Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
...k pivu. Které triky pro přípravu těch nejlepších žeber prozrazuje Zdeněk Pohlreich? Vepřová žebra ... a připočítáme-li další hodinu na upečení žeber, celková náročnost tohoto receptu činí 2 hodiny...
Jsou Češi dnes ještě schopní vyrábět uzeniny sami doma?
...vybrat vhodnou udírnu, nastudovat si techniky uzení a pustit se do práce. Při uzení se potraviny ... a prodlužuje se tím i jeho trvanlivost. Při uzení se mění chuť i vzhled masa. Co se samotné...
Podzim je tady! A nesmí chybět ani uzené
...patří. Pokud se v letošním roce chystáte na uzení poprvé, nejprve si o jednotlivých technikách něco ... abyste použili tu správnou. Potraviny jsou během uzení vystavovány účinkům kouře, jehož úkolem je maso a...
Pečená srnčí žebra
Zvěřina má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v období od srpna do září, kdy ...
Kroupová polévka s uzeným masem
Kroupová polévka s uzeným masem může být novinkou na vašem talíři. Vyzkoušejte ji. Uzená žebra bývají dost slaná, proto p...
Domácí barbecue omáčka na žebírka
Jednoduchá marináda připomíná chuť oblíbených amerických bbq omáček. Je však vylepšená kouskem hořké čokolády....
Zamilovali jste si chuť uzeného masa, či klobásek? Tak si je sami vyuďte
...třeba moravské uzené. Od pravěku k současnosti Uzením maso zpracovávali už naši dávní předci v pravěku ... jiné. Jaké v domácím, nebo chcete-li zahradním, uzení máme možnosti? Plynové udírny či elektrické?...
Nakládané ryby + recept na dokonalou švédskou pochoutku gravadlax
...ryb poživatelných i po delším čase. Jde o uzení, nakládání, sušení a solení ryb. Udit lze jak ... Bismarckův sleď. Na porce se rozdělí stejně jako uzení sledi. Na rozdíl od nich se ale namáčejí v bílém...
Vepřová žebra podle Pohlreicha
Křupavá žebírka jsou skvělý pokrm pro zimní období. A recept ovoněný badyánem, skořicí a zázvorem, inspirovaný předpisem ...
Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv?
...pečení a grilování. Dalším typickým zdrojem je uzení masa. Zatímco průmyslové udírny tyto látky...
Módní trendy v gastronomii
...výsledek je vynikající. Maso je šťavnaté, voní po uzení. Krájí se na tenké plátky a hodí se hlavně do...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Uzení žeber recepty