Kuřecí játrová paštika
Doma připravená kuřecí játrová paštika je skvělým základem pro svačiny a studené večeře. Podáváme většinou s chlebem, ale...
Mandlovo-rýžový puding
Růžový pudink z vařené rýže v mléce a cukru budete milovat. Podává se studený i teplý a pochází z Indie. Připravte si ten...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
...se jedly ryby – siven, lín, candát, sumec, štika, okoun a úhoř –, které se vyskytovaly v početných...
Koření a jeho použití v kuchyni
Nejdříve něco o koření Většina z nás si vaření bez koření snad ani nedokáže představit. Používáme ho v kuchyni k příprav...
11 mýtů o sektech
Myslíte si, že se do sektů přidává CO2 jako u sodovek kvůli bublinkám? Nebo že pokud se do hrdla láhve vloží lžička, sekt...
K Vánocům neoddělitelně patří ozdobený stromeček. Jaký bude letos u Vás?
Umělý nebo pravý? Někdo si bez tohoto kousku voňavé přírody přineseného z lesa na pár dní do bytu Vánoce neumí představit...
A je tu zase burčák. Tak jako každý rok.
Burčáková sezóna je tady. Jako každý rok, od 1. srpna do konce listopadu dozrávají postupně různé odrůdy vinné révy, a ta...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Okoun ruzovy recepty