Přírodní kuřecí plátek s omáčkou
Přírodní kuřecí plátek s omáčkou můžete doplnit dušenou rýží, vařenými bramborami, nebo bramborovými noky. Podle své chut...
Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
V chladném období není nic lepšího než vydatný hovězí guláš!. Dušené hovězí maso se vaří v troubě asi 2 hodiny, aby bylo ...
Grilovací hit: BBQ omáčka podle Jamieho Olivera
Její chuť je sladkokyselá, barva načervenalá a díky ní si maso uchová šťavnatost. Barbecue omáčka je klasika, kterou znám...
Domácí rajčatová omáčka jako od Itala
Sugo, neboli omáčka z rajčat, tvoří v Itálii základ jídelníčku. Používá se jako omáčka na pizzu, jako základ omáček na tě...
Rajská omáčka
Rajská omáčka je oblíbená, zejména u dětí. Svou sladkou chutí si najde mnoho příznivců....
Dušené hovězí s hříbky
Dušené hovězí s hříbky výborně chutná s kukuřičnou polentou. Podle tohoto receptu si můžete uvařit oboje. Trochu náročně...
Řecké dušené hovězí
Řecké dušené hovězí si vyžádá trochu více vašeho času, ale je to jedno z nejchutnějších dušených jídel vůbec. Spojení chu...
Silný hovězí vývar je všelék
Heslo dne zní: Posilte imunitu! Způsobů jak toho dosáhnout existuje celá řada a i vy jistě máte také spoustu tipů na posi...
Omáčka na grilování je nejlepší domácí – 4 recepty
Bylo léto v plném proudu – máj už v čudu –večerní párty – byl grilování čas.Scéna je připravená. Vše na svém místě. Maso ...
Hovězí falešná svíčková recept
Recept a falešná svíčková s hovězím masem je jedno z nejklasičtějších jídel české kuchyně. Pochutná si na ní snad úplně k...
Italské dušené hovězí
Italské dušené hovězí jen velmi vzdáleně připomíná český guláš. Liší se hlavně přidáním červeného vína, rajčat a dlouhým ...
Rychlé přírodní kotlety
Rychlé přírodní kotlety podáváme s bramborovými hranolky a čerstvou zeleninou, nebo s bramborovou kaší. Je to rychlé, je...
Jíst či nejíst hovězí maso?
To je otázka pro fundované Mnoho odborníků a lékařů se rozchází v názorech na to, zda jíst či nejíst hovězí maso. Co se t...
Bešamelová omáčka
To je prostě základ Pokud se naučíte bešamelovou omáčku, máte zmáknuto hned několik tradičních českých omáček. Je jednodu...
Hovězí mleté maso se zeleninou
Těšíte se na teplou večeři? Vyzkoušejte hovězí maso se zeleninou....
Přírodní kuřecí řízek se šťávou
Přírodní kuřecí řízek se šťávou z másla bude výborný s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší. Ale i s bramborovými ...
Přírodní kuřecí prsní řízek s rýží
Přírodní kuřecí prsní řízek s rýží doplňte na talíři třeba kouskem zelené petrželky. Také čerstvý salát ze sezónní zeleni...
Uvařit poctivý hovězí vývar není žádná velká věda, ale má to svá pravidla.
Pravý hovězí vývar asi tak často doma nevaříme. Není to proto, že by to bylo příliš složité, ale spíše proto, že na to po...
Co nemohu jíst to si na kůži nedám - přejděte na přírodní kosmetiku...
Kůže je bariéra, která nás chrání před škodlivými okolními vlivy. Denně naše pokožka vstřebává až 60% látek z kosmetiky a...
Přírodní kuřecí řízek se žampiony
Přírodní kuřecí řízek se žampiony a k němu třeba vařené nové brambory posypané čerstvou zelenou petrželkou. Nebo jen leh...
Česneková omáčka
Česneková omáčka a její recept se výborně hodí například ke kuřecímu masu, zelenině nebo k rybám....
Hovězí s houbovou omáčkou
Hovězí s houbovou omáčkou je vhodné pro každého, kdo musí držet dietu kvůli cukrovce. . Jako přílohu volíme rýži. Nemáme...
Guacamole: zelená omáčka, kterou milují celebrity
Základ populárního zeleného dipu tvoří avokádo. O tom, že se jedná o potravinu velmi chutnou napovídá i fakt, že je avoká...
Hovězí po burgundsku: recept, který proslavila Julia Child
Jedním z francouzských pokrmů proslavených po světě je bez pochyby Boef Bourguignon, tedy hovězí po burgundsku. Tento rec...
