Bramborový guláš
Velmi rychlý a jednoduchý pokrm, který se hodí pro zimní i letní období. Může být snadnou alternativou klasického guláše,...
Zapečené brambory se sýrem
Zapečené brambory se sýrem chutnají asi všem. Záleží hodně na tom, jaké použijete maso nebo uzeninu. Kvalita se, jako ost...
Lečo s klobásou
Lečo s klobásou je nám všem známá klasika. Místo sádla můžeme použít třeba rostlinný olej a uzeninu bychom si měli vybrat...
Domácí klobásky recept
Bůček pomelu na hrubé šajbě a vsypu sůl (2 dkg soli na 1 kg masa), dobře promíchám, uložím (bez vzduchových bublin) do vhodné nádoby a dám do ledničky na 3-4 dny. Po této době dám maso do velké nádoby, přidám česnek a ostatní koření podle chuti s tím, že papriky dávám minimálně. Vše důkladně promísí
Podobné recepty jako Domácí klobásky
Čabajská klobása na uzení, na pánev, na gril recept
Střívka používáme běžná solená, tlustější - na klobásy. S výrobou jsme v mezičase pokročilí: Původně jsme udili na 30°C 6 hodin, pauza přes noc a znovu 6 hodin uzení. Časem jsme se dobrali k uzení do 45°C 6 hodin a stačí to. Dále jsem vyrobil vyvíječ studeného kouře (tzv. DYMOGENERATOR) na vzduchova
Podobné recepty jako Čabajská klobása na uzení, na pánev, na gril
Rychlé lívance
Prodej reklamních ploch na webu zajišťujeme na tel. 775974478 nebo ve spolupráci se společností Seznam a Google. Při poskytování našich služeb, analýze návštěvnosti a doručování reklam jsou využívány soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. ×
Podobné recepty jako Rychlé lívance
Domácí klobásy recept
Na odležené kostky přidáme koření a dobře promícháme. Maso umeleme na 8 mm. Do umletého masa přidáme utřený česnek a vše asi 20 minut dobře vymícháme rukama. Směs na domácí klobásy plníme do vepřových střev a děláme krátké, asi 20 cm, klobásky. Udíme je bukovým dřevem a bukovými pilinami, studeným k
Podobné recepty jako Domácí klobásy
Domácí klobásy podle Hynka recept
Masovou směs na domácí klobásy narazíme do střev a udíme 5 - 6 hodin na 70 °C. Pokud spěcháme, je možné část s nakládáním vynechat. Na chuť to nemá moc velký vliv. Na 10 kg domácích klobás podle Hynka budeme potřebovat asi 12 metrů střev.
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Domácí klobásy
Domácí klobásy - recept: Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.
Podobné recepty jako Domácí klobásy
Klobásky recept
Tématické fráze: recept na klobasy klobásy recepty klobasy recept recept na domaci madarske klobasy recepty na klobásy recept na domaci klobasy uzení klobás klobasy recept na maďarské klobásy zverinove klobasy zverinove klobásy recept domaci madarske klobasy maďarské klobásy maďarská klobása recept
Podobné recepty jako Klobásky
Výtečná klobása na pečení recept
Znova zamícháme, naplníme střívka jako jitrnice, sešpejlujeme a v prostředku přetočíme, aby vznikly dva klobásy . Ty potom zvolna pečeme na sádle v troubě nebo na pánvi a také je můžeme grilovat. Možno zkusit placky a grilovat je, ale nemám odzkoušeno, asi to poteče. Doporučuji kousek díla dát do sk
Podobné recepty jako Výtečná klobása na pečení
Uzené maso
Já nakladam maso na uzeni jen v zimě kdy ne létají mouchy a mam to nálože ne 6-8 týdnů sůl s česnekem neodvazuju tzv.srutky masa obalím ve směsi a uložím do dubového skopku který potom zakreju a zatizim žádnou vodu nedávám a maso je pěkně po vyuzeni stavnate josf | 21. 11. 2014 21:41. pppppppppppppp
Podobné recepty jako Uzené maso
Domácí uzené na polský způsob recept
Na jeden kilogram masa dáme 4 dkg rychlosoli, zamícháme a zalijeme maso tak, aby bylo ponořené a necháme 4 až 5 dnů v chladu. Maso v den uzení se vytáhne z vody, nechá se okapat, osušit a vloží se do vyhřáté udírny a udí se dle potřeby. Poznámka od kuchařky. Doporučuji naložené maso před uzením vlož
