Makovec bez lepku
Makovec bez lepku je chutný stejně jako jakýkoliv jiný. Jen použijeme trochu jiné ingredience....
Makovec z mletého máku
Makovec z mletého máku je rychlý moučník, který snadno upečeme. Pomocí hrnků připravíme bez vážení vláčné těsto a za pár ...
Návrat remosky do našich kuchyní?
...receptů na skvělý moučník pečený v remosce: Makovec Ingredience: 2 hrnky polohrubé mouky 1 prášek ... 25 až 35 minut. Zkouškou špejlí zjistíme zda je makovec dobře propečený a remosku vypneme. Nakonec...
Recept na palačinky jako součást špionážního thrilleru
Palačinky a recepty na ně patří k základním pilířům každé běžné české domácnosti, jenže i přes mohutnou oblíbenost a rozš...
Makovec
Makovec je ideální moučník k nedělní snídani, hodí se i na svačinu dětem do školy. Nedá moc práce a je rychle hotový....
Makovec
Makovec je oblíbený moučník který pekly už naše maminky a babičky. Je jednoduchý a moc dobrý. Foto: Facebook.com...
Náplň do vosích hnízd s vaječným koňakem
Náplň do vosích hnízd s vaječným koňakem nebude tak tekutá když do ní přidáme máslo, a lépe se s ní bude pracovat. ...
Recept na palačinky. Vše o palačinkách od A do Z
Recept na palačinky představuje základní stavební prvek mnoha domácností stejně tak jako třeba dostatek toaletního papíru...
Domácí vaječný koňak
Vaječný koňak je oblíbený vánoční, ale i celoroční český likér. Přinášíme vám nejjednodušší recept na vaječný koňak. ...
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem
Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem je jídlo s neobvyklou chutí, vytvořenou marinováním masa a přidáním pom...
Pohár s jahodami a vaječným likérem
Pohár s jahodami a vaječným likérem je luxusní dezert. Můžeme klidně použít jakékoliv jiné ovoce, třeba maliny, banány, m...
Paštika z kuřecích jater
Paštika z kuřecích jater je skvělá na čerstvém pečivu k snídani i ke svačině. Připravíme si ji jednoduše sami doma....
Telecí ledvinky na francouzský způsob
Telecí ledvinky na francouzský způsob jsou delikatesou, ke které se určitě budete často vracet. Stačí k nim podávat pravo...
Pečený kančí hřbet
Pečený kančí hřbet můžeme doplnit švestkovou omáčkou a bramborovými noky. Nebo dušeným zelím a bramborovými knedlíky....
Domácí vaječný koňak
Likér s krásně žlutou barvou se tradičně pije na Vánoce nebo Velikonoce, ale “vaječňák” výborně chutná třeba i v létě. St...
Lososová pomazánka se sýrem
Je velmi chutná, a když ji namažete hostům na jednohubky nebo chlebíčky, určitě sklidíte pochvalu. Pro přípravu pomazánku...
Vaječný likér
Když se řekne vaječný likér, mnoho z nás si vzpomene na své dětství, kdy se mohl na malou chvilku povznést mezi dospělé a...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Makovec s konakem c recepty