Hovězí guláš podle Pohlreicha
Hovězí guláš podle Pohlreicha doplňte klasicky třeba jen pečivem. Ale jestli bude někomu více chutnat s knedlíkem, tak r...
Hovězí pečené na česneku a rozmarýnu
Hovězí pečené na česneku a rozmarýnu je jemné maso v pikantní omáčce. Podávat ho můžeme s vařenými brambory, nebo třeba...
Hovězí špíz s omáčkou chimichurri
Hovězí špíz s omáčkou chimichurri zvládnou i začátečníci v grilování. Snadno a rychle připravené jednoduché jídlo s pika...
Rajčatová omáčka z protlaku a rajčat
Rajčatová omáčka z protlaku a rajčat se hodí především na těstoviny. Můžeme přidat i vařené hovězí maso a budeme mít skvě...
Svíčková omáčka s hovězím masem
Taky si čas od času dopřejete českou klasiku Svíčkovou omáčku? Já tedy rozhodně ano....
Hovězí na houbách
Hovězí na houbách je báječná omáčka, doplňte ji houskovými knedlíky, těstovinymi nebo dušenou rýží. Houby můžeme použít č...
Hovězí líčka na červeném víně
Jemné a rozpadající se masíčko s omáčkou z kořenové zeleniny a červeným vínem, podávané s hladkou bramborovou kaší. Tradi...
Hovězí líčka podle Pohlreicha
Hovězí líčka podle Pohlreicha jsou jídlo pro labužníky. Jemné, dlouho pečené maso chutná skvěle. Přílohou bývá bramborová...
Koprová omáčka
Koprová omáčka se šlehačkou a čerstvým koprem. Vynikající přílohou, který chutná s touto omáčkou jsou brambory. Omy...
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka je oblíbené klasické české jídlo. Nejlépe chutná s houskovými knedlíky, na talíř můžeme přidat i rozkrojen...
Znojemská omáčka
Znojemská omáčka s kyselými okurkami a hovězím masem je nejchutnější s houskovými knedlíky. Ale je možné ji podávat třeba...
Křenová omáčka
Křenová omáčka je rychlá, jednoduchá a zdravá. Podáváme ji hlavně k vařeným masům, nejčastěji to bývá přední hovězí. Oblí...
Rychlá a jednoduchá rajská omáčka
Tato rychlá a jednoduchá rajská omáčka je hotová během půlhodiny. Přidejte k ní těstoviny nebo houskový knedlík a vařené ...
Křenová omáčka
Křenová omáčka a její recept se výborně hodí například jako příloha k masům, jako je uzené maso nebo vařené hovězí maso....
Houbová omáčka s hovězím masem
Houbová omáčka s hovězím masem a s houskovým knedlíkem nebo s rýží, je klasika, kterou vařily už naše babičky. Jemná, sme...
Zvěřinová omáčka
Tato hustá a silná omáčka se hodí například ke kančímu guláši nebo k srnčím steakům. Ke zvěřině se často podávají i omáčk...
Koprová omáčka s vejci
Koprová omáčka s vejci někomu víc chutná s vařenými bramborami a někomu zase s houskovými knedlíky. A pokud máte rádi ma...
Italská omáčka na špagety s masovými kuličkami
Máte rádi špagety? Hledáte perfektní recept pro výrobu italské omáčky na špagety s masovými kuličkami? Tento recept na šp...
Rajská omáčka
Rajskou omáčku milují děti i dospělí. S houskovým knedlíkem a měkoučkým vepřovým nebo hovězím masem tvoří nerozlučnou tro...
Hovězí burgery
Když sníte jeden, budete okamžitě chtít druhý. Proto již dopředu avizujeme, že množství surovin se může velmi významně li...
Hovězí roštěná
Tento typ masa se dá připravit tzv. na minutku nebo lze vsadit na jistotu a využít například výhod pomalého hrnce. Zde se...
Hovězí guláš
Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků. V kastrole rozehřejt...
Thajský hovězí guláš
Thajský hovězí guláš je populární pokrm s podmanivou chutí a vůní exotiky. Podáváme ho většinou s dušenou rýží, pokud mož...
Hovězí líčka na víně
Hovězí líčka na víně jsou pochoutkou, která se zase vrací do naší kuchyně. Trochu delší vaření, ale výsledek za to rozhod...
Hovězí zadní maso
Je méně tučné než vepřové a hovězí je i bohatým zdrojem bílkovin, ale také železa. Maso z kýty nebo plece tedy hovězí zad...
Hovězí krk
Toto maso je patří do skupiny hovězí přední a Francouzi ho nazývají bourguignon. Vždyť právě z tohoto kousku masa se přip...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Prirodni hovezi omacka recepty