Top 10 jedlých hub
Všeobecně platí, že houby začnou růst několik dní po vydatnějším dešti, po kterém následují teplé dny. Tenhle zvláštní ko...
Druhy hovězího masa
Pro nezkušené kuchařeZkušené kuchařky a kuchaři už dávno netápají, když vkročí do masny. Rozhodně objednají až pět druhů ...
České vánoční tradice
Na úvod by se dle mého slušelo říci, co vlastně taková tradice je. Přesně vymezené definice si zde uvádět nebudeme, ve zk...
Jak posuzovat chuť vína
Jediný doušek vína vám může napovědět, jaké chuťové zážitky vás čekají a ke kterému pokrmu se hodí. Laik rozezná několik ...
Vybíráme boty na běh
Uzrál čas. Již nějakou dobu běhám a je čas na ty nové. Hezké. Rychlé. Lehké. Jako má kamarád. Nebo méně hezké? S tlumením...
Tafelspitz: rakouská specialita, kterou miloval sám císař
Vařené hovězí maso se spoustou příloh, to je tradiční rakouský pokrm Tafelspitz. Tato lahůdka se připravuje z hovězího za...
Nic nenalezeno
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Spicka recepty