Pečená krkovička se sýrem
Pečená krkovička se sýrem a cibulí je křehká a voňavá. Přílohou mohou být třeba brambory, pečené nebo vařené....
Vepřová krkovička na medu
Vepřová krkovička na medu bude nejlepší s vařenými nebo pečenými bramborami. Místo vývaru můžete maso podlévat pivem....
Těsto na pizzu
Pojďte si společně s námi připravit těsto na pizzu! Sice to asi nebude tak dobré a kvalitní, jako byste se na pizzu vydal...
Top 5 zdravých podzimních potravin, které byste rozhodně neměli opomenout…
Podzimní úroda zahrnuje různé druhy kořenové zeleniny a křehkého ovoce - ideální pro přípravu lahodných pokrmů, na kterýc...
Pečená vepřová krkovička vcelku
...vepřová krkovička vcelku je šťavnatá a upečené maso je báječně...
Vepřová krkovička v hořčičné omáčce
Vepřová krkovička v hořčičné omáčce bude výborná třeba s vařenými bramborami. Nebo máte raději rýži či knedlíky? I to je ...
Vepřová krkovička na rozmarýnu
Vepřová krkovička na rozmarýnu je šťavnatá a lehce pikantní. Třeba s bramborami pečenými v troubě bude vynikající....
3 tipy na bleskové obědy a večeře
Jídlo by mělo dobře chutnat, ale zároveň by jeho příprava neměla trvat věčnost. Přinášíme vám pro inspiraci tři recepty, ...
Deset základních pravidel pro správné grilování
...zachová šťavnatost. U vepřového je třeba skvělá krkovička, z kuřecího masa se výborně hodí stehenní řízky....
Vepřová krkovička na pánvi
Vepřová krkovička na pánvi s domácím bramborovým salátem. Nebo s dušenou zeleninou. Ani salát z čerstvé sezónní zeleniny ...
Krkovička pečená se zelím
Krkovička pečená se zelím, doplněná bramborovým nebo houskovým knedlíkem, je jednoduchý recept na sváteční oběd. ...
Pórek, mangold a kukuřičný chléb
Tento recept vznikl z nápadu spojit tři suroviny – mangold, pórek a kukuřici. Jedná se vynikající letní kombinaci, kterou...
Marinády, grilovací omáčky a přelivy
...jinou u staršího skopového. Prorostlá vepřová krkovička snese mnohem méně oleje, než třeba krůtí, králičí...
Křehké a šťavnaté maso z grilu - poradíme vám jak na to…
...marinádu vlastní. Volte prorostlé maso Vepřová krkovička je ideální na grilování. Maso totiž nebude...
Zapečený pórek s čedarovým dipem
Zapečený pórek s čedarovým dipem může být chutným předkrmem. Když ho doplníme čerstvým pečivem, klidně nahradí i lehkou v...
Pórek v těstíčku smažený
Smažit se nemusí jen maso, ale také zelenina. Zejména aromatičtější druhy jako je pórek jsou osmažené v těstíčku velmi ch...
Zapečený fenykl, pórek a brambory
Pokud jste ještě nevyzkoušeli tento u nás spíše méně užívaný druh zeleniny, bude pro vás tento recept nejlepším způsobem ...
Francouzské brambory
Máte rádi francouzské brambory a hledáte recept na jejich přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož recept na franc...
Asijská dieta
Asijská kuchyně je kuchyně bez rafinovaných cukrů a nasycených olejů. Hlavním pokrmem je rýže a zase rýže, bílá i hnědá. ...
Pórek zapečený se sýrem
Pro tento bezmasý pokrm se hodí zejména pórky menší, které mají výraznější chuť, než jejich větší “bratříčci”. Pro zapéká...
Slaný pudink s pórkem a sýrem
Díky tomuto receptu budete mít pocit, že pudink a chleba k sobě odjakživa patří. Což je dost divný. Ale sami uvidíte, že ...
Vepřová krkovice
Krkovička je tučnější kousek masa z prasete. Díky tomu, že je prorostlá, se dá připravit vcelku i nakrájená na plátky. Up...
Dieta podle krevních skupin
V roce 1996 přišel Dr. Peter J. D'Adamo s teorií, že je dobré stravovat se podle své krevní skupiny. Od té doby tuto diet...
Pár slov o soli, je opravdu nad zlato?
