Pečený bůček
Pečený bůček je oblíbená a jednoduše připravená pochoutka, kterou můžeme jíst za tepla i za studena....
Asijský pečený bůček
Vyzkoušejte tento asijský recept na pečený bůček, po kterém se vám budou sbíhat sliny. Rafinovaná směs koření a křehké šť...
3 recepty na lákavé pochoutky, které vás zahřejí
Venku přituhuje a dokonce i ti nejotužilejší oblékají zimní bundy. Advent s sebou přinesl mrazy a sněhové přeháňky. My pr...
Zabijačka v restauraci Jam&co. 10.11.2018
V naší oblíbené restauraci Jam&co. se chystá v sobotu 10.11.2018 zabíjačka. Přijďte ochutat zaručeně perfektní zabijač...
Vepřový bůček pečený s červenou cibulí
Vepřový bůček pečený v troubě s červenou cibulí, třeba jen s čerstvým chlebem, je pochoutka pro labužníky. Můžete přidat ...
Medový koktejl
...hostům. Na rozdíl od velké většiny ostatních medových koktejlů je tento určen výhradně pro dospělé. ... na něj nalijeme amaretto, gin, citrónovou šťávu, medový likér, zastříkneme grenadinou a důkladně...
Medový sirup s cibulí
Medový sirup s cibulí je výborný při nachlazení, kašli, rýmě. Jeho příprava je jednoduchá a v ledničce vám vydrží i pár ...
Jak vařit při cukrovce
Cukrovka, neboli diabetes, je nemoc, při které náš organizmus nedokáže udržet správnou koncentraci krevního cukru (neboli...
Top 5 receptů na saláty
Blíží se plavková sezóna!Pro mnoho žen je letní období doslova noční můrou. A proč? Začnou být vidět ženské ladné i „nela...
Medový sirup s mátou
Medový sirup s mátou a zázvorem je medicína na podzimní plískanice. Stačí lžička nebo dvě denně a budete vůči nečasu odol...
Pečený bůček marinovaný
Pečený bůček marinovaný je nejlepší třeba s bramborovým knedlíkem. Ale s čerstvým chlebem, kyselou okurkou a hořčicí vám ...
Domácí bůček
Domácí bůček si připravíme snadno a můžeme mít v lednici připraveno lákavé pohoštění pro hosty. Podáváme s chlebem, můžem...
Jsou Češi dnes ještě schopní vyrábět uzeniny sami doma?
V minulosti měla spousta lidí na zahradě vlastní udírnu pro výrobu domácích uzenin, ovšem takové doby jsou, bohužel, dávn...
Na podzim vsaďte na fazole a červenou řepu. Zahřejí a dodají potřebné látky
S podzimem automaticky přecházíme na hutnější, ale hlavně teplá jídla. Už nás tolik nelákají čerstvé zeleninové saláty pr...
Pečený bůček
Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....
Nadívaný vepřový bok
Nadívaný vepřový bok chutná báječně s domácí bramborovou kaší nebo s bramborovým salátem. Připravíme ho snadno v troubě....
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem je pikantní a vydatné jídlo. Můžeme ji podávat s vařenými mladými brambory, ...
Velikonoční nádivka – recept
Velikonoční nádivka je tradičním pokrmem neodmyslitelně spjatým s tímto obdobím. Kde se na českých talířích vlastně velik...
Nepečený tvarohový moučník
...tvarohový moučník je sladce medový a vláčný. Stačí ho vychladit v ledničce...
Výpečky z vepřového masa
Výpečky z vepřového masa budou chutnat třeba s bramborovým knedlíkem a se zelím. A někdo je má raději se špenátem, což j...
Domácí vepřový prejt
Domácí vepřový prejt chutná s vařenými bramborami a kyselou okurkou. Nebo s domácím naloženým zelím....
Pomazánka na topinky
Pomazánka na topinky je z masa a hodí se jako skvělé pohoštění pro přátele při společných oslavách. Ale může to být i sk...
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky podávejte třeba s bramborovými knedlíky. A k tomu můžete přidat dušený čerstvý špenát. Zdroj fotografie:...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...
Králičí stehna pečená v troubě
Králičí stehna pečená v troubě s vepřovým bůčkem a cibulí jsou nejlepší s bramborovým knedlíkem a špenátem. Ale i dozlato...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Medový buček recepty