Zapečené rizoto s parmezánem
Zapečené rizoto s parmezánem je chutný a lehce stravitelný pokrm, jehož příprava vám nezabere příliš času. Jeho jemně kré...
Letní dýňová polévka s těstovinami a parmezánem
Letní dýňová polévka s těstovinami a parmezánem je plná zelených bylinek. Je voňavá, rychle připravená a může klidně nahr...
Top 10 kuřecích jídel
Mládě kura domácího, hovorově slepice, všichni známe. Kuře můžeme péci, smažit, vařit, dusit, grilovat. Kuřecí maso obsah...
Špenátová dieta
Všichni známe špenát. Je to jednoletá listová zelenina, která se pěstuje v mnoha odrůdách. V naší kuchyni se používá pomě...
Kuřecí řízek s parmezánem
Kuřecí řízek s parmezánem společně s vařenými brambory a míchaným zeleninovým salátem je komfortní oběd, na kterém si poc...
Dýňové rizoto s parmezánem
Dýňové rizoto s parmezánem je lahůdka na které si pochutnají nejen vegetariáni. Také při bezlepkové dietě s ním budete ...
Česnekové chlebíčky s parmezánem
Česnekové chlebíčky s parmezánem jsou pikantní a jako pohoštění pro návštěvu ,společně se sklenkou dobrého nápoje, budou ...
Bylinky sušené i čerstvé – rychlý průlet základními druhy
Bylinky jsou oceňované už do pradávna, a to díky výrazným vůním a chutím, ale i pro léčivé a zdravotní účinky. Při přípra...
Celoroční dostupnost listové zeleniny je nedostižnou výhodou
Výhoda různých druhů čerstvé zeleniny spočívá v tom, že jejich dostupnost během roku nijak nekolísá. Jakmile totiž skončí...
Francouzský zapečený chřest s parmezánem
Francouzský zapečený chřest s parmezánem je rychle připravená lahůdka. Připravujte ji z čerstvého zeleného chřestu....
Kuřecí řízek s parmezánem
Kuřecí řízek s parmezánem je tak snadný, že ho zvládne připravit i úplný kuchařský amatér. A je to skutečně pochoutka. ...
Kuřecí rizoto s parmezánem
Kuřecí rizoto s parmezánem je rychlé a chutné jídlo. Můžeme ho jíst k obědu i k večeři, je lehké a báječně voní sýrem. ...
Top 5 recepty na duben: Zpestřete svůj jídelníček barvami…
Sice to v posledních týdnech na příchod jara moc nevypadá, ale jaro klepe na dveře. Všichni se už netrpělivě těší na tepl...
Focaccia dvakrát jinak: vyzkoušejte toto výborné italské pečivo
Tenký chléb zvaný focaccia má těsto podobné pizze a stejně jako tuto oblíbenou italskou pochoutku, ho lze obložit zelenin...
Omeleta s mascarpone, špenátem a parmezánem
Omeleta s mascarpone, špenátem a parmezánem je dobrou volbou pro lehký oběd nebo večeři. Připravíme ji v troubě nebo v gr...
Jarní kuře s parmezánem a brambory
Jarní kuře s parmezánem a brambory svou chutí a vůní určitě uspokojí každého, kdo má rád kuřecí maso. Obalením v parmezán...
Brokolice s bramborami, klobásou a parmezánem
Brokolice s bramborami, klobásou a parmezánem je jídlo, které upečete v zapékací míse nebo pekáčku a můžete servírovat do...
Cibulové kroužky: smažená chuťovka k pivu a vínu
Pikantní, křupavá a do zlatohněda vypečená chuťovka, to jsou populární cibulové kroužky. Jejich největším producentem je ...
Těstoviny při dietě? Víme, jak na to!
Nejkrásnější a na dobré jídlo a pití bohaté svátky máme za sebou. Na pořadu dne je shazování nabraných kil a slovo dieta ...
Mořská štika zapečená s parmezánem
Mořská štika zapečená s parmezánem je nejlepší s bramborami. Mohou být vařené nebo pečené v troubě zároveň s rybou....
Noky se slaninou a parmezánem
Noky se slaninou a parmezánem je trochu netradiční jídlo, ale zkuste ho a uvidíte sami. Je to moc dobré....
Bramborová kaše s parmezánem a slaninou
Bramborová kaše s parmezánem a slaninou je luxusní příloha k masu. Ale klidně můžete maso vynechat....
Pesto 3 x jinak: bazalkové, libečkové a z rajčat
Patří k nejoblíbenějším omáčkám v Itálii – pesto. Jeho využití je široké. Pesto dochutí těstoviny, pomazánky, omáčky, pod...