Podobné recepty jako Domácí uzené na polský způsob
Čabajská klobása Csabai kolbász recept
Mäso zomelieme na kotúči s veľkými otvormi do vhodnej nádoby - koryta. Pommleté koreniny, prelisovaný cesnak, soľ, sanitru, práškový cukor pridáme k mäsu a riadne spracujeme. Klobásovú hmotu na tesno naplníme do čriev a párujeme na nami zvolenú dlžku. Klobásy údime 3 dni studeným dymom do dosiahnuti
Podobné recepty jako Čabajská klobása Csabai kolbász
Klobásky cigárového typu recept
Cogára také dělám,ale raději klobásy v přírodních střívkách.Maso používám z plece(lze z části nahradit králíkem,zvěřinou apd.),popř.i krkovičku a bůček.Kýta je příliš suchá.Doporučuji udělat vše z čerstvého masa,na 10 kg směsi používám 0,75 kg hovězího,třeba i kližku na spojku,kterou semelu na pastu
Podobné recepty jako Klobásky cigárového typu
Domácí klobásy podle Hynka recept
Dobrý vecer pane Hynku,muzu jeste dotaz ohledně dřeva na uzeni.mam dub,ale uz jsem někde četl zbavit se kůry.jak to vidíte vy.dekuji . 30.12.2013 21:33:53. Odpovědět . Premio. Re: Komentář k receptu Domácí klobásy podle Hynka. nahlásit komentář. Prosím vás, kůra se odstraňuje z toho důvodu, že obsah
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Domácí klobásy podle Hynka recept
Všichni, kteří klobásy dostali potvrdili perfektní chuť a každý chtěl ještě další, bohužel už nejsou. Náklady na klobásy mne vyšly na 10 kg cca na 1150,-Kč a určitě budu dělat v brzké době další. Já půlku namlel na desce 16 mm a druhou půlku mírně větší, jsem nakrájel na kostky cca 1,5 x 1,5 cm, sup
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Vinná klobása jak ji dělala moje babička recept
Všeobecně tenká vepřová střeva se používají na jitrnice na jelita na klobásy a podobně silné výrobky. Odpovědět. ANTONIN (neregistrovaný) 25. 11. 2014 15:21:39. lze použít vepřová střívka na klobásy na jitrnice. Odpovědět. Tibor (neregistrovaný) 10. 12. 2013 07:32:33. Moucha:na 1 kg hmoty 1,5 m stře
Podobné recepty jako Vinná klobása jak ji dělala moje babička
Domácí klobásy podle Hynka recept
Domácí klobásy, které jsem si v průběhu několika let vymazlil téměř k dokonalosti. Recept je z 10 kg masa, ale po vyuzení budete mít 7,5 - 8 kg klobás. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Uzený bůček v udírně LOKOMOTIVA recept
Tématické fráze: uzeni bučku domaci uzeny bucek jak naložit bůček na uzení naložení bůčku na uzení uzený bůček recept na domácí uzený bůček doba uzení bůčku gril lokomotiva diskuze uzení masa v domácích udírnách uzený bůček recept udíme buček bucek na uzeni domácí udírny a uzení uzeni v lokomotyve u
Podobné recepty jako Uzený bůček v udírně LOKOMOTIVA
Domácí párky recept
Na obrázku jsou klobásy. Holt odborníky máme všude a lidi jim to baští. Do salámu dávám kozu. Do tenkých párků hovězí. Vždy tam musí být vepřové a pojím to králíkem. Dáváme vše do umělých střev, neboť po vyuzení a dotažení v páře, to manželka oloupe a ve sklenicích to je jako čerstvé celý rok. Porad
Podobné recepty jako Domácí párky
Domácí klobásy recept
Podle spotřeby,na chuť 30min 90stupňů+3h na 60,jinak čím chladnější dým tím dýl,2 dny na 60 vydrží 1-2 měsíce,ale týden až dva uzení na max 20 stupňů vydrží v suchém špajzu i rok :þ))) asi ne že?A nebo 2 dny v hustém,ale studeném dýmu a pak zavařit,nejlepší jsem jedl z kozla při večerní procházce Lo
Podobné recepty jako Domácí klobásy
Slovenská kapustnica babiččina recept
Nakonec přidáme klobásy nakrájené na kolečka, postupně přidáváme smetanu a krátce povaříme. Polévka je lepší hustší, můžeme ji zahustit asi dvěma lžícemi polohrubé mouky smíchané s vlažnou vodou. Dosolíme a dopepříme. Poznámka od kuchařky. Polévka je lepší uleželá, většinou ji vařím den dopředu, ale
Podobné recepty jako Slovenská kapustnica babiččina