Pražma na citrónovej omáčke s olivami
Filet z pražmy obalíme zľahka v múke. Na panvičke rozpustíme maslo na ktorom jemne orestujeme rozmarín, plátky citróna a ...
10 nejlepších českých foodblogů, které by vám neměly uniknout
Trend psaní o jídle a sdílení gastronomických zážitků má pravděpodobně původ v ustáleném slovním spojení – jíš očima. Pop...
O jídle Mike Trafik z PSH
Tentokrát jsme se na rozhovor sešli s DJem, producentem a nově také restauratérem Mikem Trafikem ze skupiny PSH. Jak je n...
Buchty proti bombám
Buchty proti bombám je iniciativa, která chce pomáhat uprchlíkům před válkou na Ukrajině. Za tímto volným sdružením stojí...
Svíčková na smetaně s knedlíkem – národní poklad a cenné dědictví
Svíčková na smetaně je v povědomí mnoha lidí královnou české kuchyně. A právem, protože právě svíčková na smetaně pro spo...
Nejlepší fastfoody v Evropě
Když si ještě chvíli počkáme, určitě zanedlouho zase bude možné cestovat. To se zdá být nevyhnutelné, protože lidi jsou z...
Degustační charitativní večeře v Café AdAstra s Filipem Sajlerem
Chtěli bychom se s vámi podělit o zajímavý gurmánský zážitek ze začátku června. Byli jsme na Charitativní degustační veče...
Jak si poradit s léčbou průjmu?
Průjmová onemocnění jsou nepříjemná. Souvisí s poruchou zažívání a obtěžují intenzivním vyprazdňováním řídké stolice. Bol...
Litina má tradici a patří do moderní kuchyně
To, co skuteční profesionálové vědí už dávno, se konečně vrátilo i do podvědomí amatérských kuchařů - litina si znovu dob...
Recept na dárky: s láskou a bez shonu
Promítněte svoji vášeň k vaření i do vánočních dárků. Vykašlete se na tlačenice v obchodech i fronty na poště. Udělejte s...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Www.impuls recepty