Dušené sladké vepřové maso
Co by měl mít každý kuchař ve svém repertoáru? Jsou to určitě základy, například jak připravit rýži nebo upéct kuře. Nebo...
Rychlý oběd z vepřové kýty recept
Vepřova kýta (stehenní část zadní nohy) se skvěle hodí k přípravě nejrůznějších pokrmů. Od řízků, přes kuřecí nudličky až...
Top marinády pro grilované vepřové maso
Úprava masa na grilu je v létě jednoduchý způsob, jak připravit výtečný oběd, večeři nebo pohostit společnost. Ugrilovat ...
Polévky pro děti
Určitě každý z vás vaří nebo kupuje příkrmy. Ale co polévky? Ty v regálu nenajdete a my si teď povíme, jestli dělat polév...
Vepřové kotlety zapečené se sýrem
Vepřové kotlety zapečené se sýrem podáváme s vařenými brambory nebo hranolky. Místo smetany můžeme použít plnotučné mléko...
Pečené vepřové plátky v marinádě
Pečené vepřové plátky v marinádě můžeme podávat třeba s bramborovou kaší. Budou ale výborné i s hranolky nebo s čerstvý...
Vepřové kotlety se zelenou hořčicí
Vepřové kotlety se zelenou hořčicí budou skvěle chutnat hlavně díky výjimečně pikantní chuti hořčice. Tato exotická bylin...
Kdy bychom měli jíst polévky a kdy ne?
Dříve se vůbec žádný oběd neobešel bez polévky. Naše babičky vařily polévky stále a ty byly neodmyslitelnou součástí i ve...
Tipy na osvěžující letní polévky z ovoce
Na první pohled se může zdát, že o polévky není v teplých letních dnech příliš velký zájem, ale pokrm, který často předch...
Malinové vepřové medailonky
Malinové vepřové medailonky jsou neodolatelné svou jemnou chutí. Jsou přitažlivé i tím, jak snadno je připraví i naprostý...
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno, toto původem tradiční bavorské jídlo, podáváme většinou s pikantní hořčicí nebo křenem a s čerstv...
Vepřové ražniči
Vepřové ražniči je skvělé s hranolky pečenými troubě a s tatarskou omáčkou. Někomu ale může chutnat i s bramborovou kaší ...
Zeleninové polévky jako předkrm, hlavní chod, nebo svačina?
Jsou neodmyslitelnou součástí našeho jídelníčku. Tedy, alespoň by měly být. Z mnoha důvodů. Především jsou zdravé. Když s...
Studené polévky – vítané osvěžení v letních horkých dnech
Hitem horkého léta jsou určitě studené polévky. Většinou je připravujeme z ovoce nebo ze zeleniny, takže kromě toho, že j...
Marinované vepřové řízky pečené v troubě
Marinované vepřové řízky pečené v troubě jsou pikantní a podáváme je třeba jen se zeleninovými saláty. Smažené hranolky n...
Vepřové plátky s pohankou
Vepřové plátky s pohankou klidně servírujte s čerstvými zeleninovými saláty. Pro větší jedlíky můžeme přidat třeba opečen...
Vepřové maso se zeleninovou omáčkou
Vepřové maso se zeleninovou omáčkou je lehké jídlo, například na sobotní oběd. ...
Top polévky pro podzimní dny
Začátek podzimu bývá pro imunitu náročnějším obdobím, a proto je jí třeba pomoci a správně ji připravit na podzimní plísk...
Top 5 receptů na polévky
Slunečných dnů ubývá a rtuť teploměru pomalu, ale jistě klesá. Počasí je spíše sychravé, vlhké a zima zalézá do morku kos...
Vepřové ražniči
Vepřové ražniči je jedno z jídel, které můžeme připravovat v létě na zahradě na grilu. Jako přílohu doporučujeme sezónní ...
Vepřové nudličky se žampiony
Vepřové nudličky se žampiony můžeme podávat s rýží. Hodí se k nim ale i hranolky nebo čerstvý zeleninový salát....
Vepřové medailonky s rýží
Vepřové medailonky s rýží a lehkou omáčkou zvládne uvařit úplný začátečník....
TOP 10 receptových stránek na českém internetu
Bez internetových magazínů si už neumíme představit náš život. A bez jídla života už vůbec není. Proto můžete na internet...
Koření a jeho použití v kuchyni
Nejdříve něco o koření Většina z nás si vaření bez koření snad ani nedokáže představit. Používáme ho v kuchyni k příprav...
