Víte jak na blanšírování nebo pošírování?
...výrazné chuti, textury a aroma. No a nakonec pošírování. Jde vlastně o ohřívání suroviny ve vodě, která...
Nahlédněte s námi pod pokličku kuchařského slovníku…
...poklici a maso pravidelně podléváme výpekem. Pošírování Nejčastěji se s touto šetrnou technikou setkáte ... nejznámější pošírovaný pokrm je vejce Benedikt. K pošírování jsou vhodné suroviny, které mají tendence ... vysychat či se během vaření rozpadnout. Výhodou pošírování je, že si suroviny zachovávají své hodnotné látky...
Které metody vaření ovládáte?
...nezapomínat olej často vyměňovat. Existuje také pošírování na oleji, což znamená pozvolné připravování...
Speciální kuchařské techniky, které snadno a rychle ovládnete
...Vzniká hustá kaše, tekutina, pyré nebo omáčka. Pošírování Tuto techniku asi budete znát z přípravy...
Nic nenalezeno
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Pošírování recepty