Španělské ptáčky s uzeným masem
V klasické kuchyni nesmí chybět španělský ptáček. S jasmínovou rýží tvoří ideální dvojici k nedělnímu obědu. U nás patř...
Holandský řízek podle Pohlreicha recept
...Zářným příkladem toho je recept na španělské ptáčky, kteří nepocházejí ze Španělska nebo například ... třeba bůček, popřípadě část bůčku a vepřové plece. Počítejte však s tím, že příprava holandských...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
...Flat Iron steak se nachází ve střední části plece, takzvané loupané plece, a je považován za vůbec...
Zavařovací sezóna v plném proudu - zavařte si ovoce a zeleninu na zimu…
...guláše, všechna masa s omáčkami, čína, španělské ptáčky, kuře na paprice, plněné papriky, lečo s uzeninou...
Španělský ptáček
...zalijeme vývarem. Na mírném ohni pak španělské ptáčky v omáčce dusíme v přikrytém kastrole asi tak 60...
Hospodský vepřový guláš
Guláš, původně z maďarska, má u nás spoustu chutných variant. Jednou z nich je guláš z vepřového masa. Klasický guláš se ...
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky podávejte třeba s bramborovými knedlíky. A k tomu můžete přidat dušený čerstvý špenát. Zdroj fotografie:...
Druhy skopového a jehněčího masa
...Plec Plec je vhodná k pečení či dušení. Ořezky z plece lze použít ke mletí na čevapčiči. Bok Ten se...
Masopust v roce 2020
...ovary, huspeniny, škvarky, jelita. Maso pečené z plece a bůčku, smažené vepřové řízky. Škvarkové...
Těstoviny s vepřovým ragú
Těstoviny s vepřovým ragú mají svůj původ a základ ve vepřové pleci, která je dušená v kuřecím vývaru, celeru a tymiánu, ...
Bujón čili hovězí vývar
Bujón čili hovězí vývar je prostě grunt. Už naši předkové věděli, že polévka je základ všehomíra. Zde vám předkládáme jed...
Hovězí zadní maso
...bílkovin, ale také železa. Maso z kýty nebo plece tedy hovězí zadní, se hodí pro pečení, dušení,...
Vepřová plec
Vepřová plec pečená současně se zeleninou má skvělou chuť. Recept je jednoduchý a zvládne ho určitě každý....
Guláš z vepřového masa
Guláš z vepřového masa podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, s rýží, nebo jen s čerstvým chlebem. Maso je jemn...
Vepřové maso na hruškách
Dušené vepřové maso na hruškách je má jemně nasládlou chuť a podává se ideálně s vařeným bramborem. Hlavní ingrediencí re...
Hovězí falešná svíčková recept
...najde falešná svíčková, která pochází z přední plece, široké využití. Falešná svíčková se může dusit,...
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky s bramborovou kaší politou rozpuštěným máslem. Nebo s hranolky pečenými v troubě a oblíbeným dipem. ...
Vepřové výpečky se zelím
Vepřová plec patří mezi oblíbené druhy masa, protože není tak tučná a dá se použít jak k pečení, tak k dušení. Výtečné js...
Bramborové knedlíky plněné uzeným
Knedlíky jsou v české kuchyni oblíbené na mnoho způsobů. Populární jsou nejen klasické kynuté knedlíky, ale i ty plněné. ...
Vepřový guláš s jarní cibulkou
Vepřový guláš s jarní cibulkou bude chutnat s rýží, houskovým knedlíkem nebo s vařenými bramborami. Je jen na vás, jakou...
Vepřová pečeně
Vepřová pečeně s knedlíkem a zelím, to je oblíbená česká klasika. Podle tohoto receptu upečete báječné vepřové maso velmi...
Pomalu pečená jehněčí plec
Pomalu pečená jehněčí plec je sice trochu náročnější na náš čas, ale jemné a měkké maso nám to bohatě vynahradí.Jako příl...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Ptáčky z plece recepty