Pražma na citrónovej omáčke s olivami
Filet z pražmy obalíme zľahka v múke. Na panvičke rozpustíme maslo na ktorom jemne orestujeme rozmarín, plátky citróna a ...
Prostřeno! Zvládli byste uvařit?
Vaření a taktizováníAsi není nutné dlouze představovat televizní pořad Prostřeno! Ale pro ty, kteří televizi nesledují, p...
TOP 10 receptových stránek na českém internetu
Bez internetových magazínů si už neumíme představit náš život. A bez jídla života už vůbec není. Proto můžete na internet...
10 nejlepších českých foodblogů, které by vám neměly uniknout
Trend psaní o jídle a sdílení gastronomických zážitků má pravděpodobně původ v ustáleném slovním spojení – jíš očima. Pop...
Jak nás okouzlila kolekce Clever Cooking od Villeroy & Boch
Běžné vaření probíhá zpravidla tak, že v pekáči pokrm připravíte, na talíř pak servírujete a co zbyde, uložíte do krabičk...
Svíčková na smetaně s knedlíkem – národní poklad a cenné dědictví
Svíčková na smetaně je v povědomí mnoha lidí královnou české kuchyně. A právem, protože právě svíčková na smetaně pro spo...
Ano, šéfe
Charizmatická osobnost vždycky přitahuje velkou pozornost a najít takového člověka je samo o sobě velká výhra. A když je ...
Rozpal to, šéfe
V dnešní době nám už zahrada neslouží jen k pěstování zeleniny a k polehávání u bazénu a opalování. Člověk tam hledá odpo...
Šéfem za pár minut - nový pořad o vaření se Zdeňkem Pohlreichem…
Výrazná osobnost české gastronomie se vrací na televizní obrazovky s nový pořadem “Šéfem za pár minut”. Zdeněk Pohlreich ...
Nejlepší fastfoody v Evropě
Když si ještě chvíli počkáme, určitě zanedlouho zase bude možné cestovat. To se zdá být nevyhnutelné, protože lidi jsou z...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Www.iprima.prostřeno recepty