Husí játra
Husí játra připravená podle tohoto receptu můžeme podávat jako studený předkrm. Jako příloha je nejvhodnější čerstvé peči...
Vepřová játra
Vepřová játra jsou výborná jako rychlá minutka, třeba k opečeným bramborám. Tento recept ale počítá s pikantní omáčkou, t...
Top recepty na suchý únor - posilte svá játra...
Přinášíme výběr těch nejlepších únorových receptů, které které zachutnají celé rodině . Rozhodli jste se držet suchý únor...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...
Játra na čínský způsob
Játra na čínský způsob podáváme samozřejmě s rýží. Nebo klidně jen s čerstvým pečivem....
Vepřová játra se slaninou
Vepřová játra se slaninou podáváme s opečenými brambory. Pokud máme dost omáčky, můžeme jako přílohu připravit i rýži. ...
Kuřecí játra v omáčce
Kuřecí játra v omáčce jsou výborným tipem na jednoduchý oběd. Vůně omáčky přiláká strávníky ke stolu....
Pochoutka zvaná Foie gras
Názory se rozcházejíFoie gras jsou ztučnělá játra vodních ptáků, nejčastěji se konzumují ty husí, a jsou považována za ve...
Černá ředkev v naší kuchyni
Zelenina, která detoxikujeČerná ředkev není příliš známá a oblíbená zelenina. Běžně jí v obchodě nedostanete, ale pokud s...
Vepřová játra na slanině
Vnitřnosti nebývají až tak častou složkou našeho jídelníčku a možná je to škoda. Například játra jsou bohatým zdrojem žel...
Kuřecí játra ve smetanové omáčce
Kuřecí játra ve smetanové omáčce, to je takový rychlý oběd nebo večeře. Třeba s hranolky nebo s vařenými bramborami....
Vepřová játra jako minutka
Vepřová játra jako minutka nám budou chutnat třeba se smaženými hranolky. Lepší a hlavně zdravější variantou pak budou h...
Kadmium v potravinách, tichý zabiják!
Kadmium, co o něm víme?Je to prvek, který patří mezi těžké kovy. Vyskytuje se vzácně v zemské kůře, v mořské vodě, ale v ...
Nejneoblíbenější jídla aneb nad čím vším ohrnujeme nos
Žijeme v době, která přeje mlsným jazýčkům. Hlady v naší zemi trpí jen málokdo, a tak si můžeme dovolit být trochu vybíra...
Drůbeží játra na špejli
Drůbeží játra na špejli připravíme velmi rychle v troubě. Jako přílohu můžeme zvolit brambory, pečené nebo vařené, a čers...
Smažená drůbeží játra
Smažená drůbeží játra podáváme s čerstvými zeleninovými saláty nebo také s bramborovou kaší. V podstatě se k nim hodí bra...
Kuřecí játra na grilu
Kuřecí játra na grilu a k nim vařené nebo pečené nové brambory. Také čerstvé pečivo je dobrou volbou. A ještě třeba zelen...
Pampeliška lékařská - zlato našich luk pro pevné zdraví…
Vyčistíte si hlavu, cévy i střeva, z pampelišky využijete každý kousek. Od časného jara do podzimu můžete sbírat tuto ned...
Proč ještě nebyl vynalezen lék na kocovinu?!
Silvestrovské oslavy se kvapem blíží, a tak ti zodpovědnější z nás začínají tušit. Nový rok nebude nic příjemného, pokud ...
Kuřecí játra s brokolicí
Kuřecí játra s brokolicí jsou výborná třeba s čerstvě uvařenými bramborami. přílohou ale může být i dušená rýže nebo krup...
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce jsou nejlepší s dušenou rýží nebo s vařenými brambory. Je to rychlé a snadné jídlo které může ch...
Vepřová játra na grilu
Vepřová játra na grilu podáváme s pečenými brambory, nebo s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou. Místo tatarské omá...
Celková detoxikace organismu je klíčem ke zdraví a kráse…
Již naši předci dobře věděli, že pravidelná očistná kúra organismu jim zajistí dobrou fyzickou i duševní kondici. Právě p...
