Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín je pikantní pochoutka, rychlé pohoštění a můžete si ho připravit i nějaký čas předem. Tedy spíš musíte...
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín je výtečná a pikantní pochoutka, třeba k pivu. Podáváme k němu čerstvý chléb....
Jsou Češi dnes ještě schopní vyrábět uzeniny sami doma?
...minulosti měla spousta lidí na zahradě vlastní udírnu pro výrobu domácích uzenin ... neboť obyvatelé menších i větších měst si zvykli na to, že si mohou koupit uzeniny po cestě z práce....
Podzim je tady! A nesmí chybět ani uzené
...příchodem podzimních měsíců se začínají rozpalovat také udírny. Ojedinělá vůně uzeného ... masa k chladným dnům jednoznačně patří. Pokud se v letošním roce chystáte na...
Nakládaný zelný salát
...Zelí očistíme, rozkrojíme, odstraníme košťál a nakrájíme ho na tenké nudličky. Stejně tak očistíme ... a nakrájíme i okurku, mrkev a papriku. Všechnu...
Vánoční bramborový salát
...salát patří na vánoční stůl stejně jako smažený kapr nebo rybí ... uvaříme ve slupce nejlépe den předem. Uvaříme natvrdo vejce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Do velkého hrnce dáme vařit...
Sushi sendvič onigirazu
...sandwiche onigirazu, které je plné vitamínu a na rozdíl od sushi ho máte hotové za několik minut. Naplnit ho můžete takřka čímkoliv podle vaší chuti....
Sushi a Suši - Japonsko na talíři
...slaví po celém světě velký boom a také je značně oblíbené i u nás. Známe je hlavně jako syrové ... V doslovném překladu z japonštiny ale „sushi“ znamená „kyselá rýže“. Sushi je tedy uvařená rýže,...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
...jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. ... vody rozdrobíme droždí, přidáme cukr a necháme na teplém místě vzejít kvásek. Formu na chleba...
Tafelspitz: rakouská specialita, kterou miloval sám císař
...z květové špičky a jídlo se často servírovalo i na císařském dvoře. Jeho velkým milovníkem byl totiž ... I to byl jeden z hlavních důvodů, proč se na císařském stole často objevovalo tehdy dobře...
Víme jak a kdy solit v kuchyni?
...řadě také to, jakým způsobem při vaření se surovinami nakládáme. Je totiž zřejmé, že spoustu svých ... čím jídlo dochutíme, aby výsledná chuť odpovídala naším představám. A jde tudíž nejen o druh koření...
Otevíráme sezónu grilování: Víte kam až sahá jeho historie?...
...barbacoa. Tento nástroj podivného názvu připomínal rám nebo mříž a Indiáni ho používali k uzení ... masa. Idylický život Indiánů však narušil příjezd Kryštofa Kolumba, který Haiti...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Nakladany divocak na uzeni recepty