Smažený řízek s parmezánem
Smažený řízek s parmezánem má trochu jinou chuť, než když použijete jen strouhanku. Tuto obalovací směs se sýrem můžete ...
Brokolicová polévka s parmezánem
Brokolicová polévka s parmezánem je zdravá a velmi chutná polévka. Zasytí vás a zahřeje nejen v chladných sychravých dnec...
Špecle s máslem, parmezánem a lískovými oříšky
Špecle s máslem, parmezánem a lískovými oříšky jsou výtečné domácí těstoviny. Jejich chuť v kombinaci s opékanými oříšky ...
Zapečený špenát s parmezánem
Zapečený špenát s parmezánem s vůní česneku vás určitě naláká. Tohle rychlé a voňavé jídlo navíc dokáže připravit i sebev...
Lilek s parmezánem
Lilek s parmezánem je výborný zeleninový předkrm. Koření, bylinky a hlavně česnek mu dodají ten správný říz. Troubu p...
Pečený losos s parmezánem
Pečený losos s parmezánem je pochoutka, které nikdo, kdo má rád ryby, neodolá. Kombinace pečené ryby se strouhaným pikan...
Těstoviny s dýňovým pyré a parmezánem
Těstoviny s dýňovým pyré a parmezánem jsou krémové a lahodné. Jednoduché jídlo, ale skvěle chutná. Těstoviny uvaříme p...
Pikantní květák s chilli a parmezánem
Pikantní květák s chilli a parmezánem je hotový za chvíli a rozhodně to není ani nudné ani fádní jídlo. Je to jen další z...
Pečená kuřecí stehna s parmezánem
Pečená kuřecí stehna s parmezánem v tomto receptu jsou zase jiným typem pečeného kuřecího masa než je to klasické. Jinak ...
Jarní kuře s parmezánem
Kombinace chuti parmezánu a kuřete spolu s brambory, hráškem a čerstvým špenátem je opravdu výtečná. Příprava je jednoduc...
Kuřecí Caesar salát
Opláchněte salát a nechte jej v ledničce, aby byl křupavý. Na přípravu krutonů si nakrájíme plátky chleba na kostičky, po...
Plněné papriky zapečené v troubě
Plněné papriky zapečené v troubě voní krásně parmezánem . Podáváme je třeba s restovanými brambory....
Těstoviny s mangoldem
Mangold patří mezi časnou jarní zeleninu a ke konzumaci se používají hlavně listy a řapíky. V kuchyni má široké využití, ...
Dýňové noky s bylinkovým máslem
Noky jsou u nás doma docela často na talíři a nikdy by mě nenapadlo, zkusit si je vyrobit doma. Vždyť ty z pytlíku z obch...
Boloňská omáčka
Boloňská omáčka se podává s jakýmkoliv druhem těstovin. Nejlepší je, když hotové těstoviny přelité boloňskou omáčkou, pos...
Lasagně
Lasagne jsou nejstarším druhem těstovin, které mají široký a plochý tvar. Toto je italská specialita, kde se mezi lasagne...
Vydatná polévka s těstovinami
Vydatnou polévku servírujeme jako samostatnou večeři s opečeným česnekovým chlebem. Může být ale i součástí oběda s nějak...
Jarní zeleninové tagliatelle s citronem a pažitkou
Jarní zeleninové tagliatelle s citronem a pažitkou je lehké jídlo s italskými těstovinami. Můžeme na něj použít různé dru...
Špagety Carbonara
Nevíme jistě, jestli jsou Špagety Carbonara italský vynález, nebo jestli čirou náhodou nepocházejí z Ameriky. Vejce, slan...
Žampionová omáčka k těstovinám
Co k těstovinám? Opravdu velmi rychlá žampionová omáčka. Pro vaše těstoviny to pravé....
Špagety s lilkovo-rajčatovou omáčkou
Rychlé a jednoduché špagety s omáčkou z lilku a rajčat. Vařte rychle a chutně!...
Smažené lilkové jednohubky s rajčátky
Omyjeme si zeleninu a rozkrájíme ji na kroužky. Kroužky baklažánu rozložíme na papírovou utěrku, osolíme a na pár minut ...
Konopné těstoviny se žampionovou omáčkou
Pro všechny milovníky těstovin je tu tento recept. Je snadný a celkem rychlý. Určitě vyzkoušejte....
Omeleta se špenátem
Omeleta se špenátem je lehké a zdravé pochutnání. Používáme-li k přípravě čerstvé potraviny, je to samozřejmě lepší. V mr...
Rychlá zeleninová omeleta
Rychlá zeleninová omeleta je báječná večeře nebo lehký oběd. Podáváme ji s čerstvými zeleninovými saláty....
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Parmezanem recepty