Sůl je lidem známá už od pradávna. Všechny národy ji pokládají za nezbytnou pochutinu a nikdo si již asi nedovede předsta...
Krkovice
Krkovička je chutnější než například pečeně, protože je prorostlá tukem. S kostí se hodí převážně na pečení, vykoštěná a ...
Jednoduchá paella s mořskými plody
Paella je vlastně takové španělské rizoto. Populární a voňavé jídlo z jednoho hrnce se spoustou exotických chutí. Přestož...
Slaný závin
Slaný závin se šunkou a čedarem je jeden z nejlepších slaných koláčů. Můžeme k šunce přidat i trochu nadrobno pokrájené l...
Vrstvený salát
Vrstvený salát nejlépe použijeme jako netradiční přílohu, třeba místo vařených brambor. Můžeme ho ale klidně považovat za...
Krémová pórková polévka
Pórková polévka připravovaná z kuřecího vývaru, je zahuštěná povařenými jáhly. Pórek v ní můžeme nechat jen krátce povaři...
Vepřové nudličky se žampiony
Vepřové nudličky se žampiony můžeme podávat s rýží. Hodí se k nim ale i hranolky nebo čerstvý zeleninový salát....
Pórková polévka
Pórková polévka má svou typickou svěží chuť. Když použijete na zahuštění bezlepkovou jíšku, budou si na ní moci pochutnat...
Pórková omeleta
Pórková omeleta je lehká a nadýchaná. S čerstvým pečivem, nebo ještě lépe, se zeleninovým salátem vám bude chutnat....
Kapustové závitky
Kapustové závitky můžete podávat například s bramborovou kaší. Nebo s čerstvě uvařenými bramborami. je to na vás....
Listové šátečky plněné zeleninou
Listové šátečky plněné zeleninou jsou velmi snadné a také rychlé, a to díky hotovému listovému těstu. Výborná svačina ne...
Kuřecí maso s omáčkou pro děti
Kuřecí maso s omáčkou pro děti podávejte s těstovinami, s rýží, nebo třeba s krupicovými noky. Můžete ale použít jakouko...
Rýžové nudle s kuřecím masem
Rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou je zdravé, jednoduché a snadno a rychle připravené jídlo. Hodí se i pro bezlepko...
Pórkový krém
Hustý pórkový krém je lahodná polévka, zdravá, plná zeleniny, vitamínů a minerálních látek. Samotná je skvělá, ale můžet...
Minestrone s tortellini a petrželkou
Minestrone s tortellini a petrželkou je velmi chutná polévka. Se spoustou zeleniny a koření vám připraví skvělý chuťový z...
Slaný koláč s pórkem
Slaný koláč s pórkem je jedno z klasických francouzských jídel. Můžeme ho podávat jako předkrm, nebo jako lehkou večeři, ...
Řecké dušené hovězí
Řecké dušené hovězí si vyžádá trochu více vašeho času, ale je to jedno z nejchutnějších dušených jídel vůbec. Spojení chu...
Pórková polévka
Pórková polévka je hladká, krémová a lahodná. Můžeme k ní podávat i opečené chlebové krutony....
Zapečený květák s bramborem
Zapečený květák s bramborem a sýrem je krásně voňavé a chutné jídlo třeba i pro vegetariány. Obejde se bez masa, ale poku...
Japonská delikatesa Jakitori
Japonské jídlo, které je vhodné pro pohoštění přátel. Podává se na špejli podobně jako špíz....
Mořská štika na zázvoru
Mořská štika na zázvoru je pikantní rybí jídlo připravené snadno a rychle v troubě. Můžeme místo štiky použít i jinou moř...
Omeleta s pórkem
Omeleta s pórkem se může podávat s čerstvými zeleninovými saláty. Syté jídlo připravíte, když omeletu doplníte vařenými b...
Pórková polévka s krupicovými noky
Polévky můžeme podávat jako součást menu nebo jako samostatné jídlo. Např jako lehká večeře....
Hovězí mleté maso se zeleninou
Těšíte se na teplou večeři? Vyzkoušejte hovězí maso se zeleninou....
Slaný koláč s pórkem
Slaný koláč s pórkem je hotový během hodiny. Recept je jednoduchý a výsledek vám bude rozhodně chutnat....
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Krkovička porek recepty