Pečená kachna
...na 200 stupňů a asi 20 minut dopékáme. Kachna na kmínu je nejlepší s houskovými či bramborovými...
Francouzské brambory pečené v remosce
...brambory pečené v remosce jsou vláčné a voňavé. Tento recept je vhodný pro...
Návrat remosky do našich kuchyní?
...vymazat tukem. 2. Je velmi univerzální. V remosce můžete péci, vařit, smažit, zapékat, rozpékat, ... maso a zeleninu. 3. Nemá regulaci teploty. V remosce je teplota 160 až 180 stupňů Celsia. Teplota je ... jeden z mnoha receptů na skvělý moučník pečený v remosce: Makovec Ingredience: 2 hrnky polohrubé mouky...
Dokonalé vaření s remoskou
...v čem nám může být remoska skvělým pomocníkem. V remosce upečete cokoliv, jakékoliv maso, koláče, buchty, ... rizoto, nebo uvařit dušenou zeleninu. Můžete v remosce upéci maso současně s brambory, můžete v ní upéct ... a vyzkoušených nových receptů na přípravu jídel v remosce je spousta. Ale vařit v remosce je snadné, jak ... o ní začít přemýšlet. Věřte tomu, že vaření v remosce se vám bude líbit. Ušetříte čas i peníze, a...
Pečená kachna
Pečená kachna je klasický recept našich babiček. Servíruje se s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a červeným zelím. ...
Kachna dušená s kořením
Kachna dušená s kořením chutná jako zvěřina i když je domácí. Podáváme ji třeba s vařenými brambory....
Kachna
Kachnu pečeme dlouho, nejlépe tak pět hodin, při teplotě kolem 100 stupňů. Můžeme si ji klidně den předem předpéci a druh...
Jak se jedlo za první republiky
...s rajčaty a jako hlavní chod se podávala pečená kachna s bramborových salátem a jablkovou kaší, kterou...
Top 10 vánočních jídel
...i jiný alkohol a nic tím nezkazíme. 8. Pečená kachnaNěkdo třeba vůbec nejí ryby a pečená kachna je pro...
Pečená kachna se zelím
Pečená kachna se zelím je labužnická pochoutka pro mnohé z nás. Třeba s houskovým knedlíkem, nebo možná i s bramborovým. ...
Květák pečený v troubě
Květák pečený v troubě je o mnoho dietnější a zdravější, než ten smažený v oleji. Navíc se nemusíte zdržovat jeho vaření...
Top 5 receptů na pečené čaje
Znáte pečené čaje?Pečené čaje jsou hitem posledních let. Většinou se prodávají v obchůdkách se sypanými čaji, ve zdravých...
Jak si vybrat ten správný chléb?
Chléb, nebo hovorově chleba, je něco, co nás provází už od dětství celým našim životem. Je to potravina která vzniká peče...
Pečený česnek s topinkou
Pečený česnek chutná lehce oříškově a nemá tak ostrou chuť. Můžete ho namazat na topinky, ale klidně i na čerstvé pečivo...
Bramborák s cuketou pečený v troubě
Bramborák s cuketou pečený v troubě je tím, že ho nesmažíme na oleji, rozhodně zdravější a dietnější jídlo. Je to oblíben...
Pečený čaj
Z pečeného čaje připravíte aromatický nápoj, který vás krásně zahřejete v mrazivých dnech. Ovoce očistíme a oloupeme a...
Jak na zvěřinu?
...srstnatou – muflon, pernatou vodní – divoká husa, kachna, pernatou hrabavou – bažant. Opracování zvěřiny...
Vánoční kuchařka ke stažení
...zvyklostí. Někde se připravuje pečená husa nebo kachna, jidne svíčková nebo vepřová pečeně. Na Silvestra...
Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou
Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou je zdravý letní oběd nebo večeře. Připravíme ho v jedné zapékací míse pro c...
Bezinkový pečený čaj
Tento pečený čaj má zajímavou chuť, která vás buď nadchne nebo odradí. Vězte však, že je opravdu zdravý. Plody černého be...
Pečený čaj černý rybíz
Sice už je po sezóně černého rybízu, ale mnoho lidí si ho zamražuje. Pak se často stává, že pro rybíz není místo na nic j...
Co a jak jíst na podzim a v zimě
...zázvor, kardamon, chilli koření. Pečená husa, kachna, divočina, králičí maso, to všechno přichází na...
Jíst maso je zdravé, ale záleží na druhu, množství a správné úpravě
...stav konzumenta. Velmi tučná masa, jako je husa, kachna, prejt, jitrnice, ovary, paštiky, tlačenky apod.,...
