Roštěnky z hovězího masa
Roštěnky z hovězího masa jsou oblíbeným jídlem a na našem stole je vídáme poměrně často. Příprava je jednoduchá a s kva...
Čertovské roštěnky
Čertovské roštěnky můžeme rychle připravit nečekané návštěvě. Jako příloha pak stačí čerstvé pečivo. ...
Zavařování, nakládání, moštování, sušení a mrazení
...v hrnci, v troubě (i v mikrovlnné), nebo i v papiňáku. Je důležité používané sklenice vyvařit a víčka...
Top 10 jídel z hovězího masa
...nebo klasickou svíčkovou na smetaně. A co guláš, roštěnky, karbanátky a jiné a jiné pochoutky z hovězího...
Pivní roštěnky
Pivní roštěnky jsou skvělé třeba s rýží. Dobře upravené hovězí maso bude chutnat hlavně dospělým....
Roštěnky zapečené s ementálem
Roštěnky zapečené s ementálem podáváme třeba s bramborovými hranolky nasucho pečenými v troubě. Když přidáme čerstvý sal...
Pikantní roštěnky pečené v alobalu
Pikantní roštěnky pečené v alobalu podáváme s čerstvým pečivem nebo s brambory. Opečenými, šťouchanými nebo vařenými....
Druhy hovězího masa
...nakrájíme na plátky, ze kterých připravíme roštěnky. Péro nebo-li podplečíJe v hodné na vaření,...
Top polévky pro podzimní dny
...a to rovnou několik hodin. Vývar připravený v “papiňáku” je sice chutný, ale rychlým vařením ztrácí mnoho...
Ďábelské roštěnky
Ďábelské roštěnky jsou především pro milovníky pikantních a kořeněných jídel. Jako přílohu můžete dát dušenou rýži, nebo ...
Roštěnky
Roštěnky podáváme s knedlíky, rýží nebo těstovinami. Je to klasické a oblíbené jídlo....
Hovězí roštěná podle Pohlreicha
...Tento problém vyřeší dušení a to ideálně v tzv. papiňáku. Recept známého šéfkuchaře na hovězí roštěnky je...
Jídlo jako lék: proč vařit na podzim a v zimě vývar?
...polévek a očistě těla. Není to rychlovka V papiňáku uvaříte léčivý vývar jen těžko. Čím déle totiž...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
...nebo dušení. Z Rump steaku jsou vynikající i roštěnky, které mají výraznou chuť. Skirt steak Tento...
Domácí pomerančový džus
...Pomeranče oloupeme a rozdělíme na čtvrtiny. V papiňáku je s půllitrem vody vaříme asi půl hodiny. Pak...
Znojemská hovězí pečeně
Znojemská hovězí pečeně je notoricky známá a oblíbená hlavně díky omáčce s nezaměnitelnou chutí. Můžete ji podávat s hous...
Živáňská pečeně
Živáňská pečeně je stejně dobrá když ji připravujete v létě na grilu, nebo jako my teď, v alobalu v troubě. Vhodnou přílo...
Tafelspitz: rakouská specialita, kterou miloval sám císař
...hovězí nezměkne. Proces lze urychlit použitím “papiňáku”, ale vývar nebude mít takovou sílu. Uvařené maso...
Houby v evropské kuchyni. Jak připravit tradiční polský bigos?
...slaniny, 400 g vepřového plecka, 400 g hovězí roštěnky, 200 g měkkého salámu nebo klobásy, 30 g sušených...
Hovězí roštěná
Tento typ masa se dá připravit tzv. na minutku nebo lze vsadit na jistotu a využít například výhod pomalého hrnce. Zde se...
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem
Roštěná s mrkví, šalotkou, mátou a citrónem je pikantní a vydatné jídlo. Můžeme ji podávat s vařenými mladými brambory, ...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Roštěnky v papiňáku recepty