Těstoviny s vepřovým ragú
Těstoviny s vepřovým ragú mají svůj původ a základ ve vepřové pleci, která je dušená v kuřecím vývaru, celeru a tymiánu, ...
Ragú z hovězích žeber
Ragú z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé vaření, ale rozhodně to stojí za to. Sušené houby na...
Proč právě rozmarýn?
Seznamte se!Rozmarýn lékařský nebo také rozmarýna je stálezelená, aromatická, léčivá bylinka, která se latinky nazývá Ros...
Čas na domácí pečení je možná právě teď
V současné situaci, kdy většina z nás tráví mnohem více času doma než jsme byli zvyklí, můžeme si vyzkoušet, jak snadné j...
Telecí ragú
Telecí ragú podáváme rýží nebo s knedlíky. Pokud nestíháme uvařit přílohu, postačí i čerstvé pečivo....
Houbové ragú
Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně p...
Ragú z červené řepy
Vegetariánské ragú, které vás příjemně zahřeje a zasytí. Vaříme ze sezónních surovin a naše tělo nám za to poděkuje poděk...
Průvodce dýněmi a co z nich připravit. Sezóna této zeleniny právě vrcholí!
Na podzim se příroda začne barvit do tónů žluté, oranžové a podobné odstíny zdobí také sezónní zeleninu - dýně. Jejich sk...
Milujeme chřest. A jeho sezóna se právě rozbíhá.
Milovníci této křehké, jemné a lahodné zeleniny samozřejmě vědí, že chřestová sezóna trvá od dubna do června. Je krátká a...
Hovězí ragú na víně
Hovězí ragú na víně podávejte třeba s houskovými knedlíky. Také se k němu velmi dobře hodí noky. ...
Polévka ragú
Polévka jako ragú je originální recept, který má svůj původ v Asii, ale polévku ragú vařily i naše babičky....
Ragú z cizrny a brambor
Tohle ragú obsahuje samé zdravé ingredience a ještě navíc skořici a kurkumu, které dodají pokrmu orientální nádech. ...
Top 5 vegetariánské recepty na měsíc duben…
...je to, že si pořídíte za pár kaček. Oproti ragů připraveného z masa, máte toto jídlo hotové do 30...
Perfektní lasagne? Vyzkoušejte tajnou přísadu Jamieho Olivera!
Britského šéfkuchaře a hvězdu kuchařských show Jamieho Olivera, není třeba fanouškům vaření příliš představovat. Jeho poř...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Hovězí ragú
Hovězí ragú vařené s dobrým červeným vínem, podávané s čerstvým pečivem je opravdu pochoutka pro labužníky. ...
Cuketové ragú
Směs dušených cuket, paprik a rajčat je velmi svěží. Podávat se dá jako příloha k masu nebo ho lze servírovat jako hlavní...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
...takovou třešničku na dortu. Jde totiž o špičku pravé svíčkové, a tak se prodává za poměrně vysokou...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
...bílém víně. Husí játra naservírujeme s hruškovým ragů ozdobené malou hruštičkou. Polévka: Tradiční...
Pravé italské parmazánové rizoto
Každý z nás, co někdy pokoušel zdánlivě jednoduchý recept na klasické rizoto, tedy tradiční severoitalský rýžový pokrm, n...
Cuketové lasagne
Chuť cuketových lasagní v tomto receptu dosahuje stejných výšin jako u masové varianty. Křupavá krusta a vláčný vnitřek,...
Pečené paprikové kuře
Pečené paprikové kuře je pikantní maso pečené v zeleninovém ragú. Použít můžete i kuřecí prsa....
5 tipů jak zpracovat velikonoční vajíčka
Velikonoční svátky jsou u konce a v ošatce zbyla kopa vajec? Vyhodit je by byla škoda a mrhání peněz, protože vejce jsou ...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
V posledním desetiletí se historici začali zabývat okolnostmi nejen velkých událostí, ale i aspekty běžného života tehdej...
Rajčatová omáčka sugo
Italská kuchyně se bez rajčatové omáčky téměř neobejde. Používá se při přípravě masových ragú, těstovin i jako omáčka na ...
