Tmavá hovězí polévka
Další varianta jednoduché a snadné polévky z hovězího masa představuje tato tmavá hovězí polévka, kterou můžete vzít za z...
Dobré jídlo, přátelé, a hlavně žádný spěch. Tak stolují Francouzi.
...bývá paštika a je doplněná právě bagetou. Ovšem bageta nesmí chybět ani u žádné snídaně. Stejně jako...
Čas na domácí pečení je možná právě teď
...ranní rohlíky nebo housky, ve Francii křupavá bageta, známe i italskou ciabbatu, anglické briošky....
Pečená bageta s bazalkovým pestem
Toto jídlo vám provoní byt bazalkou a všem se budou sbíhat sliny a vy se budete ráno sbíhat ke stolu. ...
Trudnou mysl rozjasní, cibulačka fantaskní – tajemství francouzské cibulačky
...dcl olivového olejesůl a pepř podle chutisvětlá bageta Nejprve si v hrnci rozpusťte máslo a podle...
Top recepty pro začátečníky
...k vínu i večeře. Suroviny pro recept: světlá bageta, rajčata, olivový olej, pepř, sůl, čerstvá...
Bageta plněná malými krevetami
Bageta plněná malými krevetami je jídlo pro labužníky. S hnědou koprovou pikantní omáčkou si na něm rozhodně pochutnáte. ...
Vynikající ledové frappé se zmrzlinou
Horké letní dny nás lákají k lenošení na zahrádce. Dopřejme si něco, co nás příjemně ochladí. ...
Smažené rýžové nudle se žampiony
Smažené rýžové nudle se žampiony jsou rychlé a jednoduché pikantní jídlo. Jak moc bude pikantní záleží jen na vás....
Sladidla - aneb čím vším se dají osladit pokrmy?
Sladkosti vábily většinu z nás, již když jsme byli malými dětmi – barevná roksová lízátka, smetanové karamelky, na jazyku...
Jak na vývar?
Zeleninový, masový, rybí vývar je základ naší české kuchyně. Připravit výtečný vývar není nic složitého, jen to chce mít ...
Dušené sladké vepřové maso
Co by měl mít každý kuchař ve svém repertoáru? Jsou to určitě základy, například jak připravit rýži nebo upéct kuře. Nebo...
Pařížská šlehačka
Do tmava zabarvená šlehačka má výraznější chuť než klasická bílá a určitě má i spoustu fanoušků. K přípravě pařížské šleh...
Pikantní plněná vejce
...sezónní zeleninou. Čerstvé pečivo, jako chléb, bageta nebo křupavá houska, jsou tou nejlepší přílohou....
Bešamelová omáčka
To je prostě základ Pokud se naučíte bešamelovou omáčku, máte zmáknuto hned několik tradičních českých omáček. Je jednodu...
Vše o víně, co by jste měli znát
Sommelierské pojmy nemusejí být španělskou vesnicí. Naučte se jim porozumět Znáte ten pocit, kdy si v restauraci objedná...
Topinky s rajčaty
Topinky s rajčaty zapečené v troubě připravíme jako lehkou večeři. Můžeme jimi pohostit i návštěvu třeba k vínu nebo pivu...
Tomatová bruschetta (brusketa)
Tomatová bruschetta (brusketa) je jednoduchý a velmi chutný předkrm. Pečivo nakrájejte na plátky a dejte péct do trou...
Caesar salát s Ančovičkami
Kdo by neznal Caesar salát? Ideální v horkých dnech. Zasytí a přitom osvěží....
Extrémní letní teploty - kolik a co pít, aby náš organizmus netrpěl
Život bez vody není možný. Je to základní stavební kámen všech živých organizmů a pro člověka to platí obzvlášť. Voda tvo...
Cizrna neboli římský hrách – ideální zdravá potravina nejen pro vegetariány
V současné době je největším vývozcem cizrny, a to hlavně Cizrny beraní, Indie, Mexiko nebo severní Afrika. U nás se pěst...
Bruschetta
Bruschetta pochází z Itálie. Je to v podstatě opečený chléb s rajčaty, česnekem a bazalkou. Jako předkrm nebo výborná sva...
Toasty s houbami
Když se houbařská sezona naplno rozjede, hrají v kuchyni prim recepty z těchto darů lesa. Co ještě z hub vytvořit? Pokud ...
Česnekové chlebíčky s parmezánem
Česnekové chlebíčky s parmezánem jsou pikantní a jako pohoštění pro návštěvu ,společně se sklenkou dobrého nápoje, budou ...
Okurkové chlebíčky s ředkvičkami
Okurkové chlebíčky s ředkvičkami se hodí třeba jako silvestrovské pohoštění k dobrému vínu. Jsou jednoduché a zdravé....
Francouzská cibulačka
...a koření téměř nic jiného. Samozřejmě francouzská bageta by k ní byla skvělá...
Bruschetta
Bruschettu bychom mohli v podstatě označit za italskou variantu našich klasických topinek. Je to skvělá volba, pokud si c...
Tuňákový chlebíček
Tuňákový chlebíček je chuťovka zapečená v troubě. Rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu....
Česnekový chléb
Česnekový chléb je pikantní příloha k masu, nebo klidně k zeleninovému salátu. Také jako pochoutka k pivu či vínu je báje...
Klasická francouzská cibulová polévka
Klasická francouzská cibulová polévka je ta všem flamendrům dobře známá, zklidňující polévka, co nám dělá tak dobře druhý...
Květáková polévka se sýrem Stilton
Květáková polévka se sýrem Stilton je velmi vydatná a sytá. V zimních měsících nás pěkně zahřeje a v letním horku nahradí...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Tmava bageta recepty