Pikantní marináda s jablky
Marináda kombinuje pálivou chuť tabasca a chilli papriček se sladkou chutí medu a jablek. ¨Nejlépe se hodí pro nakládání ...
Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
Omamná vůně povidel a marmelád, aneb zavařování, sterilování, nakládání, moštování, sušení a mražení. Nejen pálící ...
Filip Sajler – prognóza vývoje restauračního byznysu neboli vařte doma
...či kavárna pro tatínky. Podniky většinu času zely prázdnotou, i když jejich vzhled a cenová hladina...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Nakládaný zelný salát
Nakládaný zelný salát nám vydrží v ledničce i týden. Je to pikantní příloha třeba k masu, ale hlavně vitamínová bomba, kt...
Vyznejte se v různých druzích octa a v kuchyni je používejte odvážně
Víte, že ocet je jedna z nejstarších dochucovacích přísad? Ocet se vyrábí kvašeným octovým procesem, při kterém se mění a...
Top 5 receptů na mořidla divočiny nebo svíčkové
Nakládání divočiny nebo svíčkové do mořidla není úplně běžné, ale jakmile to jednou vyzkoušíte, nebudete chtít jinak. Mas...
Marinování masa: tipy jak zajistit, aby byly steaky ještě chutnější
Maso připravené na grilu je speciální zážitek pro chuťové buňky, a když se použijí správné ingredience, zvýrazní se jeho ...
Nakládané ryby + recept na dokonalou švédskou pochoutku gravadlax
Způsob, jak konzervovat ryby, byl pro naše předky v souboji s přírodními silami, jimiž byli vystaveni o mnoho víc než my,...
Speciální kuchařské techniky, které snadno a rychle ovládnete
Stejně jako v jiných oblastech jde vývoj kupředu, tak i gastronomie nezůstává pozadu. Kuchařskými technikami se nazývají ...
Top marinády pro grilované vepřové maso
Úprava masa na grilu je v létě jednoduchý způsob, jak připravit výtečný oběd, večeři nebo pohostit společnost. Ugrilovat ...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Nakladani zely recepty