Lečo s klobásou
Lečo s klobásou je nám všem známá klasika. Místo sádla můžeme použít třeba rostlinný olej a uzeninu bychom si měli vybrat...
Lečo s cuketou
...česká pochoutka, na které si pochutná kdekdo. Lečo s cuketou vám zpestří tradiční jídelníček a bude...
Tipy na zavařeniny a šťávy z malin podle Anuše Kejřové...
...povážeme dobře pergamenovým papírem. Aby se nám zavařeniny nekazily, namáčíme připravený pergamenový papír k...
Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…
...ptáčky, kuře na paprice, plněné papriky, lečo s uzeninou a mnoho dalších masových jídel. Pozor, ... špagety s omáčkou, nebo zeleninou, bezmasé lečo, jednodruhová zelenina, směsi zeleniny a další ... podtlak, a dojde tak ke vzduchotěsnému uzavření zavařeniny. Mnohdy tento způsob stačí, aby zavařenina...
Lečo se šunkou
Lečo se šunkou není zrovna pro vegetariány. Pokud ale netoužíme po mase, vůbec nic se nestane, když šunku prostě vynechá...
Lečo
...i v zimě, když mi zbyde trocha paprik a rajčat. Lečo lze připravit čistě jen ze zeleniny a vajec. Kdo...
Lečo s kvalitní uzeninou
...zeleniny a kvalitní oblíbené uzeniny. I obyčejné lečo si můžeme udělat lepší...
Jak zpracovat rajčata
...receptu. Můžeme si do sklenic připravit směs na lečo, nebo třeba omáčku z pečených rajčat, možností...
Uklízíme spižírnu - praktické rady
...zbytečnému plýtvání. Praktické tipy Popisujte zavařeninyCo je uvnitř samozřejmě pozná napohled každý, to...
Lečo s jarní cibulkou a kedlubnami
...oblíbená zeleninová jídla patří lečo. Vůně čerstvé zeleniny, bylinek a koření se...
Zeleninové lečo se selskou šunkou
Zeleninová jídla nám zpestří jídelníček. Můžeme je podávat s pečivem nebo bramborami....
Rybíz ala brusinky
...vzhůru. Rybíz ala brusinky uchováváme stejně jako zavařeniny, v chladnu a temnu...
Dýně ‒ jak vypěstovat trvanlivé plody plné vitamínů
...je péct, grilovat nebo z nich vyrábět nejrůznější zavařeniny či moučníky. Je možné z nich připravit slanou i...
Proč jíst hrušky a pěstovat je?
...a to jak v podobě kompotů tak i sirupů. Tyto zavařeniny vydrží ve spíži nejdelší dobu a později je můžeme...
Bavorské vdolky
Potěšte se na podzim bavorskými vdolečky. Na podzim jsou nějaké ty kalorie povoleny a tak si dopřejte tuto tradiční delik...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Linecké cukroví
Vůně lineckého cukroví doslova ukazuje, že se blíží Vánoce. Kdo by si jen dokázal představit tyto krásné svátky bez slepo...
Jak udělat nejlepší domácí džem ve čtyřech krocích…
...dobu, aniž byste obsah spálili. Sklenice na zavařeniny: Pro skladování džemu po uvaření použijte tepelně...
Sádlové vánoční cukroví
Sádlové vánoční cukroví je ve spoustě rodin jedno z nejoblíbenějších. Přitom je velmi jednoduché a rychlé....
Guláš z vepřové krkovice
I vepřové maso se hodí pro přípravu guláše. Ten se dá uvařit z plecka, ramínka nebo krkovice. Když si vyberete pro přípra...
Katův šleh podle Pohlreicha
Tahle “specialita” českých restaurací většinou zvedá známému šéfkuchaři tlak, ale když přijde na lámání chleba, tak si na...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Lečo zavařeniny recepty