Těstoviny s vepřovým ragú
Těstoviny s vepřovým ragú mají svůj původ a základ ve vepřové pleci, která je dušená v kuřecím vývaru, celeru a tymiánu, ...
Ragú z hovězích žeber
Ragú z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé vaření, ale rozhodně to stojí za to. Sušené houby na...
Top 5 receptů na mořidla divočiny nebo svíčkové
Nakládání divočiny nebo svíčkové do mořidla není úplně běžné, ale jakmile to jednou vyzkoušíte, nebudete chtít jinak. Mas...
Perfektní lasagne? Vyzkoušejte tajnou přísadu Jamieho Olivera!
Britského šéfkuchaře a hvězdu kuchařských show Jamieho Olivera, není třeba fanouškům vaření příliš představovat. Jeho poř...
Telecí ragú
Telecí ragú podáváme rýží nebo s knedlíky. Pokud nestíháme uvařit přílohu, postačí i čerstvé pečivo....
Houbové ragú
Houbové ragú s čerstvým pečivem nebo s dušenou rýží rozhodně stojí za zkoušku. Pokud nemáte čerstvé lesní houby, klidně p...
Ragú z červené řepy
Vegetariánské ragú, které vás příjemně zahřeje a zasytí. Vaříme ze sezónních surovin a naše tělo nám za to poděkuje poděk...
Top 5 vegetariánské recepty na měsíc duben…
Přinášíme top 5 výběr těch nejlepších odlehčených receptů na měsíc duben. Zařaďte do svého jídelníčku více zeleniny a luš...
Bylinky
Zelené koření Dříve měla každá správná hospodyně na zahrádce bylinky, bez kterých by se ve své kuchyni neobešla. Bylinky ...
Hovězí ragú na víně
Hovězí ragú na víně podávejte třeba s houskovými knedlíky. Také se k němu velmi dobře hodí noky. ...
Polévka ragú
Polévka jako ragú je originální recept, který má svůj původ v Asii, ale polévku ragú vařily i naše babičky....
Ragú z cizrny a brambor
Tohle ragú obsahuje samé zdravé ingredience a ještě navíc skořici a kurkumu, které dodají pokrmu orientální nádech. ...
Jak na zvěřinu?
Není maso jako maso Připravit kuřecí a vepřové maso není složité, hovězí a skopové už je pro některé tak trochu výzva. Al...
Nebojte se předsudků, přinášíme čtyři důvody proč se stát veganem…
Chcete zhubnout a cítit se zase jako by vám bylo dvacet? Jezte zdravě a pokud to cítíte buďte veganem. Označení vegan už ...
Srnčí ragú
Zvěřina má svou specifickou vůni i chuť a před tepelnou přípravou je třeba, aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupova...
Hovězí ragú
Hovězí ragú vařené s dobrým červeným vínem, podávané s čerstvým pečivem je opravdu pochoutka pro labužníky. ...
Cuketové ragú
Směs dušených cuket, paprik a rajčat je velmi svěží. Podávat se dá jako příloha k masu nebo ho lze servírovat jako hlavní...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...
5 tipů jak zpracovat velikonoční vajíčka
Velikonoční svátky jsou u konce a v ošatce zbyla kopa vajec? Vyhodit je by byla škoda a mrhání peněz, protože vejce jsou ...
Cuketové lasagne
Chuť cuketových lasagní v tomto receptu dosahuje stejných výšin jako u masové varianty. Křupavá krusta a vláčný vnitřek,...
Pečené paprikové kuře
Pečené paprikové kuře je pikantní maso pečené v zeleninovém ragú. Použít můžete i kuřecí prsa....
Rajčatová omáčka sugo
Italská kuchyně se bez rajčatové omáčky téměř neobejde. Používá se při přípravě masových ragú, těstovin i jako omáčka na ...
Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století
V posledním desetiletí se historici začali zabývat okolnostmi nejen velkých událostí, ale i aspekty běžného života tehdej...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
Jestli patříte mezi ty, kteří si rádi dopřejí pořádný kus masa, tak jste na správném místě, protože vám představíme jedno...
Rajský protlak domácí
Protlak z rajčat se hodí k dohušťování omáček, polévek i masových ragú. V české kuchyni není rajský protlak nic nového, n...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Ragu z divociny recepty