem, protože právě svíčková na smetaně pro spo...
Hovězí ořech
Hovězí ořech je velmi kvalitní maso z kýty. Připravuje se většinou pečením nebo dušením. Přílohou bývají vařené brambory ...
Hovězí zadní maso
Hovězí zadní maso pečené s kořenovou zeleninou je opravdu lahůdka, která vám vydrží dlouho. Bude výborné například s rýží...
Pikantní roštěnky pečené v alobalu
Pikantní roštěnky pečené v alobalu podáváme s čerstvým pečivem nebo s brambory. Opečenými, šťouchanými nebo vařenými....
Živáňská pečeně
Živáňská pečeně je stejně dobrá když ji připravujete v létě na grilu, nebo jako my teď, v alobalu v troubě. Vhodnou přílo...
Hovězí guláš
Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků. V kastrole rozehřejt...
Thajský hovězí guláš
Thajský hovězí guláš je populární pokrm s podmanivou chutí a vůní exotiky. Podáváme ho většinou s dušenou rýží, pokud mož...
Řecké dušené hovězí
Řecké dušené hovězí si vyžádá trochu více vašeho času, ale je to jedno z nejchutnějších dušených jídel vůbec. Spojení chu...
Hovězí líčka na víně
Hovězí líčka na víně jsou pochoutkou, která se zase vrací do naší kuchyně. Trochu delší vaření, ale výsledek za to rozhod...
Hovězí zadní maso
Je méně tučné než vepřové a hovězí je i bohatým zdrojem bílkovin, ale také železa. Maso z kýty nebo plece tedy hovězí zad...
Hovězí krk
Toto maso je patří do skupiny hovězí přední a Francouzi ho nazývají bourguignon. Vždyť právě z tohoto kousku masa se přip...
Hovězí falešná svíčková recept
Recept a falešná svíčková s hovězím masem je jedno z nejklasičtějších jídel české kuchyně. Pochutná si na ní snad úplně k...
Hovězí Stroganoff se širokými nudlemi
Hovězí Stroganoff se širokými nudlemi je v podstatě jednoduché jídlo. Stačí mít pohromadě všechny ingredience a čas na v...
Silná hovězí polévka
Silná hovězí polévka je sváteční posilující polévka, která pomalým dlouhým vařením se vším kořením, vám provoní celou kuc...
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem je jídlo s neobvyklou chutí, vytvořenou marinováním masa a přidáním pom...
Italské dušené hovězí
Italské dušené hovězí jen velmi vzdáleně připomíná český guláš. Liší se hlavně přidáním červeného vína, rajčat a dlouhým ...
Tuniský hovězí guláš
Tuniský hovězí guláš s cizrnou je jeden z dalších receptů na dušené hovězí maso. Jeho příprava je snadná, všechny přísady...
Indický hovězí guláš
Bohatá chuť a podmanivá vůně indických jídel je pro nás vždycky lákavá. Indický hovězí guláš je jedním z nich. Nejprv...
Kentucké dušené hovězí
Kentucké dušené hovězí má podmanivou chuť a osloví každého, kdo má rád hovězí guláše. Je to lákavé jídlo a rozhodně sto...
Hovězí mleté maso se zeleninou
Těšíte se na teplou večeři? Vyzkoušejte hovězí maso se zeleninou....
Plněná hovězí roláda
Plněná hovězí roláda má mnoho společného se sekanou. I proto k ní bude nejlepší bramborová kaše....
Hovězí polévka s fazolkami
Hovězí polévka s fazolkami je voňavá kořením a vhodná i při cukrovkové dietě. Můžete k ní přidat krutony z opečeného celo...
Masová hovězí roláda s vejci
Masová hovězí roláda s vejci je nejlepší s jakkoliv upravenými brambory. Můžete přidat i čerstvý zeleninový salát....
Hovězí váleček
Hovězí váleček je kvalitní hovězí maso, vhodné především na pečení a dušení. Tento recept je jen jeden z mnoha způsobů ja...
Bujón čili hovězí vývar
Bujón čili hovězí vývar je prostě grunt. Už naši předkové věděli, že polévka je základ všehomíra. Zde vám předkládáme jed...
Polévka z hovězí oháňky
Tato polévka z hovězí oháňky je starý recept, který dříve dělaly babičky po celé republice. Oháňku seženete u dobrého řez...
Vepřová pečeně bez kosti, plátky pečené v troubě
Vepřová pečeně bez kosti, plátky pečené v troubě, připravíme velmi jednoduše. Jsou pikantní a jako příloha se hodí knedlí...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Hovezi zebro pecene recepty