Minutka z vepřové kýty
Minutka z vepřové kýty s podušenou zeleninou je nejlepší s vařenými brambory. Kdo má raději hranolky, tomu je nasucho ope...
Rizoto z vepřové kýty se žampiony
Rizoto z vepřové kýty se žampiony je syté a velmi jednoduché jídlo. Pokud jste milovníci rýže, je to jedna z nespočetných...
Vepřové maso na pivu se zelím
Vepřové maso na pivu společně pečené se zelím je šťavnaté a voňavé kořením. K němu třeba bramborový knedlík?...
Pečené vepřové koleno
Oblíbená masová pochoutka vepřové koleno je populární v zimě, o Masopustu, ale i v létě, kdy dodává sílu například vodáků...
Malé vepřové řízečky pečené v troubě
Malé vepřové řízečky pečené v troubě jsou krásně křupavé a třeba s vánočním bramborovým salátem mohou být výbornou večeří...
Vepřové nudličky v křenové omáčce
Vepřové nudličky v křenové omáčce můžeme podávat s houskovým knedlíkem, nebo s vařenými bramborami. Výborné jsou s brambo...
Vepřové kotlety se žampiony
Vepřové kotlety se žampiony připraví i kuchař začátečník. Jako příloha se hodí dušená rýže, vařené brambory. ...
Vepřové výpečky z krkovice
Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučnýc...
Vepřové kotlety s brambory
Vepřové kotlety s brambory pečené v troubě v jenom pekáčku jsou skvělé a syté jídlo pro zimní a podzimní sychravé dny. I ...
Vepřové kotlety s brambory a hráškem
Vepřové kotlety s brambory a hráškem jsou klasickým a velmi oblíbeným jídlem. Hrášek použijeme mražený, ale máme-li čers...
Kapání do polévky
Pokud vám doma chybí nudle do masového nebo zeleninového vývaru, nemusíte zoufat, protože kapání je skvěle nahradí. Pro t...
Žemlové knedlíčky do polévky
Žemlové knedlíčky do polévky se hodí do všech masových vývarů. Z obyčejné polévky rychle udělají polévku sváteční....
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách podáváme s bramborami nebo rýží . Nemáme-li čerstvé houby, můžeme použít sušené, nebo také žampio...
Vepřové na paprice
Vepřové na paprice chutná výborně s rýží. Ale pokud jste milovníky houskových knedlíků, tato skvělá omáčka s vepřovým m...
Smažené vepřové řízky bez lepku
Smažené vepřové řízky bez lepku chutnají báječně. Přílohou bývá většinou bramborová kaše, vařené brambory nebo bramborový...
Vepřové kotlety s rajčaty
Vepřové kotlety s rajčaty budou chutnat s vařenými brambory nebo s dušenou rýží. Je to skvělé syté jídlo a jeho příprava ...
Vepřové maso v žampionech
Vepřové maso v žampionech můžeme podávat s dušenou rýží. Stejně dobrou přílohou však budou vařené brambory nebo bílá fra...
Pikantní vepřové kotlety
Pikantní vepřové kotlety podáváme s pečenými nebo vařenými brambory. Také bychom mohli jako přílohu nabídnout i rýži....
Dušené vepřové s kapustou
Dušené vepřové s kapustou je úplně nejlepší s vařenými bramborami. Ale klidně si jako přílohu uvařte houskový knedlík neb...
Vepřové plátky v těstíčku
Vepřové plátky v těstíčku podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší. Také by nebyly špatné hranolky pečené nas...
Závitky z vepřové kýty
Závitky z vepřové kýty jsou výborné s vařenými bramborami. Recept je jednoduchý, zvládne ho i kuchař začátečník....
Vepřové plátky s křenem
Vepřové plátky s křenem podáváme většinou s vařenými bramborami. Dobré jsou také hranolky nasucho upečené v troubě....
Vepřové řízky ve smetanové omáčce
Vepřové řízky ve smetanové omáčce obvykle podáváme s houskovými knedlíky nebo s rýží. Je to rychlé a jednoduché jídlo s k...
Vepřové kotlety po italsku
Vepřové kotlety po italsku jsou pikantní a trochu exotické. Jako přílohu zvolíme , stejně jako to dělají Italové, čerstv...
Vepřové výpečky
Vepřové výpečky podávejte třeba s bramborovými knedlíky. A k tomu můžete přidat dušený čerstvý špenát. Zdroj fotografie:...
Vepřové plátky v jemné omáčce
Vepřové plátky v jemné omáčce podávejte nejlépe s vařenými brambory. Ale třeba bramborové noky jsou také dobrá volba....
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Vietnamske veprove polevky recepty