Pečený česnek s topinkou
Pečený česnek chutná lehce oříškově a nemá tak ostrou chuť. Můžete ho namazat na topinky, ale klidně i na čerstvé pečivo...
Marinovaná Mozzarella
Marinovaná Mozzarella je skvělý předkrm. Můžeme ho podávat i jako chuťovku k vínu, nebo může být součástí studené mísy. ...
Jak skladovat domácí česnek až do jara?
Na chřipku i na rýmu, na parazity i na upíry. Česnek je zkrátka poklad, který si můžete s úspěchem pěstovat i na vlastní ...
Medvědí česnek vám dodá potřebnou energii
Ještě se po zimě cítíte kapánek unavení? To bude tím, že jste letos ještě nešli kolem míst, kde roste česnek medvědí - ne...
Pečené kuřecí karbanátky
Pečené kuřecí karbanátky jsou zdravější než ty smažené, protože jsou bez tuku. Můžete k nim udělat bramborovou kaši, nebo...
Bajane s cizrnou
Bajane s cizrnou je provensálský pokrm (odtud francouzský název bajane), který vznikl v jednom hrnci smícháním několika o...
Vydatná snídaně do misky
Vydatná snídaně do misky je velmi chutná a nasytí vás na celé dopoledne. Jednotlivé misky můžete uložit do lednice a vydr...
Zázrak jménem česnek – pochutina i lék
Česnek je jedním z největších darů přírody. Má své příznivce i odpůrce. V tom druhém případě hlavně kvůli jeho specifické...
Česnek
Česnek – výrazné koření a přírodní antibiotikum Již staří Řekové a Římané připisovali česneku významnou roli nejen v kuc...
Sušená rajčata v sušičce
Sušená rajčata jsou oblíbenou středomořskou pochoutkou. Pokud máte doma sušičku a velkou úrodu rajčat, snadno a levně si ...
Křehké pečivo se sýrem
Křehké pečivo se sýrem uvítají hlavně ti kteří nesnáší lepek. Krásně nahradí třeba pečivo k snídani nebo ke svačině....
Mražené krevety
Mražené krevety jsou většinou připravené přímo k vaření. Stačí je rozmrazit. Koření můžete použít i jiné. Podle chuti....
Medvědí česnek - 100% přírodní antioxidant podporující imunitu
Jeden ze zásad boje proti škodlivým virům je prevence. Nastala sezóna medvědího česneku, který je plný vitamínu C, je sil...
Potřebujete snížit tlak a cholesterol, zlepšit trávení a prospět svému srdci? Nebo se potřebujete doma zbavit upírů, odradit zloděje a odvrátit závist? Vsaďte na česnek.
V české kuchyni, a vlastně v každé vyhlášené kuchyni od Francie až k Číně, je česnek velmi významnou rostlinou s všestran...
Rajčata a papriky zapečené se sýrem
Rajčata a papriky zapečené se sýrem připravujte v předehřáté troubě. Pokud zrovna nemáte goudu, můžete použít jakýkoliv j...
Celerový krém s restovanými žampiony
Celerový krém s restovanými žampiony je sváteční jemná a voňavá polévka. Zkuste ji a pochutnáte si....
Smažené žampiony
Recept na smažené žampiony kdysi v nedávné minulosti:) byly spolu se smaženým sýrem jednou z mála možností, jak si dát v ...
Zázračný česnek: Egypťané na něj přísahali, ve Středověku byl zbraní proti moru
Známe ho jako pikantní dochucovadlo i jako zázračnou hlízu, která léčí mnoho neduhů. Česnek má v kuchyni i v lidovém léči...
7 důvodů, proč jíst na podzim česnek
Někomu velmi chutná, jiný ho nemůže ani cítit – česnek. Jeho vůně i chuť jsou velmi intenzivní a tohle koření umí skvěle ...
Smetanové brambory se špenátem
Smetanové brambory se špenátem připravíte velmi snadno a je to vážně pochoutka. Vyzkoušejte je....
Kuře pečené na cibuli
Kuře pečené na cibuli je pikantní, jemné a když přidáte pečené nebo vařené brambory, ale klidně i hranolky, pochutnáte si...
Nádivka se slaninou
Nádivka se slaninou může být samostatným jídlem, nebo ji můžete podávat s pečeným kuřetem jako přílohu....
Medvědí česnek: oblíbená jarní bylinka, která prospívá zdraví a obohatí kuchyni
Na jaře lesy dostanou nový zelený koberec a začnou vonět po česneku. Začíná sezona sběru medvědího česneku, vytrvalé byli...
Grilujete jen maso? Zkuste výtečnou grilovanou zeleninu!