Top 5 tipy jak poznáte, že vašemu tělu chybí vitamíny a minerály…
Poradíme vám jak rozpoznat, že vašemu tělu chybí nezbytné vitaminy a minerály. Rozpoznat deficit některých zdraví prospěš...
Vepřová játra
Vepřová játra můžeme podávat s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Čerstvý zeleninový salát k tomu bude vynikající...
Obalovaná vepřová játra na roštu
Obalovaná hovězí játra na roštu podávejte s bramborovou kaší nebo s opečenými brambory. Výbornou přílohou je i čerstvý s...
Drůbeží játra na víně
Drůbeží játra na víně jsou rychlou minutkou. Maso je jemné a omáčka lehce pikantní. Přílohou může být bramborová kaše neb...
Kuřecí játra s rýžovými nudlemi
Kuřecí játra s rýžovými nudlemi se hodí i pro bezlepkovou dietu. Chutnat ale budou úplně každému. Navíc, je to rychlovka....
Polévka z vepřových jater
V tomto receptu se dostávají ke slovu podceňovaná vepřová játra, aby jednohlasně bránily svoje místo v našich receptech....
Játrová paštika z kuřecích jater
Játrová paštika z kuřecích jater, kterou si připravíme sami doma, bude skvělou pomazánkou na pečivo při přípravě svačin...
Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky jsou oblíbenou zavářkou do masových vývarů. Játra použijte jakákoliv, kuřecí, vepřová, hovězí......
Škračky
Škračky je jídlo známé hlavně na Valašsku. Je rychlé, jednoduché a velmi dobré. Můžete s úspěchem použít i játra kuřecí....
Rizoto se žampiony a s kuřecími játry
Rizoto se žampiony a s kuřecími játry můžeme ve finále posypat dobrým strouhaným sýrem. Uvidíte, že toto spojení chutí vá...
Foagra
Foagra, neboli Foie Gras, jsou pochoutkou připravenou z jater vodních ptáků, nejčastěji hus a kachen. Přílohou k této d...
Bramborová polévka s játry
Tento recept je na super lahodnou bramborovou polévku, kterou skvěle obohacuje chuť masa v podobě jater. Recept na tuto b...
Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky se podávájí především v kombinaci s poctivým hovězím vývarem. Návodů na jejich výrobu je mnoho a použív...
Játrové knedlíčky do polévky
Játrové knedlíčky do polévky jsou oblíbenou zavářkou. Jsou jednoduché a polévka bude hned o něco slavnostnější....
Domácí paštika
Domácí paštika z kuřecích jater vám v ledničce nějaký čas vydrží. Recept je jednoduchý a nenáročný....
Kuřecí játrová paštika
Doma připravená kuřecí játrová paštika je skvělým základem pro svačiny a studené večeře. Podáváme většinou s chlebem, ale...
Játrové knedlíčky do polévky
Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni j...
Paštika z kuřecích jater
Paštika z kuřecích jater je skvělá na čerstvém pečivu k snídani i ke svačině. Připravíme si ji jednoduše sami doma....
Zapečený toust s drůbežími játry
Zapečený toust s drůbežími játry se hodí třeba na posezení s přáteli u sklenky červeného vína. Nebo to může být jednodu...
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Kaldoun s játrovými knedlíčky je polévka, která se přesně hodí ke svatomartinským hodům. Než si dáme husu s několika druh...
Dýně máslová
Dýně máslová má lehce oříškovou chuť a a po upečení svou vůní a chutí opravdu trochu připomíná máslo. Tento recept s kuř...
Pečené kuře se sváteční nádivkou
Ideální recept pro nedělní rodinný oběd, který se hodí také jako velikonoční sváteční pokrm. Nádivku lze péct zvlášť, neb...
Nadívané kuře
Nadívané kuře je klasika, kterou známe už od našich babiček. Neuškodí si ji znovu připomenout....
Dvojitá boloňská omáčka
Dvojitá boloňská omáčka z kuřecích jater a z hovězího masa je jednou z mnoha variant této oblíbené omáčky. Kromě špaget j...
Fettuccine Bolognese
Fettuccine Bolognese jsou italské těstoviny připravené s báječnou omáčkou. Několik druhů mletého masa a spousta bylin a k...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Veorova jatra recepty