Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
V posledním desetiletí se historici začali zabývat okolnostmi nejen velkých událostí, ale i aspekty běžného života tehdej...
5 praktických surovin, které jste možná dosud neobjevili
Jistě to znáte, času není nikdy nazbyt. Práce, povinnosti a mezi tím si ještě najít volnou chvilku pro sebe. Čím více čas...
Prostíráme stůl ke štědrovečerní večeři
Štědrý den je ve většině českých domácností dnem naprosto výjimečným. V naklizených domácnostech zazáří svíčky a v kuchyn...
Jak se peče pro celiaky, alergiky a ty, co prostě “jen“ nesnáší lepek? Musíte znát pár základních pravidel.
Protože lepek je důležitá součást některých obilovin, je nutné při vaření a pečení používat jiné druhy mouky, ty, co lepe...
Nic nenalezeno
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Jahlova ryzeto recepty