Samozřejmě že to, co nás v souvislosti s grilováním jako první napadne, je maso. Ale ti, kteří už ochutnali grilovanou ze...
Kuře pečené se zeleninou
Kuře pečené se zeleninou bude chutnat zase trochu jinak. A zelenina pečená společně se šťavnatým kuřátkem mu bude skvělou...
Těstoviny v omáčce z rajčat a papriky
Těstoviny v omáčce z rajčat a papriky doplněné strouhaným parmezánem připravíme velmi snadno a rychle. A přesto je to jí...
Brambory pečené se slaninou a sýrem
Brambory pečené se slaninou a sýrem doplněné třeba domácí tatarskou omáčkou budou skvělou večeří. Můžete je posypat bylin...
Pečená vepřová panenka se špenátem
Pečená vepřová panenka se špenátem je jemné maso s lahodnou přílohou. K tomu si uvařte ještě třeba bramborové noky....
Dušená kapusta se slaninou
Dušená kapusta se slaninou je báječná příloha k pečeným, vařeným nebo grilovaným masům, ale klidně i samostatné jídlo. ...
Pikantní cibulové kroužky
Pikantní cibulové kroužky jsou křupavé a nejlepší jsou hned po osmažení. Jednoduchá chuťovka třeba k pivu. Nejsnadněji se...
Smažené bramborové karbanátky s mrkví
Smažené bramborové karbanátky s mrkví, to je trochu netradiční, ale skvělá příloha k masu. Pokud zrovna grilujete maso, m...
Smažené kuřecí nugety
Smažené kuřecí nugety s pikantní omáčkou, k tomu třeba hranolky, nebo jen salát z čerstvé zeleniny. ...
Smažené bramborové krokety
Smažené bramborové krokety třeba s pikantním salátem z kysané zeleniny, nebo jen s domácím dipem, to může být skvělý be...
Vepřové maso v hořčičné omáčce
Vepřové maso v hořčičné omáčce podáváme s knedlíkem, s rýží nebo s bramborovými noky....
Vepřové kotlety na žampionech
Vepřové kotlety na žampionech a bramborová kaše nebo šťouchané brambory. Jednoduchý recept a výsledkem je vynikající chu...
Domácí bramborové chipsy
Domácí bramborové chipsy jsou rychle hotové a určitě všechny ingredience máte doma. Koření a bylinky si zvolte podle vlas...
Zdravé cizrnové křupky
Zdravé cizrnové křupky si dejte ke sledování filmu, nebo jen tak, když dostanete chuť na něco dobrého. Množství a druh k...
Zapečená brokolice s houbami a sýrem
Zapečená brokolice s houbami a sýrem je skvělé jídlo a rozhodně ho zkuste, protože je snadné a rychlé. Můžeme použít také...
Pomalu dušené hovězí
Pomalu dušené hovězí je pokrm vynikající chuti. Doba vaření je sice delší, ale právě dlouhé vaření dodá jídlu tu báječnou...
Zapečené kuře s čedarem
Zapečené kuře s čedarem je skvělé jídlo vonící sýrem a bylinkami. Můžeme ho jíst se zeleninovými saláty, pro větší jedlík...
Pizza se špenátem a artyčokem
Pizza se špenátem a artyčokem je velmi chuťově výrazná a kdo má rád špenátové pizzy, bude určitě velmi spokojený.Máme-li ...
Losos se zázvorem a medem
Losos se zázvorem a medem je trochu neobvyklý, ale skvělý recept na přípravu této zdravé ryby. Kombinace zelené cibule, č...
Okurka s bílým jogurtem
Okurka s bílým jogurtem. Skvělý okurkový salát s bílým jogurtem k masu, pečivu nebo k bramborákům. ...
Hovězí mleté maso se zeleninou
Těšíte se na teplou večeři? Vyzkoušejte hovězí maso se zeleninou....
Zelenina na másle s jasmínovou rýží
Lehké jídlo, které vás zasytí a na váze to určitě nepoznáte. Jeho příprava nezabere mnoho času a ocení jej zejména milovn...
Zeleninová polévka
Zeleninová polévka nás večer zahřeje a spolu s čerstvým pečivem, bohatě postačí na lehkou večeři. ...
Naložená kuřecí prsa v chutné omáčce
Stravovat se zdravě a chutně, to bychom měli všichni. Udělejme si jídlo pěkné. ...
Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
V chladném období není nic lepšího než vydatný hovězí guláš!. Dušené hovězí maso se vaří v troubě asi 2 hodiny, aby bylo ...
Cuketová polévka
Krémová polévka velmi příjemné chuti, inspirovaná italskou kuchyní. Voní po česneku a chuť jí dodá i strouhaný parmazán. ...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Suseny cesnek recepty