Voňavý švestkový pečený čaj
Švestky jsou výborné ke zpracování v kuchyni. Jsou z nich vynikající koláče, povidla, ale i pečené čaje. Vyzkoušejte tent...
Pečený čaj s jablky a brusinkami
Už nevíte co s jablky? Už jste upekli štrůdl, nasušili křížaly, udělali povidla, přesnídavky a pořád vám zbývají? Vyzkouš...
Rybízový pečený čaj
O rybízu je známo, že je velice zdravý, obzvláště ten černý. Najdeme v něm vysoký obsah vitamínu C, mnoho minerálních lát...
Pstruh pečený v troubě
Pstruh pečený v troubě na másle je lehké, zdravé a téměř dietní jídlo. Podáváme ho většinou s bramborem, případně přidám...
Kapr pečený na kmíně
Kapr pečený na kmíně je taková malá generálka na kapra tradičně vánočního. Třeba to tentokrát ten klasický smažený v tro...
Pečený králík
Pečený králík chutná nejlépe s bramborovou kaší nebo s čerstvě vařenými bramborami. Připravené okořeněné porce králíka, s...
Králík pečený v zelenině
Králík pečený v zelenině je jemná delikátní a zdravá pochoutka. Podáváme ho s dušenou rýží nebo s vařenými brambory....
Králík pečený na zelí
Králík pečený na zelí můžeme podávat třeba s bramborovými knedlíky. Ale i houskový knedlík by se jako příloha k takto při...
Pečený bůček
Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....
Pikantní pečený králík
Pikantní pečený králík předem naložený v marinádě je výborný s dušenou zeleninou a vařenými brambory. Také ho můžeme podá...
Králík pečený na cibuli
Králík pečený na cibuli je šťavnatý a pikantní. Chutnat bude třeba s bramborovým knedlíkem a špenátem. Vhodná je i dušen...
Pečený banánový moučník
Pečený banánový moučník podáváme hned po upečení, tedy teplý. Třeba k odpolednímu čaji....
Asijský pečený bůček
Vyzkoušejte tento asijský recept na pečený bůček, po kterém se vám budou sbíhat sliny. Rafinovaná směs koření a křehké šť...
Pečený bůček
Pečený bůček je oblíbená a jednoduše připravená pochoutka, kterou můžeme jíst za tepla i za studena....
Pečený bůček marinovaný
Pečený bůček marinovaný je nejlepší třeba s bramborovým knedlíkem. Ale s čerstvým chlebem, kyselou okurkou a hořčicí vám ...
Králík pečený se zeleninou
Králík pečený se zeleninou je velmi dietní a zároveň velmi dobrý. Jako přílohu můžeme mít brambory, bramborovou kaši nebo...
Pečený losos na pomerančích
Pečený losos na pomerančích je skvělá varianta receptu na tuhle oblíbenou rybu. Přílohou mohou být brambory nebo dušená ...
Pečený kančí hřbet
Pečený kančí hřbet můžeme doplnit švestkovou omáčkou a bramborovými noky. Nebo dušeným zelím a bramborovými knedlíky....
Králík pečený nadivoko
Králík pečený nadivoko je jemné ale i pikantní maso. Přílohou může být třeba dušená zelenina...
Celer pečený v troubě s grilem
Celer pečený v troubě s grilem podávejte s bramborovou kaší a uvidíte, že se občas obejdete i bez masa. Můžete přidat svů...
Pečený králík
Pečený králík se slaninou, cibulí a trochou koření, je starý klasický recept. Jednoduchý a nedá se na něm nic zkazit. A ...
Pečený králík s cibulovou omáčkou
Pečený králík s cibulovou omáčkou bude výborný s dušenou zeleninou, s bramborovými noky nebo s bramborovou kaší. Podle ...
Květák pečený v troubě
Květák pečený v troubě na pohled vypadá a chutná přesně jako ten smažený. Ale nemusíte se tentokrát obávat přemíry tuku....
Pečený losos s bramborovým salátem
Omega - 3 mastné kyseliny jsou velmi důležité pro správný chod mozku a ryby jich obsahují pořádnou porci. Maso z lososa m...
Pečený moučník z tvarohu s mandlemi
Pečený moučník z tvarohu s mandlemi je vláčný a jedinečný zákusek k odpolední kávě. Krájejte ho až po úplném vychladnut...
Pečený losos s ořechy
Pečený losos s ořechy je rychlý recept a ryba se marinuje jen krátce. Ale chuť masa je výborná a oříšky křupavé. Podávejt...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Pečeny kachna v remosce recepty