Smažený kapr trochu jinak
Smažený kapr trochu jinak je víc dietní recept, než ten náš notoricky známý. Přesto výborně chutná, rozhodně ho vyzkouše...
Rýže trochu jinak. Tipy jak ji vařit a recept na arabskou variantu
Je třetí nejčastěji pěstovanou plodinou na světě - rýže! Kolébkou této skvělé potraviny je Asie, kde ji dokázali pěstovat...
Mezinárodní den kuchařů – slavnostní jídlo trochu jinak. Fakt jinak
Čtvrtek 20. 10. bude ve znamení vaření! Proběhne Mezinárodní den kuchařů, který patří všem profíkům, poloprofíkům i nám v...
Kuřecí řízky trochu jinak
Kuřecí řízky trochu jinak jsou křehké a pikantní. Můžete použít kukuřičnou nebo jinou bezlepkovou mouku a můžete jimi poh...
Kuře pečené trochu jinak
Toto kuře pečené trochu jinak je připravené s jogurtovou směsí. Je krásně křupavé a pikantní, a můžeme ho podávat třeba ...
Vajíčková pomazánka trochu jinak
Naše vajíčková pomazánka má říz. Ideální na čerstvé pečivo....
Vaření podle Herbáře: sváteční ryba trochu jinak
Pořad plný bylinek Herbář se na České televizi vysílá již od roku 2013. Herečka a zpěvačka Kateřina Winterová, která pořa...
Švýcarské rösti trochu netradičně
Pokrmy z brambor jsou v evropské kuchyni velmi populární. Často se podávají v podobě přílohy, která může mít vařenou, peč...
Bramborová kaše trochu jinak
Jak málo stačí a můžeme si jednoduché jídlo připravit zajímavější. Letní zahrada nám nabízí čerstvou zeleninu, ovoce a by...
Perník trochu jinak
Perník rozhodně patří mezi klasiku českých moučníků, dá se ale upéct v mnoha variacích. V kombinaci s tvarohem a broskvem...
Párek v toustovém chlebu
Párek v toustovém chlebu je rychlá svačinka nebo večeře. Vyberte si kvalitní uzeninu. A dip nebo kečup si už můžete přida...
Rajčata stokrát jinak
Sezóna jim pomalu končí, v obchodech jich ale pořád ještě dostaneme spoustu. Jak jste si je letos užili? Máte plnou spíž ...
Bramborový salát stokrát jinak
Tradiční štědrovečerní menu se u většiny z nás neobejde bez bramborového salátu. Jako příloha pro smaženého kapra, vinnou...
Palačinky plněné vepřovým masem a pikantní zeleninou
Co si udělat vepřové maso trochu jinak? Třeba v palačince s pikantní zeleninou, posypané bylinkami např. nakrájenou bazal...
Cuketové zelí
Cuketové zelí je výbornou obměnou známého klasického zelí. Chutná trochu jinak, ale když je vyzkoušíte, zjistíte, že je ...
Bramborový krém
Bramborový krém je bramborová polévka trochu jinak. Je jemná, hustá, nasytí vás i zahřeje....
Omezte sůl ve stravě, jinak se zdravotním problémům nevyhnete!
Náš organismus potřebuje minerální látky, aby mohl správně fungovat. Sůl kuchyňská, neboli NaCl, je zásobárnou sodíku a c...
Využijme perníkové koření i jinak než k pečení perníčků
Pokud se řekne - perníkové koření, spoustu z nás tento pojem v myšlenkách přenese zejména do období vánočních svátků. Vůn...
Sýrové sušenky
Křupavé sýrové sušenky podáváme jako chuťovky k pivu nebo vínu. Můžeme k receptu přidat kmín, pepř, mák nebo lněná semínk...
Marinovaný kapr a salát s červenou řepou
Marinovaný kapr a salát s červenou řepou může být slavnostní vánoční večeře trochu jinak než je obvyklé. Proč občas nevy...
Kapr na másle
Kapr na másle zase trochu jinak. Vyzkoušený a moc dobrý recept. Bude chutnat třeba s pečenými brambory....
Focaccia dvakrát jinak: vyzkoušejte toto výborné italské pečivo
Tenký chléb zvaný focaccia má těsto podobné pizze a stejně jako tuto oblíbenou italskou pochoutku, ho lze obložit zelenin...
Pesto 3 x jinak: bazalkové, libečkové a z rajčat
Patří k nejoblíbenějším omáčkám v Itálii – pesto. Jeho využití je široké. Pesto dochutí těstoviny, pomazánky, omáčky, pod...