Rajský protlak domácí
Protlak z rajčat se hodí k dohušťování omáček, polévek i masových ragú. V české kuchyni není rajský protlak nic nového, n...
Hovězí falešná svíčková recept
...snad úplně každý. Jedinou nevýhodou je v případě pravé svíčkové její cena. Proto ji spousta lidí...
Vaječňák - vánoční vaječný likér
...nikdo si v Čechách nedovede představit pravé vánoce bez Vaječňáku. Proto vám přinášíme tento ... recept bez kterého nebudou vánoce to pravé. Z vajec vybereme žloutky a vložíme je do mísi...
Pstruh s bylinkami a česnekem
Co si uvařit na víkend něco lehkého a chutného? Milovníci ryb jistě nepohrdnou pstruhem s bylinkami a česnekem....
Koláč z rebarbory
Rebarbora je oblíbená, zejména na koláč nebo na kompot. Zkuste náš koláč z rebarbory a pochutnáte si....
Poleva z čokolády a kávy
Milovníci kávy a čokolády, zpozorněte! Vynikající poleva z čokolády a kávy dodá vašemu moučníku neodolatelnou chuť. ...
Výborná mrkvová polévka
Výbornou mrkvovou polévku si zamilujete. Je brzy hotová a moc dobrá....
Skvělé borůvkové muffiny
Jakmile se borůvky objeví na pultech obchodů, je skoro svatokrádež nechat je utopit v těstu a upéct je – stejně jako s ma...
Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Pečená vepřová žebra patří k oblíbeným jídlům v nejedné klasické české hospůdce. Hodí se totiž ideálně k pivu. Které trik...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
Holandský řízek a jeho recept do české kuchyně neodmyslitelně patří. Je chutný a jeho příprava zase není tolik složitá. O...
Makronky
Makronky - slaďoučký, malinkatý sendvič, v podstatě jednohubka. Výborné ke kávě, čaji nebo jako dárek k různým příležitos...
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky jsou známé pod nejrůznějšími podobami i názvy. Znát je můžete také pod názvem Škaredé rohlíčky nebo Lan...
Bramborový salát
Bramborový salát patří v mnoha rodinách k pilířům svátečního stolu. A bývá i příčinou sporů: Co do něj vlastně patří a pr...
Broskvový zelený ledový čaj
...zelený ledový čaj je to pravé pro letní žízeň. Svěží ovocná chuť právě...
Pivní hot dog s pikantním salátem
...hot dog s pikantním salátem je to pravé pohoštění pro vaše hosty. Bude určitě chutnat...
Velikonoční beránek
Velikonoční beránek je spolu s barevnými vajíčky ozdobou našeho stolu o jarních svátcích. Řada z nás si bez této sladké ...
Mátová zmrzlina s čokoládou
...chuť, pro toho je mátová zmrzlina s čokoládou to pravé. Příprava zabere minimum času a pokud chceme...
Irské dušené hovězí
Irské dušené hovězí je lahodný guláš z hovězího masa, který přidáním černého piva a červeného vína získá neopakovatelnou ...
Kuřecí maso na víně s shiitake
Kuřecí maso na víně s shiitake je jídlo kde se spojuje chuť italského vína s japonskou houbou shiitake. S kuřecím masem j...
Perlivá citronová limonáda
...chlazená ledem je v horkých letních dnech to pravé osvěžení. Šumivý nápoj připravíme snadno a z...
Domácí chleba
Voňavý domácí chleba právě vytažený z trouby je pochoutka. Stačí čerstvé máslo a sůl, nebo domácí marmeláda a opravdu...
Smažený kapr
Smažený kapr je klasický způsob přípravy kapra na vánoční stůl. S bramborovým salátem a plátkem citronu je na u nás nejč...
Vepřové na paprice
...omáčka s vepřovým masem bude k nim přesně to pravé. V kastrole osmažíme na oleji nadrobno...
Fazole po mexicku
Fazole po mexicku jsou pikantní a pálivé právě tolik, kolik pálivého koření do nich přidáme. Takže záleží jen na nás, ja...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Pravé ragů recepty