RAW jahodový dort
Jahodová sezóna přeje zdravým dezertům. Připravte si zdravý RAW dort a užijte si pocit štěstí ze sladkého trochu jinak a ...
Pikantní karbanátky
Pikantní karbanátky chutnají trochu jinak než ty klasické. Přidejte k nim hranolky, nebo opečené brambory, případně nějak...
Smažený řízek plněný houbami
Smažený řízek plněný houbami podávejte s vařenými brambory. Vepřový řízek trochu jinak bude jistě příjemným překvapením....
Rotkohlsuppe z červeného zelí
Velmi zdravá sezónní polévka nabitá vitamíny. Hit letošního podzimu ze kterého budete velmi nadšení a zároveň nezatíží va...
Raw linecké cukroví
Vyzkoušejte tradiční linecké cukroví trochu jinak. Obrovskou výhodou raw cukroví je, že ho nemusíte doloho dopředu připra...
Pikantní kapr
Pikantní kapr chutná zase trochu jinak než ten klasický smažený. Proč bychom si ho pro změnu nepřipravili i na štědroveč...
Rybí filé v troubě
Rybí filé v troubě upečené může chutnat pokaždé trochu jinak. Záleží na tom, jakou rybu vyberete ,a na zvoleném koření. M...
Losos
Losos je jednou z nejoblíbenějších ryb. Jeho maso je jemné a šťavnaté, doplněné omáčkou se zelenými bylinkami podle vaší ...
Nudle z cukety s rajčaty a vejcem
Těstoviny z cukety, tzv. zoodles, jsou velmi oblíbené při dietním nebo low carb stravování. Cuketa totiž obsahuje spoustu...
Dušený květák s cuketou a batátem
Dušený květák s cuketou a batátem je lahůdka nejen pro vegetariány. I vy kuste květák trochu jinak....
Pečené zelí s česnekovým máslem
Pečené zelí s česnekovým máslem je výborná příloha k pečeným nebo grilovaným masům. Zelí zase trochu jinak....
Rychlý oběd z vepřové kýty recept
Vepřova kýta (stehenní část zadní nohy) se skvěle hodí k přípravě nejrůznějších pokrmů. Od řízků, přes kuřecí nudličky až...
Kuře pečené se zeleninou
Kuře pečené se zeleninou bude chutnat zase trochu jinak. A zelenina pečená společně se šťavnatým kuřátkem mu bude skvělou...
Dýňová polévka s pikantním sýrem
Dýňová polévka s pikantním sýrem chutná zase trochu jinak než ta klasická bez sýra. A je moc dobrá, servírujte ji nejlépe...
Čínské kuřecí kuličky
Čínské kuřecí kuličky je kuřecí jídlo zase trochu jinak. Chutná báječně a příprava zabere jen půlhodinku. Můžeme k němu p...
Plněná rajčata
Plněná rajčata jsou skvělou příležitostí jak využít velkou úrodu rajčat zase trochu jinak. Je to voňavá a lahodná pochout...
Pivní hot dog s pikantním salátem
...rozkrojíme je a do každé vložíme jeden horký párek. Přidáme trochu pikantní hořčice a hned podáváme...
Párky v listovém těstíčku
I obyčejné párky můžeme podávat jinak. Stačí k tomu listové těsto a drobné ingredience. ...
Hráškové pyré
Hráškové pyré můžeme podávat s opečenou klobásou nebo s ohřátými párky.Také s nkládanou okurkou a krajíčkem chleba. Jako ...
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka voní jarními bylinkami a oznamuje příchod jara. Vláčná a křupavá pochoutka, která ani nepotřebuje dal...
Nadívaný vepřový bok
Nadívaný vepřový bok chutná báječně s domácí bramborovou kaší nebo s bramborovým salátem. Připravíme ho snadno v troubě....
Masové koule v mrkvové omáčce
Masové koule v mrkvové omáčce je trochu netradiční, ale velmi dobré pohoštění. Jako přílohu můžeme podávat dušenou rýži, ...
Telecí roláda
Telecí roláda nadívaná mandlovou nádivkou je sváteční pečeně. A k ní se hodí například bramborová kaše....
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík je netradiční příloha ke všem omáčkám. Je trochu jiný než klasický houskový, ale moc dobrý....
Španělský ptáček
...na menší kousky i kyselé okurky, slaninu a párek. Hovězí plátky naklepeme a z obou stran je...
Frankfurtská polévka
Kdo má rád hutné polévky, určitě mu udělá radost frankfurtská polévka....
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Párek v rohlíku (trochu jinak) nenalezen recepty